Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Villentretenmerth pisze:Moje nie lubią warzyw. Głównie marchewki i groszku. W zasadzie się nie dziwię - ja już w przedszkolu dostałem awersji. Ale Albert kiedyś zjadł oliwki z serem feta i kaparami, a Odik z Marutkiem dziś dobrali się do gotowanych ziemniaków. Oniemiałem.![]()
Ale już mi wszystko jedno, za kotem i tak nie trafisz.
dolabra pisze:Trini,
Szurpaty?
shira3 pisze:Gdzieś już pokazywałam ale....
Ja robię to tak: https://www.youtube.com/watch?v=T78R7Ucv8mE
To na początku, teraz już nie używam serka
puszatek pisze:Dziewczyny kochane![]()
![]()
cały czas mi siedzi w głowie Lidka, z 24 kotami i dwoma psami w hoteliku![]()
co miała zrobić z tą małą sunią ? patrzeć przez okno jak jest nadal na uwięzi ? głodna, źle traktowana i w ciąży, nawet nie wiadomo jak by sobie poradziła z porodem bo tych ludzi to nie obchodziło
ma do zapłaty za hotelik i sterylkę prawie 500 zł, ratowała sunię nie patrząc na koszty ale to nawet Lidkę przerosło
teraz chory Rambo, 3 znalezione i leczone kociaki, to wszystko niemal w krótkim czasie
czy mogła zrobić coś innego i zostawić tę czwórkę na pastwę losu ?
sama mam też kłopoty finansowe bo wypadły mi szczepienia, nie jestem w stanie pomóc Lidce choć tak bardzo bym chciała
macie jakiś pomysł ? zrobiła bazarek na fb ale nic z niego nie wyszło.....
wiem, że wokół jest tyle potrzebujących bied ale może któraś wpadnie na jakiś genialny pomysł...
jak pomóc Lidce ? bo mnie nic nie przychodzi do tej pustej łepetyny
isabell36 pisze:shira3 pisze:Gdzieś już pokazywałam ale....
padłampo obiecującym początku myślałam, że zawiniesz tabletkę w serek i kot grzecznie zje
Trinity36 pisze:Villentretenmerth pisze:Moje nie lubią warzyw. Głównie marchewki i groszku. W zasadzie się nie dziwię - ja już w przedszkolu dostałem awersji. Ale Albert kiedyś zjadł oliwki z serem feta i kaparami, a Odik z Marutkiem dziś dobrali się do gotowanych ziemniaków. Oniemiałem.![]()
Ale już mi wszystko jedno, za kotem i tak nie trafisz.
A moje lubią, w szczególności jeden. Ostatnio wyżarł mi szpinak z naleśnika..
Mulesia pisze:Jeszcze nie ma głosowania, więc "cisza wyborcza" nie obowiązuje. Zatem szczerze napiszę, co myślę.
Lidka 02 otrzymała kiedyś od nas pomoc, co nie przeszkodziło jej później w braniu udziału w nagonce na Pakt Czarownic.
Pamiętam to doskonale, choć części wątków już nie ma. Pamiętam wszystkie złorzeczenia, które wtedy padły i osoby, które je napisały.
Chyba po raz pierwszy odkąd jestem w Pakcie muszę muszę sprzeciwić się kandydaturze.
Nie powinien od nas dostawać pomocy ktoś, kto mówi o nas wyłącznie źle.
Oczywiście nie narzucam nikomu swojego zdania, ale jeszcze przed głosowaniem je wyrażam.
shira3 pisze:isabell36 pisze:shira3 pisze:Gdzieś już pokazywałam ale....
padłampo obiecującym początku myślałam, że zawiniesz tabletkę w serek i kot grzecznie zje
a nie zjadł?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 608 gości