Herbaciana norka Alienorka - 98 exo DT/DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 17, 2014 20:28 Re: Szalona norka Alienorka

Alienor pisze:Nie było mnie, bo pojechałam do Kociamowa na zlot - było świetnie mimo kapryśnej pogody :D . Wiadomo, przy miłym towarzystwie i pysznym jedzonku :oops: żadne kaprysy aury nie straszne.
Proszę, trzymajcie jutro kciuki za chorego Plamka u vip-ka naszego miłego, bo wszelkie wsparcie moralne i pozytywne myśli koniecznie potrzebne. My będziemy :ok: :ok: :ok: :ok:
Kociaste zdrowe i radosne (były z Alą i zmolestowały ją totalnie). I to na razie tyle - jak mi się uda, to jutro napiszę więcej :mrgreen:

Kocham takie zjazdy. Wesoło, brak wrażenia wyobcowania a brzuchol boli od śmiechu...Sami swoi :kotek:
Dobrze,że pojechałaś.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sie 19, 2014 20:31 Re: Szalona norka Alienorka

Nie piszę, bo nic specjanego się nie dzieje - ot, kociszcza zrywają tapety ze ściany, tłuką kubki, robią z suchej karmy abstrakcyjne konstrukty i powalają urokiem osobistym - jak to koty. Że o żarłoczności i wspinaniu się po wszystkim w wykonaniu maleńtasów nie wspomnę.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto sie 19, 2014 20:43 Re: Szalona norka Alienorka

Moje właśnie polują na balkonie... Deszcz zaczął padać, co żywe chowa się pod dachy i daszki, więc jest co łapać. Tylko czemu przynoszą swoje zdobycze do mieszkania? :evil:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw sie 21, 2014 7:29 Re: Szalona norka Alienorka

U nas zimno, mokro i wietrznie. Mam nadzieję, że nad morzem nie będzie przynajmniej lało :ok: :ok:

Są koty które pilnie potrzebują TDT/DT/DS:
Kinnia pisze:obiecane fotki :mrgreen:
jadziem ludziska :smokin:

Kropisław Wspaniały

Obrazek
Obrazek
Obrazek

teraz Tygrys w złote prążki, podrzucony pod blok, kastrowany wieeelki, miziasty okrutnie kocur (aktualnie w kennelu w piwnicy)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

i kociak podrzucony przez "sąsiadkę" (aktualnie w ptasiej wolierze w piwnicy) chociaż chetni "przeprowadza się do kumpla do kennel'a :mrgreen: , panna bardzo zabawowa jest :D
futra nieźle się dogadują :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek

i Syriusz - dymny kumpel kociczki Sati

[url=http://naforum.zapodaj.net/83126509daab.jpg.html]Obrazek

Dobrze byłoby jakby Sati trafiła razem z Syriuszem, ale generalnie teraz już mamy "nóż na szyi" bo trzeba je zabrać w ciągu tygodnia od wczoraj. Nie mogę w tej chwili zebrać ani pół kota, ale w razie jeśli znajdzie się kącik dla kotów w mojej okolicy jakoś załatwimy z Kinnią transport. Pomyślcie, popytajcie, bo zrobiło się rozpaczliwie :( .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Czw sie 21, 2014 7:32 Re: Szalona norka Alienorka

mają ogłoszenia?
ten dymny jest niesamowity

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw sie 21, 2014 7:46 Re: Szalona norka Alienorka

Mają ogłoszenia, ale odzew zerowy lub blisko :( . Nie wiem jak Sati i Syriusz, bo one pojawiły się ostatnio, jak Kinnia miała już sajgon i tornado. Przy czym Syriusz to taki drugi Ryjonek - głaskanie wchodzi w grę tylko przy jedzeniu... Oni sie bardzo z Sati kochają, ale wiadomo - teraz to na szybko cokolwiek sensownego wpadnie.

Alienor

Post » Czw sie 21, 2014 7:55 Re: Szalona norka Alienorka

u mnie tez jest zerowy odzew z ogłoszeń :?
może jesienią będzie lepiej

Patmol

Post » Czw sie 21, 2014 8:29 Re: Szalona norka Alienorka

Patmol pisze:u mnie tez jest zerowy odzew z ogłoszeń :?
może jesienią będzie lepiej

Na razie są w użyczonym lokalu, ale ta opcja zaraz się skończy :( . U Kinnia już w każdym kątku po kociątku lub psiątku i nie da rady ich wcisnąć do mieszkania (wynajmowanego w dodatku chyba :strach: ). Dlatego tak rozpaczliwie szukamy...

Alienor

Post » Czw sie 21, 2014 8:44 Re: Szalona norka Alienorka

rozumiem
może wydarzenie na FB jeszcze im zrobić (jeśli nie mają)

Patmol

Post » Czw sie 21, 2014 9:34 Re: Szalona norka Alienorka

Alienorku, pocieszę cię, nad morzem słonecznie :D Upału nie ma, ale zimno też nie jest. Taka pogoda w sam raz.

W tymczasowaniu nie pomogę... U nas w Koszalinie pod tym względem bieda z nędzą, żadnego dt, upychanie kotów po krewnych i znajomych królika, po znajomych znajomych itp.
A Kropisław piękny!!!
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw sie 21, 2014 13:03 Re: Szalona norka Alienorka

Kropisław Wspaniały wygląda zupełnie jak... Kastor...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw sie 21, 2014 13:21 Re: Szalona norka Alienorka

hanelka pisze:Kropisław Wspaniały wygląda zupełnie jak... Kastor...

Kropislaw mial bliskie spotkanie z debilem z lopata. Gdyby nie Kinnia i jej walka o jego zdrowie stracilby lapke a nawet wiecej...

Alienor

Post » Czw sie 21, 2014 14:33 Re: Szalona norka Alienorka

:strach:
Temu z łopatą to bym chętnie przyłożyła tą łopatą :evil: :evil: :evil:

Tym bardziej będę trzymać kciuki za domek dla Kropkowatego :ok: :ok:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sie 26, 2014 9:50 Re: Szalona norka Alienorka

Alienorku, czemu ja sobie wyobrażałam ciebie jako nieco pucołowatą jasną blondynkę? :oops:
Miziawki dla słodkiej Fionki, mam nadzieję, że przysmaczki jej zasmakowały :201461
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Śro sie 27, 2014 23:30 Re: Szalona norka Alienorka

MB&Ofelia pisze:Alienorku, czemu ja sobie wyobrażałam ciebie jako nieco pucołowatą jasną blondynkę? :oops:
Miziawki dla słodkiej Fionki, mam nadzieję, że przysmaczki jej zasmakowały :201461

Masz swietną intuicję, do 4tego roku życia byłam pucołowatą platynową blondynką. Potem włoski pociemniały, ciało rosło wzwyż zamiast wszerz i efekt już znasz.
Fionka nie raczyła na razie ruszyć nic, dziś wylądowałyśmy u weta, bo nie podoba mi się jej niejadztwo. Więc był wściekły wrzask przy pobieraniu krwi, jutro mam dowieźć siuśki (trzymajcie kciuki, żeby było dość do badań). Koty spragnione mnie tak bardzo, że nie wiem ile i z którymi uda mi się przespać :roll: ...

Alienor

[poprzednia][następna]