Ja już jestem! Nienawidzę piątków, cały dzień z nosem w komputerze (najpierw 4 godziny kurs grafiki, potem co najmniej 6 godzin pracy). Mam teraz chwilke przerwy, więc zaglądam. Cześć futerka! Dzięki Mary za piękne fotki. Maluchy rosną jak na drożdżach, boję się, że Maciupkę odbiorę już jako dużą kotkę... A chciałabym się jeszcze nacieszyć jej maciupkością... Dobra, wracam do pracy, jeszcze godzina wysiłku i weeeekend Całusy i głaski for all
Wklejam dzisiejsze fotki :
Wanilko, czy to jest Bonita??? Bo ja mam straszne poczucie, że to jest jednak Alma Może Ty się połapiesz Atik, jakiś taki biedniutki Kacperek z Cindy :
Biedniutka Ocelocia:
Zbieram się od rana, żeby przekazać fatalne wieści. Ocelocia miała dzisiaj badanie krwi, które dość jednoznacznie wskazuje na to, że ma FIV.
W poniedziałek będzie miała robiony test, ale jest niewielka nadzieja na to, że to coś innego Na razie szukam na forum jakichś informacji o tej chorobie. Biedna Ocelocia, znowu w izolatce Jeśli to FIV, to jej dni są policzone. Tyle się nacierpiała
Zygmuś właśnie pojechał do nowego domu Zabrała go Pani z siedmioletnim synkiem. Zygmuś molestował ich już od progu i nie mogli się oprzeć Będzie jedynym kotkiem w domu, w sumie trochę szkoda, ale może Panią się namówi kiedyś na jakieś dokocenie