Bielskie BiedyII-Guliwerek w domu :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 28, 2009 10:18 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

naya pisze:
berni pisze:Na dobranoc...
pewien przystojniaczek
Obrazek

Jaki cudny :1luvu: I jak pięknie pozuje :lol:

to był istny cud że Jinks tak usiedział przez te kilkanascie sekund potrzebnych do zrobienia zdjecia. Bo on to odrazu biegnie na tych swoich misiowatych łapinkach do cżłowieka, wspina sie na kolana, na ramiona, na szyje. Daje buziaczki, przytula się...cieżko go odstawić obok nawet na chwilke, bo według Jinksa kazda chwila bez przytulania to chwila stracona.
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro paź 28, 2009 10:28 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

słodziutki Jinxik :1luvu:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Śro paź 28, 2009 10:33 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

Przecudny :1luvu: I wcale nie ma misiowatych łapinek, tylko zgrabne, arystokratyczne :1luvu:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Śro paź 28, 2009 10:57 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

ma ma misiowate
on caly taki misiaczek sie robi
Czy Neska też taka?

Arystokratyczne łapki to ma Majeczka. Jak dama, w białych rekawiczkach, długie, smukłe.... :mrgreen:

berni

Post » Śro paź 28, 2009 11:06 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

Neska nabrała ciałka ale misiowata nie jest ani łapek misiowatych nie ma :D za to diabełek z niej wychodzi, pomaga mi w hodowli storczyków (wiecznie usiłuje je wysadzać z doniczek, przecież te kwiatki w takiej fajnej korze są :twisted: )
zgubiłam kabel od aparatu i póki nie odkupie nowych zdjęć nie będzie :(

Maykaw

Post » Śro paź 28, 2009 20:31 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

no popatrz jak ci pomoga żebyś czesto przesadzała kwiatki :mrgreen:
akurat nie wiem czy storczyki to lubią :twisted:

U nas niedobrze...
Moja Dzaga, moja naukochansza koteczka, miłość mojego życia zachorowała. Juz gdzies od miesiaca sikala czesto albo na dywanik w łazience albo do koszyczka...ale jakos tak schodziło z tym łapaniem moczu....a dzis...Dzagulinka sika z krwią, nie moze się wysikać tylko wyciska po kropelce. Dostała juz całą baterie leków, jutro moze uda sie złapać siku do badania bo dzisiaj to tylko dwie kropelki które udało się złapać nie starczą na badanie.
:(

berni

Post » Śro paź 28, 2009 21:19 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

Biedna Dżagunia - śliczna tygrysia :(
Kciuki mocne dla niej :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw paź 29, 2009 7:51 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

nie wiem czy storczyki lubią ale Neska na pewno, dziś rano zbierałam korę po dywanie bo powynosiła z doniczek :twisted:
trzymamy za Dżagę mocne :ok:

PS a jak moja imienniczka ?

Maykaw

Post » Czw paź 29, 2009 8:04 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

Biedna Dżagulinka :( Mam nadzieję, że będzie dobrze :ok:

Jinks moja misiowata miłość (no druga misiowata miłość :mrgreen: )
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw paź 29, 2009 8:22 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

dziś rano Dżaga solidnie sikneła do kuwetki..ufff. nie bylo widać krwi. Niestety nie zdazyłam złapać siku na badania od Dzaguliny, za to załapały się siki Zefirka :mrgreen: jego trzeba też tak z nienacka dopaść, jakbym specjalnie polowała na niego to tydzien schodzi jak nic.

Dzis jedziemy z Dzagą na kolejną serie zastrzyków. Zabiorę też Bystrzaka, niedawno zagladnełam mu do pysia a tam.....ni ma bąbla wogole. Chce się upewnić.

Majeczka mnie troszke martwi...nie wiem czy tez jej dziś nie spakuje. Od jakiegoś czasu strasznie się spokojna zrobiła. Nie wiem czy to efekt tego ze teraz mieszka na dole i wiecej czasu ze mną spedza..czy wyrosła i spowazniała...czy coś jej jest :roll: sama z siebie mało się bawi, ale jak wezme piórka to ładnie sie bawi, jak rzucam jej myszki to też biega. Ma apetyt. Może zmienia ząbki i stad ta spokojność.

berni

Post » Czw paź 29, 2009 8:33 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

berni pisze:... za to załapały się siki Zefirka :mrgreen:

Fajne takie siki co się same łapią :mrgreen:

Nadal kciuki dla Dżagi :ok:

Fajnie, ze Bystrzak się pozbył bąbla na dobre :) A Majeczka pewnie dorasta...poważnieje :wink:
Tak czy inaczej :ok: :ok: :ok:

mahob

Post » Czw paź 29, 2009 8:37 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

to moze ja sie powinnam zaczac o Neske martwic, dziewczyna lata po domu i wscieka sie jakby adhd miała, a wczesniej taka grzeczniutka była :lol: wczoraj odkryła ze da sie wspinac po firankach, mam nadzieje ze karnisze wytrzymaja:twisted:

Maykaw

Post » Czw paź 29, 2009 10:15 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Pagedzik ma dom. Po 1,5 roku :):

Mocne kciuki dla Dżagi! :ok: Może lekarz jej wyciśnie odrobinę moczu do badania?
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Czw paź 29, 2009 11:24 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

nie nie, nie chce zeby wyciskali mocz na siłę tym bardziej kiedy sama nie mogła się wysikać.
poza tym moja Dzaga chyba by sobie nie dała :mrgreen: ma charakterek.

Dżagulinka bardzo ładnie współpracuje przy pobieraniu sików, jej wystarczy dać kuwetkę z świeżym pachnącym żwirkiem. Wczoraj po prostu była zdenerwowana, że nie moze sie wysikać, pewnie ją bolało. Dziś bedę polować na siki.

Nikt nie dzowni o zadne koty, na mojego maila z pytaniami nie odpisuje nikt...zaczynam sie troszke martwić...

berni

Post » Pt paź 30, 2009 7:38 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

berni pisze:Nikt nie dzowni o zadne koty, na mojego maila z pytaniami nie odpisuje nikt...zaczynam sie troszke martwić...

Gdzie te domki?

:ok: :ok:

mahob

[poprzednia][następna]