S.K.NIEKOCHANE IX- rudy olbrzym -szuka DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 23, 2009 12:37

Mala, ale Ty masz fajne pomysly :D
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Pt sty 23, 2009 12:40

Paulinka :D :D :D
Obrazek

Happy

Od: Śro lis 19, 2003 2:36

Post » Pt sty 23, 2009 13:03

Super dziewczyny! Tak bardzo sie ciesze ze Paulinka juz w domciu :dance: :mrgreen: Dla was to chyba najpiekniejszy owoc Waszej pracy.

Mala dziekuje Ci pieknie za zdjecie Baczusia :1luvu: Nasza cala rodzinka juz zachwycona i oczekujaca :wink: Moja coreczka (3) mnie ujela bo pyta: Mamus a dlaczego te kotki siedza w klatce? A na moja odpowiedz mowi: no to musimy je wyciagnac :D Mam nadzieje ze wiecej znajdzie sie takich ludzi, ktorzy wrazliwi beda na zlo jakim sie zwierzeta wyrzadza, a zaczac juz nalezy w kolysce.

Yoko jest rzezczywiscie niesamowita, jeszcze takiego umaszczenia nie widzialam 8O , zreszta wszystkie sa cudowne i zyczymy by szybciutko znalazly domki.

Dziewczyny jakiej pomocy konkretnie potrzebujecie w Silesii? Jesli moga pomoc osoby "trzecie" i niedoswiadczone to dajcie znac, zapytam mamy i siostry, one mieszkaja niedaleko :wink:

sandrek

Od: Pon sty 19, 2009 15:26

Post » Pt sty 23, 2009 14:01

ech, byleby z tego pomysłu był choc jeden taki niby domek.

Sanderku-niech przyjdą, kazdy sie przyda, jak nie w ten wekend-bo jeszcze niedoswiadczone-to sie poznamy, pokazemy o co chodzi i na nastepny raz bedzie jak znalazł :wink:

a ja zaczynam sie denerwowac podróżą Zgredzi :( buuuu, ale sie bedzie napewno denerwowac Zgredziolinek biedny, buuuuuu
Happy-zadreczę Cie pewnie telefonami-ups

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt sty 23, 2009 14:11

Mała, Ty się jeszcze nie denerwuj, w tę niedzielę to ona spędzi w podróży z godzinkę - do Częstochowy :wink: Następna niedziela to będzie wielki dzień :wink: Ale będę ją miziać nonstop przez siateczkę jej plecaka, a po powrocie do domu dostanie trzydaniową kolację z szampanem i apartament prezydencki tylko dla siebie na tak długo, jak będzie chciała (no dobra, dostanie naszą sypialnię :wink: ale jest duża i urządzona już dla nowego domownika, żeby mógł sobie wypocząć i przyzwyczaić się do nowego miejsca).

A dzwonić możesz :ok: Ja się tylko ucieszę :D I oczywiście będę Wam wrzucać regularnie fotki Zgreduni, cobyście miały kontrolę :lol:
Obrazek

Happy

Post » Pt sty 23, 2009 14:20

no wiem, wiem :oops:
ale ja panikarz jestem, własnie mi sie przypomniało jaka ona była przestraszona w marcu, jak trafiła do schroniska.
moze znów sie tak ciut wycofac, moze posykiwac-
no wiecie :roll: , właczyłam komplikatory :wink:
ale juz sie ustawiam do pionu :wink:

wiem przeciez ,ze u Was bedzie miec cudownie-to zupełnie nie o to chodzi :flowerkitty:

Mała1

Post » Pt sty 23, 2009 14:28

Bierzemy to pod uwagę. Wiadomo, każda zmiana to stres. Ale ja jestem w domu prawie całe dnie, a mieszkanie jest duże na tyle, że w razie potrzeby będzie sobie mieszkała przez jakiś czas oddzielnie od reszty towarzystwa. I będę ją miziać ile wlezie :wink:
Obrazek

Happy

Post » Pt sty 23, 2009 16:20

Ok, dziewczyny moja mama z siostra jutro beda. Nie wiem dokladnie o ktorej bo nieco spontanicznie musialy sie zdecydowac :D ale napewno beda :wink:

Mala, Zgredzia da sobie rade, mysle ze Happy jest doswiadczonym "kociarzem" wiec wie jak bedzie dla kotki najlepiej. Glowa do gory, Zgredzi nie mogloby sie nic lepszego przytrafic :wink:

sandrek

Post » Pt sty 23, 2009 18:09

a mówie, mówie :wink:

sanderku-byłam w schronisku przygotowac klatkę na jutro na akcje

(swoja droga nie wiedziałm kogo wziac i juz wiem :? -sa nowe, mama z dwojka 4 miesiecznych kocurków-cudne.
Mamam dzikawa, kocurki superowe-pozniej wkleje fotki)

no i sanderku, trzeba było zwolnic klatke
no i sanderku kochana Lola zgodziła sie uzyczyć do niedzieli Bączkowi łazienki :D
więc Bączka załadowałam w kontenerek i lola go odebrała.
Baczek znów mocno kicha, trzeba bedzie koniecznie go podkurować.
Chudzienki jest i strasznie, ale to strasznie sie boi
kontenerek chyba mu sie kojarzy ze strata domu
zaslinił sie , zsiusiał ,stracił kłaki.
Biedulek :(
w poniedziałek wet

ale jest juz w ciepełku :wink:

Mała1

Post » Pt sty 23, 2009 18:21

aaa
ale mam skleroze
no i do domku pojechała Yoko-domek bardzo ,bardzo fajny, ale niedoswiadczony.
Wszystkie uwagi przyjete, byleby tylko kicia wyluzowała, bo ciut sykała

Mała1

Post » Pt sty 23, 2009 18:47

a ja się wprawiam we wstawianiu zdjęć i chciałam Wam pzedstawić:
oto dwukot: Figoleon

Obrazek

moony

Od: Sob mar 29, 2008 13:54

Post » Pt sty 23, 2009 19:21

Figoleon jest zabójczy :lol: :lol: :lol:

Mała1

Post » Pt sty 23, 2009 19:56

Postaram sie choc na troche przyjsc, ale juz nie pierwszy raz obiecuje.
(czekaja mnie generalne porzadki w piwnicy do ktorych wciaz sie przymierzam i wciaz robie tylko po lebkach, ale jak zaczne to 4-5 godz niemoje)
A na moim watku a wlasciwie szeryfkowym wkleilam nowe zdjecia. Jak chcecie zobaczyc inhalujacego sie Szeryfa i Kubusia i Malenstwo juz troche podrosniete to zapraszam:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt sty 23, 2009 20:44

Yoko :ok: :dance:

Lola :aniolek: Dziekuje Ci slicznie

sandrek

Post » Pt sty 23, 2009 21:31

Mam prośbę - jeżeli nadal jest dla mnie ta torba, to czy mogłabyś ją wziąć ze sobą do Silesii Mała?

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

[poprzednia][następna]