"ŚMIECI" PO ZMARŁYM - kocurek Agatka za TM \*/ :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 15, 2008 21:33

Obrazek - skoro GAgatka takim potworem jest, to czy ja już teraz mam organizować transport z Krakowa w celu dostarczenia kota do mnie :?: No bo to trochę czasu zajmie, tak od razu nie da się :roll:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob lut 16, 2008 18:30

Aleksandra59 pisze:Obrazek - skoro GAgatka takim potworem jest, to czy ja już teraz mam organizować transport z Krakowa w celu dostarczenia kota do mnie :?: No bo to trochę czasu zajmie, tak od razu nie da się :roll:

Kraków Kotwora nie odda!!!! Nawet jak byś wg własnego pomyslu zamierzała ten Kraków z ziemią zrównać.

Kotfur i Krufka :-)
To jest metamorfoza.
Krufce naszej łaciatej chyba sie podoba jak Kotfur ją goni :lol:

A ja wieeeeem. Koleżanka się stęskniiiiłaaaaaa. To teraz za każde słówko mnie łapać będzie i sugerować zwrot Kotfora. Wała, że się tak brzydko wyrażę.
I podenerwuję trochę koleżankę.
Oto kilka powodów dla których trzeba odebrać Kotfora z Krakowa
- Kotfur nie ma własnej kuwety - Kotfur musi korzystać ze wspólną z Krufką
- Kotfur musi dzielić lokum z psami dwoma i kotką
- Kotfur musi gonić kotkę - bo mu pyskuje
- Kotfur nie mieści się na drapaku - baba zakupiła za mały drapak
- Kotfur ma konkurencję do miski

pewnie jeszcze kilka innych powodów strasznych za odebraniem Kotfura jest.

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Nie lut 17, 2008 21:52

Cholera jasna że tak się wyrażę.
Woziłam ja Ci dziś moje cztery litery na kuniu na oklep, potem woziłam jednego takiego hotelowego pieska do nowego domu i jak wróciłam to domu to się zabrałam za robienie wątróbki. A tu mi taki jeden ukradł kawałek i polecial na stół z tymże. Zza zakrętu wypada kocia krówka i siup na stół. Po czym po chwili na krzesło. Daję jej michę z jedzeniem, łapię za aparat ten k.... zamarzł od tych moich wojaży. I kurna chata nie mogłam pstryknąć zdjecia kotom przy stole. Złapałam więc za komórę i nia pstryknęłam. Ale o zgrozo nie mam narzędzi i pojęcia jak je z tej komóry wydostać. Więc tylko Oli podesłałam i Ona może potwierdzić, że dwa koty przy jednym stoel sie posilały!!!! Tak mniej więcej :-)
Ich wspólne bytowanie się zbliża do kuliminacyjnego momentu kiedy to oba będą leżakować razem :-)

Obrazek

Cammi

Post » Nie lut 17, 2008 22:37

Tjaa - tylko Ola ma komórę starej generacji bez możliwości robienia i odbierania zdjęć :oops: Ale komóra choć stara jest super - z fenomenalną baterią. MMS odebrałam, ale obejrzeć nie mogłam :? Ale nie ma podstaw aby wątpić we wspólne jedzenie kotów Obrazek
Ja wiedziałam, że tak będzie - a jak jeszcze zagroziłam zabraniem GAgatka do mnie to byłam pewna, że postęp będzie natychmiastowy Obrazek

Aleksandra59

Post » Nie lut 17, 2008 23:22

a nie podesłali choć linka z miejscem gdzie w sieci jest to umieszczone?
Jak by przesłali to ja chetnie zobaczę :-)
Dobranoc

A skoro groźby są skuteczne to ja pogrożę teraz tym Twoim koton zlym, że jak nie będą Kiki traktować dobrze to je zabiorę i Agatkę znowu spotkaja - nie mówiąc już o reszcie futer i ogonów.

Cammi

Post » Pon lut 18, 2008 0:31

Służę uprzejmie - http://foto.plus.pl MMS_id:r1xynb3bd haslo: qoy3phu6
Tyle miałam na moim starym telefonie w wiadomościach odebranych :roll:

A co do kotów złych - to ja bardzo poproszę, bo Kikę bardzo źle traktuje Mimi szczególnie :? Już kilka razy Mimi mówiłam, że zaraz GAgatka wróci i porządek zrobi, ale jakoś wredna małpa tymi pogróżkami się nie przejmuje - jakby wiedziała :wink:

Aleksandra59

Post » Pon lut 18, 2008 16:38

Oto dowód na poprawę relacji w zwierzyńcu Cammi :D

Obrazek Obrazek
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon lut 18, 2008 18:52

Witaj Anno :wink: - dzięki :D No proszę jaki ze mnie debil komputerowy, że sama na to nie wpadłam :?

Ale fajnie to wyglada, no proszę :D Ciekawe czy z pysia Metro ślinka na to kocie jedzonko ciekła :lol:

Aleksandra59

Post » Pon lut 18, 2008 19:23

Aleksandra59 pisze:Witaj Anno :wink: - dzięki :D No proszę jaki ze mnie debil komputerowy, że sama na to nie wpadłam :?

Ale fajnie to wyglada, no proszę :D Ciekawe czy z pysia Metro ślinka na to kocie jedzonko ciekła :lol:

Jakie kocie jedzonko?
Wyglądało to tak. Stół jest sobie przy parapecie na którym są miski kotów. Bo inaczej Metro je opróżnia na bieżąco. Koty muszą więc sobie wskoczyć na krzesełko, na stół i do michy. I tak uczynił kocór. A tu z za zakrętu wypada kotka i siup na stół również. Zatrzyamała się przy Agatce, powoąchała go i wskoczyła na krzesło. Gargamel uznał że w misce nic ciekawego nie ma, więc miseczkę podałam kotce na krzesło. A w tym czasie bandyta ze stołu wskoczył na blat gdzie ja przygotowywałam wątróbkę do smażenia i mi jedną ukradł. Wlazł z nią na stół i zaczął konsumować.
Mogłam mu ją odebrać albo zdjęcie zrobic. Więc oczywiście rzuciłam sie do aparatu aby uwiecznić tę sytuację. A aprarat zamarzniety. Więc łapię za komóre i pstrykam. I Metro się przyłączył bo on bardzo chętnie by tę wątróbkę skonsumował. Stąd jego główka się znalazła w kadrze. A ślini się i owszem.
A powiedzcie Wy mi drogie kociary czy dajecie kotom surową wątróbkę?
Ja jak dotąd kroiłam w malutkie kawałeczki i zalewalam wrzątkiem.
A tym razem Gargamel ukradł wielki kawał i nie był w stanie go skonsumować więc dał mi chwilę czasu na pstrykanie zdjęć :-)

Cammi

Post » Pon lut 18, 2008 20:01

No, ale przecież ślinak z pysia Metra mogła ciec, niezaleznie od tego czy kocie jedzenie czy ukradziona wątróbka Obrazek
Cammi proszę nie dawaj GAgatce wątróbki. Niezależnie jaka drobiowa czy wołowa to nie jest dobre jedzenie dla trochę wiekowego kota, jakim jest GAgatek Obrazek
Dzwoniłam teraz do Ciebie, ale nie dbierasz - widać znowu ciężko pracujesz Obrazek

Aleksandra59

Post » Pon lut 18, 2008 21:43

Aleksandra59 pisze:No, ale przecież ślinak z pysia Metra mogła ciec, niezaleznie od tego czy kocie jedzenie czy ukradziona wątróbka Obrazek
Cammi proszę nie dawaj GAgatce wątróbki. Niezależnie jaka drobiowa czy wołowa to nie jest dobre jedzenie dla trochę wiekowego kota, jakim jest GAgatek Obrazek
Dzwoniłam teraz do Ciebie, ale nie dbierasz - widać znowu ciężko pracujesz Obrazek

sorryyy faktycznie nie usłyszałam telefonu
Nie dawać wątróbki Gangsterowi. Zrozumiano. Ale to jest złodziej jeden. :lol:
A czy kotce mogę dawać czy ogólnie wątrobka jest dla kota be?

Cammi

Post » Sob lut 23, 2008 16:25

Nuuuudaaaaaaaaaa
W polskim filmie to nic się nie dzieje.

Cammi

Post » Sob lut 23, 2008 16:33 Konsumpcja

Obrazek

Cammi

Post » Sob lut 23, 2008 16:35

Cammi pisze:A czy kotce mogę dawać czy ogólnie wątrobka jest dla kota be?

Gotowaną wątróbkę i nie za często , bo zawiera metale ciężkie... :roll:
Chociaż jak zje surową to się też nie otruje....
Raz na 2 tygodnie swoim daję...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob lut 23, 2008 16:38 Balkon

Jeszcze to nie wygląda najlepiej ale w miniony wtorek zjawił się u nas pan, który zajmuje się zabezpieczaniem balkonów.
I tak wyglada efekt jego pracy. Mamy na to gwarancje dwa latka. Pan twierdzi, zę nie mieli jeszcze reklamacji a zakładali w wielu miejscach gdzie są koty.
Obrazek
Obrazek

Cammi

[poprzednia][następna]