_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
witam czarujące dziewczynki pocieszcie mnie, bo miałam dzis fatalną noc....rezydenci po miesiącu wspólnego przebywania postanowili dziś w nocy spóścić lanie tymczasce....czyżby miała się szybko oddać a to była "zielona noc"
Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
No dobra... To, że ogólnie jest do d. to już stwierdziłyśmy.
Nie ma się co poddawać. Idziemy do przodu.
Mam wielką prośbę do Sióstr Czarownic. (W końcu "mój" wątek, więc chyba mogę?)
Chciałam Was prosić o oddanie głosu w ankiecie do krakvetu.
Żaden głos nie może się zmarnować. Głosujcie zgodnie ze swoim sumieniem.
Dodam tylko, że mój banerek w podpisie nie jest przypadkowy. Mirkę znam osobiście i cenię. Przemawia przeze mnie też lokalny patriotyzm.
Jeśli ktoś nie ma "swojego" kandydata, może rozważy oddanie głosu właśnie na Mirkę?
Bardzo proszę!! GŁOSUJCIE.
Obudzilo mnie miauczenie Macka. Myslalam, ze go cos boli. A on przyniosl pod moje lozko zwloki malego zajaca. Jeszcze cieple. Moj brat tak skarcil kota, ze ten nie chce wyjsc spod wanny. Za zajaca serce peka. Kota zal. Nie mam sily. Nie chce mi sie nic. Dno