Tweety pisze:kosma_shiva pisze:noemik pisze:Dzięki, Tweety.
To razem z Justyną odstawimy obie kicie do Chirona.
Justyna, postaram się dotrzeć na ten przystanek 138, na którym będziesz wysiadać.

świetnie, ja wsiadam o 16.19 i mam tam planowo być o 16.30. bedziemy chyba chwile czekac, bo to bardzo blisko z przystanku:)
ale może byc i tak, że p. doktor powie aby iść sobie na zakupy i wrócić ok 19-stej, bo mnie tak ostatnio urządziła
Justynko, dowiedźcie się o kolejne terminy i ilość kotek do możliwego ciachnięcia.
Kurcze, czy ktoś ma jakieś moje transportery, bo ja już w ogóle nie wiem gdzie który jest po tych wszystkich roszadach. O klatce łapce nie wspominając. Klatka jest w gazowni czy u Ciebie kosma_shiva?
Ja wróciłam w miedzyczasie do domu, tylko teraz zgłupiałam, bo nie wiem czy potrzebnie targowałam sie o 18.30, czy Chiron jest do 19tej czy 20tej?
W każdym razie, jadę tam, zabieram kotki, wiozę do Chirona i pytam o sterylki.
Ile jest pewnych kotek?
Ja bym miała tą biało-czarną w wysokiej ciaży już miestety, ale ona pewnie musi grzecznie w kolejce czekać, zeby w chironie odpocząć.
Co do klatki-łapki, to jest ona na Wenecji. W tej chwili nie mam jak łapać niczego, więc klatka jest "wolna"
A odnośnie transpotrerów, to nie chcę Cie martwic, ale ja jednego mojego poszukuję