Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KarolinaS pisze:u nas poświąteczna depresja![]()
trzymamy się kurczowo choinki - a raczej jej zwłok już po tym czasie![]()
zaraz po nowym roku wyadoptowaliśmy tymczasika Klemensika![]()
![]()
![]()
serducho mi pęka nadal na drobne kawałeczki, strasznie nam go brakuje![]()
![]()
, pokochaliśmy go, a adopcja przyszła tak nagle; był u nas 4 miesiące, pod sam koniec wykastrowaliśmy i okazało się jeszcze, że biedak jest wnętrem, biegał u nas przez święta w tym śmiesznym kołnierzyku pooperacyjnym
![]()
na zdjęciu powyżej stoi sobie już bez kołnierza na parapecie z resztą naszej gromady...tęsknimy![]()
...mamy kolejnego tymaczasa - 6 tygodniowy Puzonze stoczni, no i na nowo domku szukamy
Rozalka zatrzymała się z tyciem, jest niczego sobie grubaską, ale najważniejsze, że kilogramy nie posuwają się do przodu
honda11 pisze:Mnie z tyciem Tosi trudno sobie poradzić, ale mam też chudzielca Basię, która ciężko mi utuczyć.
mpacz78 pisze:Karolina, na RC się kotów nie odchudzi![]()
mpacz78 pisze:Karolina, na RC się kotów nie odchudzi, ja kupiłam jakiś czas temu jakiś RC light dla sterylizowanych, i koty jadły go dużo więcej niż innej karmy, w efekcie żadnego odchudzenia nie było, .
yammayca pisze:mpacz78 pisze:Karolina, na RC się kotów nie odchudzi, ja kupiłam jakiś czas temu jakiś RC light dla sterylizowanych, i koty jadły go dużo więcej niż innej karmy, w efekcie żadnego odchudzenia nie było, .
Ja słyszałam, że to trzeba dokładnie odmierzać tę karmę, aby nie jadły więcej. Moje jadą na RC Light i dostają tyle, ile jest napisane na opakowaniu że mogą, ale na razie żadnych efektów nie widzę. Poza tym, że są wiecznie głodne
KarolinaS pisze:zmieniłam tytuł....
powinnam już dawno to zrobić...
...Rozalka jest już nasza![]()
może i nie jesteśmy wymarzonym DS dla niej...ale Rozalka nas kocha![]()
![]()
a my ją
yammayca pisze:KarolinaS pisze:zmieniłam tytuł....
powinnam już dawno to zrobić...
...Rozalka jest już nasza![]()
może i nie jesteśmy wymarzonym DS dla niej...ale Rozalka nas kocha![]()
![]()
a my ją
wiedziałam, że tak będzie!![]()
Cuuuuuuudoooownie! To najfajnieszy dom na świecie dla Rozalki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Claude-meave i 96 gości