DT Matahari-kiepskie finanse.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 30, 2010 15:34 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

madziabrau pisze:
Matahari pisze:...właśnie Koti puszcza pawikim kolejne już dziś... chyba jutro wet...

I co z małą ?
Sorki, że nie zaglądam , ale zarobiona jezdem :mrgreen:

właśnie obiad pieczemy... :twisted: :twisted: :twisted:

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Sob sty 30, 2010 23:25 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

villemo5 pisze:A miły chociaż?

Grudzia ma tzw charakterek i Helci nie pozwala w kaszę dmuchać, ale do ludzi jest słodka. Zwłaszcza, jak ludź ma bozitkę w garści :mrgreen:
Halo, halo, czy ktoś tu jeszcze Grudzię pamięta? :crying: Pilnie domagamy się zauważenia!
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Sob sty 30, 2010 23:40 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

Przecież ja zauważyłam na CITO!
A Matahari to ostatnio nawet śniegu chyba nie zauważa :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie sty 31, 2010 2:33 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

Pewnie, że zauważone:)
Matahari to poznac nie mogła jak jej zdjęcie pokazałam :D:D

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Nie sty 31, 2010 21:21 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

Pięknie dziękujemy za uwagę i zdrówka wszystkim życzymy!
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie sty 31, 2010 23:50 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

Grudzia piękna...

z wieści w skrócie od nas... w piątek do domu pojechała Kizia... nie pisałam wcześniej, bo nie wiedziałam, czy panna w pełni zostanie zaakceptowana... ale wieści z domu Kizi są super - panna wie, że jest u siebie i nie ma żadnych problemów...
z domku Marusi wieści też oki, z rezydentem już gonitwy uprawia...
Brodzi i Bydzia już zdrowe, za to z nosów Bańki i Racji coś stale wyłazi i już siły nie mam, a przy tym nic więcej maluchom nie dolega...
trochę było zamieszania przez psa - Fuksja na tydzień zamieszkała w szafce kuchennej, Bolek i Ripley pilnowały stada, Melisa stale wyciągała łapy do Demi, Gabryś właściwie się chował, Świstaka to prawie cały tydzień na dole nie widywałam, a Bańka i Racja pałały wielkim sentymentem do psiaka, większość miała stosunek obojętno-ostrożny, choć obwąchiwanie nosek-nosek wchodziło w grę... teraz trwa kontrolne sprawdzanie, czy aby na pewno już nie ma tego wielkiego zwierzaka, bo może schował się w jakiejś dziurze...
w środę mamy kolejną wizytę przedadopcyjną już umówioną, a są wielkie szanse na jeszcze dwie... kciuki prosimy...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pon lut 01, 2010 10:15 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto lut 02, 2010 13:28 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

melduję się u Siostry na wątku :D
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro lut 03, 2010 21:30 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

olamichalska pisze:melduję się u Siostry na wątku :D

witaj... witaj... miło mi, że jesteś...

u nas kolejny kot na zastrzykach - Racja, oczywiście tylko katar...
w sobotę odstawiam Brodzię do domku, a za tydzień w środę do swojej Dużej jedzie Bydzia...
Gabryś lepiej, bo znowu zaczepia inne sierściuchy...
Wystawowce stale i wszędzie chcą towarzyszyć człowiekowi... nawet w wannie...
reszta stadka bez większych zmian i awantur...

ja trochę gorzej z formą i fizyczną i psychiczną...

Matahari

Post » Śro lut 03, 2010 22:07 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

Pora roku nie sprzyja kondycji fizycznej i psychicznej - :ok: Siostro, za lepsze samopoczucie :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro lut 03, 2010 22:09 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

Moje dziewczynki nareszcie będą miały domki :1luvu:

Cieszę się jak głupek!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lut 04, 2010 21:03 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

:dance: :dance2:

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Pt lut 05, 2010 23:39 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

właśnie kończę przygotowania do wyjazdu z Brodzią... padam na mordę i pysk, a na oczy to mało co widzę...

dziś weta zaliczyła Racja na kolejny zastrzyk i Bojka, która ostatnio stanowczo zbyt dużo pije... krew pobrana, panna jeszcze pijana chodzi... a powiedzcie mi co kot robi przy wybudzaniu z narkozy... odpowiedź jutro, Tiris cicho masz być...
reszta sierściuchów w normie...

Matahari

Post » Nie lut 07, 2010 18:00 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

Brodzia od wczoraj rezyduje w swoim domku i z wieści wiem, że wszystko oki...

a dziś do domku pojechały dwa Wystawowce, pojechały razem do Berlina i miałam wieści, że już dotarły, kuwetkowały, pojadły i zwiedzały domek... super... a ja siedzę i ryczę...

w środę najprawdopodobniej do swoich domków pójdą jeszcze dwa koty ode mnie...

wymęczona ciągle jestem po wczorajszych wojażach i dzisiejszych emocjach...

Matahari

Post » Nie lut 07, 2010 19:29 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu- Frodo pojechał do domku!!

Wreszcie ruszyło w adopcjach! :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]