m&j pisze:a jaki to jest rosyjski leśny?? znalazłam tylko norweskiego leśnego....
Ja coś pokręciłam

Miałam na myśli norweskiego
Ja kpoota nie widziałam jedno co jest pewne to ze jest długowłosy i nie jest persem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
m&j pisze:a jaki to jest rosyjski leśny?? znalazłam tylko norweskiego leśnego....
aya13 pisze:PILNE
dziewczyny mieszka ktoś w okolicy ul. Damroki 85-91 na jasieniu i ma dostep do klatki łapki? Potrzebna pomoc w złapaniu kota do adopcji - jest połdziki , długowłosy. Jest miejsce dla niego, ale trzeba złapać i zawieźć do kastracji a ja bez samochodu;-((
Osoba dokarmiajace wyjezdza teraz na tydzień i nie pomoże, druga karmicielka jest na miejscu ale nie wykazje checi pomocy.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... um_comment
aga marczak pisze:aya13 pisze:PILNE
dziewczyny mieszka ktoś w okolicy ul. Damroki 85-91 na jasieniu i ma dostep do klatki łapki? Potrzebna pomoc w złapaniu kota do adopcji - jest połdziki , długowłosy. Jest miejsce dla niego, ale trzeba złapać i zawieźć do kastracji a ja bez samochodu;-((
Osoba dokarmiajace wyjezdza teraz na tydzień i nie pomoże, druga karmicielka jest na miejscu ale nie wykazje checi pomocy.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... um_comment
poszło PW
aga marczak pisze:Biały kot z Elbląskiej jest cudny![]()
Został odjajczony i ogolony
dzisiaj wieczorem przejmuje go Kotikowo
Dzisiaj z adzi odkryłyśmy stado kotów.Przed świętami złapałam mega ciężarną kotkę na sterylkę i jej śladem znalazłyśmy ukryte na podwórku Instytutu Pamięci na ul Swiętej Trójcy,stado.
Pani która nas wpuściła do budynku,mówi,że gdy pokazała się pierwsza ciężarna kotka(pewnie ze dwa lata temu)zadzwoniła do schroniska,prosząc o pomoc.Chciała kotkę zawieźć a potem odebrać.Odmówiono jej...Nie poinformowano nawet,że może zrobić sterylkę w jakiejś lecznicy...W pewnym momencie kotów było 18-![]()
Stan na dzisiaj 3 całe czarne kotki(jedna wysterylizowana)2 mega trudne do złapania,ciężarne,jeden szary kocurek i trzy czarne w tym jeden niewidomy(nie ma oczu)
Sprawa by się nie wydała,gdyby nie jedna z kotek,która postanowiła żywić się u karmicielek znających adzi...
Byłam na Damroki.Znalazłam męża karmicielki,ale kotów nie było...
mpacz78 pisze:Magda Fik może coś wiedzieć o tych kotach z Sopotu. Na pw zaraz wyślę Ci nr do niej.
m&j pisze:Fajne wieści na forum, dobrze, że biały ma dt. Ja natomiast mam dobry humor bo wczoraj odwiozłam jedną kotkę na sterylkę i dzisiaj jednąobie ciężarne chyba
aga marczak pisze:m&j pisze:Fajne wieści na forum, dobrze, że biały ma dt. Ja natomiast mam dobry humor bo wczoraj odwiozłam jedną kotkę na sterylkę i dzisiaj jednąobie ciężarne chyba
To te kotki z piwnicy Twojego taty?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, Tundra i 93 gości