Moderator: Estraven
:ok:
, i udalo sie wreszcie zdjac te zaplatane szelki. Zalozenie nowych jednak musialam przelozyc na pozniej, wije sie bestia i nie ufa mi za grosz - znow oberwalam lapa i zebami. Na szczescie sierpy u weta przycieli rowno z ziemia Zowisia pisze:Ale milo zobaczyc tyle wpisow od samego rana ..![]()
![]()
Dzieki !!
Sonia CienkiePortki przyszla na miziaste mizianki w nocy i rano, lacznie z barankami i noskami !!!, i udalo sie wreszcie zdjac te zaplatane szelki. Zalozenie nowych jednak musialam przelozyc na pozniej, wije sie bestia i nie ufa mi za grosz - znow oberwalam lapa i zebami. Na szczescie sierpy u weta przycieli rowno z ziemia
wiec juz tylko zebiska mi zagrazaja. Sonia Tygrys Szablozebny..
![]()
Kurier przyniosl krople Bacha, zaraz sprobuje zaczac dawkowanie - cieplo u mnie pod dachem bardzo, wiec moze uda sie przemycic lek w wodzie do picia. Reszta futrzarstwa wysypia sie bezczelnie na sloncu, i oczekuje, ze im dostarcze wszystko co trzeba ...
Upal sie robi, a ja musze w kurs szybko, bo czas znowu jedzie na dopalaczach![]()
zo
Tweety pisze:Zowisia pisze:/../ Sonia CienkiePortki przyszla na miziaste mizianki w nocy i rano, lacznie z barankami i noskami !!!/.../ wije sie bestia i nie ufa mi za grosz - znow oberwalam lapa i zebami. Na szczescie sierpy u weta przycieli rowno z ziemia
wiec juz tylko zebiska mi zagrazaja. Sonia Tygrys Szablozebny.. :evil: /.../ zo
znaczy dzika dzicz w całej okazałości

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 102 gości