Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 30, 2013 14:16 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Nie mam daru do pisania, a tym bardziej do składania życzeń miłych i serdecznych, a do tego pożytecznych, tak więc teraz, tutaj, stąd życzę Wam Wesołych Świąt.
Obrazek

I robocze wersje :wink: po sesji stan stada bez zmian :ok:
Obrazek
Obrazek

Bunia ma dalej leczone oczko no i ze skórą nadal są problemy, pani dr chciała podać zastrzyk na grzybicę ale z powodu złego stanu wątroby jest to niemożliwe. Podajemy także lek na wątrobę. Prosimy o trzymanie kciuków:) A teraz trochę lepszych wieści kotka jest przekochana, wybredna niesamowicie, szaleje razem z Popiołem jak szalona - nauczył się od niej grzebania w koszu, gryzienia reklamówek i innych woreczków, ostrzenia pazurów na łóżku a i zaczął buszować po szafkach :)

Klara69

Od: Wto lut 19, 2013 20:09

Post » Sob mar 30, 2013 16:21 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Issey32
Często zastanawiam się jak to możliwe jest, że tak piękne koty, jak te, czekają na domy. Zresztą, każdy kot jest piękny. Dodaję kota do balzakowskich kanonów piękna.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Sob mar 30, 2013 19:52 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

zapraszam na wątek kolejnej kociej biedy z Podlasia viewtopic.php?f=13&t=152015
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Nie mar 31, 2013 8:44 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Wszystkim życzę przede wszystkim ciepłej wiosny, by się szybko zbudziła do życia!

Domku Alberta, Odisia i Maru, ja nie mam pojęcia czemu te piękne koty wciąż czekają, ale liczę na nowe zdjęcia i na to, że sytuacja się odwróci. Ludzie czasem nie patrzą sercem, tylko oczami. Żyjemy w świecie, w którym 'opakowanie' ma znaczenie.
Teraz wysyp młodych kociaków i do tego święta, ale nie poddajemy się i nie składamy broni. Tak więc jeśli ktoś ma chętnego na czarodziejskie koty, to zapraszamy!

Kolejne zapytanie o Czarusię jest. Przekazałam Randzie.

A zdjęcia kota z kurczakami wprost urocze :D

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie mar 31, 2013 10:10 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Zaprosiłam dziewczynę z tego wątku do nas: viewtopic.php?f=1&t=152020
Może się przyłączy.

Na tablica.pl wykupiłam wyróżnienie na 30 dni dla tego ogłoszenia: http://tablica.pl/oferta/stop-zatrzymaj ... a132;r:2;s: Jest szansa, że więcej osób zauważy te piękne koty...

issey32

Post » Śro kwi 03, 2013 20:23 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Śliczne te zdjęcia z ptaszkami, jakie te koty mądre :D
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Śro kwi 03, 2013 22:07 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Witam dziewczyny chcialabym wstawic zdjecia Bodzia ale nie umiem tu wstawiac :oops: ,moge przeslac na maila do Kassji i ona wstawi,jestem na fb codziennie i mozna sie ze mna skontaktowac na czacie.A co do Bodzinka u chlopaka wszystko ok.zdrowy,apetyt dopisuje.Poczatek byl nerwowy bo chlopak byl strasznym wyploszem ale szybko mu przeszlo i teraz bryka z innymi a szczegolnie lubi bawic sie z moja Rudzinka.Jest bardzo czystym kocikiem ani razu nic nie zrobil w domu.Nie mialam ani 1 zapytania o adopcje.Zrobilam mu tez ogloszenia na Tablicy i Gumtree ale nic cisza.Bodzio to straszny miziak i gadula szczegolnie lubi sobie pogadac w nocy,kiedy trzeba spac a on biedny chodzi i gada i nie ma sie z kim bawic bo moje towarzystwo spi.W przyszlym tygodniu pojdzie na kontrole do weta i zalozymy mu ksiazeczke,do tej pory nie mialam czasu bo jak nie sterylki,to jakies inne cosik ale z Bodkiem sie nie spieszylam bo mu nic nie jest,18 marca cale moje stadko dostalo zastrzyk przeciw pasozytom wewnetrznym Bodzik tez.Wlasnie teraz pakuje sie do wyrka bo tam juz spi Rudzinka i on tez tam bedzie spal.Tylko dajcie mi mail abym mogla wyslac foty.

2tf9ak8

Od: Czw lut 03, 2011 0:36

Post » Czw kwi 04, 2013 7:40 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Dzieki juz mam namiary do Randy wysle dzis zdjecia.Pozdrawiam

2tf9ak8

Post » Czw kwi 04, 2013 9:26 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

kassja pisze:Po świętach będą nowe foty :lol:

I jak, będzie szansa na nowe foty?

issey32

Post » Czw kwi 04, 2013 11:52 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Foty wyslalam do Ali na maila,pewnie wstawi jak sie zjawi,uff ale mi sie rymlo :lol:

2tf9ak8

Post » Czw kwi 04, 2013 16:57 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

issey32 pisze:
kassja pisze:Po świętach będą nowe foty :lol:

I jak, będzie szansa na nowe foty?

Będą, tylko trochę mamy problemów logistycznych z dogadaniem się "czasowym " :lol:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw kwi 04, 2013 17:04 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Wczoraj byłam w piwniczce u p. Arkadiusza. Zawiozłam kolejną porcję chrupek i puszek. 7 kotów to potrafi wchłonąć niezłą ilość żarełka. Cała piątka wybiega na spotkanie, łasi się, tuli, super-fajne kotuchy. Pirat i Prączka tradycyjnie na rurze. Ale p.Arkadiusz Prączkę głaszcze i nawet raz Pirata udało mu się głasnąć w przelocie. A jak ktoś wchodzi obcy to oba hyc na rurę.
Futerka mają śliczne, nabrały ciałka, tylko oczka niektóre nie są fajne. Kropelki są zapuszczane, oczka przemywane, już jest dużo lepiej niż było, ale nadal niektóre oczka ropią się lub coś z nich cieknie.
Obrazek

kassja

Post » Pt kwi 05, 2013 7:25 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Obrazek
Ach, to spojrzenie. Czy pióra za chwilkę nie posypały się?
Obrazek

kassja

Post » Pt kwi 05, 2013 9:01 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Wielkie brawa dla P.Arkadiusza.

issey32

[poprzednia][następna]