Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Nic mi innego w tej sytuacji nie pozostałoPoza tym ja nic innego nie umiem robić
maxbest pisze:Korciaczki pisze:
Bibi ma sznase na dom???![]()
![]()
dokładnie i to 100% szansa będzie naszym trzecim kotem w domu
Wiesiu czy to aby napewno sen po zabawie
terenia1 pisze:Marta tak się zastanawiam może Gapcio od Kreski mógłby w tym tygodniu przyjechac do mnie i dołączy do mojej trójki - u mnie chyba się nie kapnąmały już sam sobie super radzi , a Kreska mogłaby iśc na sterylkę może trochę wyluzuje
i można ją puścic na kociarnie
będzie jeden boks wolny
mar_tika pisze:terenia1 pisze:Marta tak się zastanawiam może Gapcio od Kreski mógłby w tym tygodniu przyjechac do mnie i dołączy do mojej trójki - u mnie chyba się nie kapnąmały już sam sobie super radzi , a Kreska mogłaby iśc na sterylkę może trochę wyluzuje
będzie jeden boks wolny
Jestem jak najbardziej za dołaczeniem malucha do twojej brygady.Gapcio jest na tyle samodzielny że sobie spokojnie da radę.Zresztą on bardzo potrzebuje towarzystwa do zabawy:)
Po dlugim weekendzie wycielibyśmy Kreskę i Trikolorkę
A tak na marginesie szukamy Inienia dla trikolorkiMoze jakieś pomysły??Iweta ??
.Jutro na sterylke jedzie Nutka od Kesse i piwniczna kotka od karmicielki(zapłaci za zabieg)
Iweta pisze:mar_tika pisze:terenia1 pisze:Marta tak się zastanawiam może Gapcio od Kreski mógłby w tym tygodniu przyjechac do mnie i dołączy do mojej trójki - u mnie chyba się nie kapnąmały już sam sobie super radzi , a Kreska mogłaby iśc na sterylkę może trochę wyluzuje
będzie jeden boks wolny
Jestem jak najbardziej za dołaczeniem malucha do twojej brygady.Gapcio jest na tyle samodzielny że sobie spokojnie da radę.Zresztą on bardzo potrzebuje towarzystwa do zabawy:)
Po dlugim weekendzie wycielibyśmy Kreskę i Trikolorkę
A tak na marginesie szukamy Inienia dla trikolorkiMoze jakieś pomysły??Iweta ??
.Jutro na sterylke jedzie Nutka od Kesse i piwniczna kotka od karmicielki(zapłaci za zabieg)
Sie robi![]()
Do trikolorki najbardziej pasuje.....Lusia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 780 gości