ALICJA, MAKSIU, ZUZIA - toczy się życie:):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 25, 2007 19:53

zuzia96 pisze:Opowiem Wam, jak mnie dzis 888888888888888 (tu właśnie Alusia wskoczyła na klawiaturę i napisała do Was te piękne ósemeczki) powitały moje kociaste. Wracam z pracy, a tu nic nie zjedzone, kuwety puste. Chyba narobiłam dużo hałasu powrotem, bo przypomniały sobie o tym wszystkim naraz i :lol: :lol: ...zrobiła się kolejka do :lol: :lol: ...kociej toalety. Natychmiast w kuwecie znalazło się 2xq, 2x siku. Alusia czekała w kolejce aż Maksio skończy. A najśmieszniejsze było to, że obok jest druga kuweta. Bystre mam koteczki, prawda? :lol: :cry: Potem Maksio zeżarł jedzonko Alusi, Alusi wydarłam spod pysia żarełko Maksia, bo przecież ona jest na diecie!! Czy Wy też macie takie bystrzaki? :lol: :lol:
Ze zdjęciami spróbuję coś wykombinować, tylko muszę skończyć film

taaaa, bystrzaki :D
Szczypiorki uwielbiają czekać, aż posprzątam kuwetę, pozamiatam dookoła. Wtedy zaczyna się szaleństwo. najpierw kolejno wpada sioo (x4), a potem qupale :D
A ja całkiem cierpliwie idę znowu sprzątać kuwetę i zamiatać :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto wrz 25, 2007 19:58

:lol: :lol: :lol:

Femus, powinnam Cie zacytowac.
Dla potomnosci na przyklad.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto wrz 25, 2007 20:04

Dorota pisze::lol: :lol: :lol:

Femus, powinnam Cie zacytowac.
Dla potomnosci na przyklad.
:D
Obrazek

Femka

Post » Wto wrz 25, 2007 20:04 Re: re

meggi 2 pisze:Witamy Panią juz z niecierpliwoscią oczekuje tych arcydzieł wydzierganych prze Pania osobiscie zapewne są śliczne. Witamy i pozdrawiamy.

Meggi, dzisiaj wysłałam wygrane bazarkowe!!! Mam nadzieję, że dotrą szybko. :roll: :roll: :roll:

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto wrz 25, 2007 20:13

a propos bazarków: dostałam informację, że pierwsza wysłana serweta już dotarła :D
Obrazek

Femka

Post » Śro wrz 26, 2007 7:54

...bry...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro wrz 26, 2007 10:03

Dzień dobry,

http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=15 ... rschiedene

a to jest dla Zuzi link do ikonek, które wstawiamy :D
Obrazek

Femka

Post » Śro wrz 26, 2007 10:38

i ja sięwitam z LEKKIM opóźnieniem :wink:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Śro wrz 26, 2007 12:01

Obrazek

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Śro wrz 26, 2007 13:58

I Zuzia wita wszystkich przyjaciół Alusi i Maksia. Trochę późno, ale....pracujemy. Ktoś musi zarabiać na zachcianki swoich kochanych kotecków :lol: :lol: :lol:

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Śro wrz 26, 2007 16:39

zuzia96 pisze:Opowiem Wam, jak mnie dzis 888888888888888 (tu właśnie Alusia wskoczyła na klawiaturę i napisała do Was te piękne ósemeczki) powitały moje kociaste. Wracam z pracy, a tu nic nie zjedzone, kuwety puste. Chyba narobiłam dużo hałasu powrotem, bo przypomniały sobie o tym wszystkim naraz i :lol: :lol: ...zrobiła się kolejka do :lol: :lol: ...kociej toalety. Natychmiast w kuwecie znalazło się 2xq, 2x siku. Alusia czekała w kolejce aż Maksio skończy. A najśmieszniejsze było to, że obok jest druga kuweta. Bystre mam koteczki, prawda? :lol: :cry: Potem Maksio zeżarł jedzonko Alusi, Alusi wydarłam spod pysia żarełko Maksia, bo przecież ona jest na diecie!! Czy Wy też macie takie bystrzaki? :lol: :lol:

a może fortelem ich, fortelem - i wypełniać miseczke jednego jedzeniem dla tego drugiego? :wink: :twisted:

melduję się w pięknym wątku i witam - dopiero się na Was napatoczyłam... :oops: :roll: refleks Garija Kasparowa mam niechibnie... :roll: (cały dzień czytałam ale doczytałam) 8)
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro wrz 26, 2007 18:32

Tak mi trochę nie może przejść przez (gardło - palce :roll: :oops: ): Ekhm.. ZUZIU czy już masz internet w domku, czy jeszcze na balkonie?
Marcelibu

Post » Śro wrz 26, 2007 18:38

Marcelibu pisze:Ekhm.. ZUZIU czy już masz internet w domku, czy jeszcze na balkonie?

Szszszso? 8O :wink:

Dorota

Post » Śro wrz 26, 2007 18:58

zuzia96 pisze:Halo, halo...tutaj...nieśmiało...melduje się......Pani Domkowa!!!
WITAM WSZYSTKICH!!!
Zarejestrowałam się wreszcie na forum z dwóch powodów:
po pierwsze - bo...chciałam podglądać bazarki, a inaczej nie dało się
po drugie - bo...mam wreszcie w domu internet (co prawda narazie tyko...na balkonie, bo internet mam bezprzewodowy i trzeba jeszcze zainstalować dodatkowe urządzenie, ale wszystko jest na dobrej drodze).

Dorotko :twisted: , coś dziś było chyba o czytaniu ze zrozumieniem... :mrgreen:
Marcelibu

Post » Śro wrz 26, 2007 19:10

Fri pisze:

a może fortelem ich, fortelem - i wypełniać miseczke jednego jedzeniem dla tego drugiego? :wink: :twisted:

melduję się w pięknym wątku i witam - dopiero się na Was napatoczyłam... :oops: :roll: refleks Garija Kasparowa mam niechibnie... :roll: (cały dzień czytałam ale doczytałam) 8)

Witaj Fri Obrazek
powitam jako Matka Założycielka, chociaż główną bohaterką jest Alicja, Maksiu i Zuzia vel Pani Domkowa Obrazek
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]