Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 25, 2012 20:39 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Basiu, ostrożnie i pomału na razie - bo nie możesz się wrzucać na najwyższe obroty zaraz po wyjściu ze szpitala. I zdrowia życzymy - ja, moja córka a i koty pewnie też :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon cze 25, 2012 20:40 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Już macie pierwsze byle jakie fotki ,bo nawet chyba ze trzy-cztery mój syn musiał im zrobić.Atomek nie ma fotek bo się boi aparatu,przychodzi tylko na głaskanie i nie daje się brać na ręce bo chyba jeszcze pamięta leczenie chlamydiozy.Nie ma jak w domu nawet zasikanym. :ryk: :ryk:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon cze 25, 2012 20:44 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Alienor pisze:Basiu, ostrożnie i pomału na razie - bo nie możesz się wrzucać na najwyższe obroty zaraz po wyjściu ze szpitala. I zdrowia życzymy - ja, moja córka a i koty pewnie też :D

Dzisiaj troszkę ogarnęłam,jutro też troszkę i na dwa dni do pracy i na urlop więc nie będę szaleć.Taki mój wypad zdarzył się pierwszy raz ,najdłużej nie było mnie w domu tak 4 dni .Dwa tygodnie to strasznie długo było.Strasznie do wszystkiego tęskniłam.Jeszcze tylko martwię sie Wenus,musimy się lepiej zorganizować z poszukiwaniami.Muszę też do weta koniecznie bielinki na kastrację i maluchy na drugie szczepienie.Drapak jakoś naprawiliśmy ,pękła płyta i wypadło bocianie gniazdo które uwielbiają.Dziękuję za życzenia. :1luvu:

horacy 7

Post » Pon cze 25, 2012 21:22 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

My również witamy i trzymamy kciuki za zdrówko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Pon cze 25, 2012 21:23 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Idziemy spać i w końcu będe zasypiać z Zosią,marzyłam o tym w szpitalu.Dobrej nocy wszystkim. :P

horacy 7

Post » Pon cze 25, 2012 21:39 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

jak dobrze że Basia już z nami :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon cze 25, 2012 21:51 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

po_prostu_kaska pisze:UWAGA idą foty :mrgreen:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

A gdzie są maluchy???? :D...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto cze 26, 2012 6:50 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Basiku ściskam cię mocno.
Cieszę się, że już jesteś.
Jak się możesz domyśleć jak tak nagle zamilkłam.... to oznacza, ze znowu mam problem :(
Nie chcę teraz pisać, jestem sama do końca tygodnia... i zrozpaczona (jak to ja)

Zaciskm kciukasy
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 26, 2012 9:24 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

meksykanka pisze:Basiku ściskam cię mocno.
Cieszę się, że już jesteś.
Jak się możesz domyśleć jak tak nagle zamilkłam.... to oznacza, ze znowu mam problem :(
Nie chcę teraz pisać, jestem sama do końca tygodnia... i zrozpaczona (jak to ja)

Zaciskm kciukasy

Tak pomyślałam Zosiu i się zmartwiłam bardzo.Jestem z Tobą co by się nie działo. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
My po nocy dla mnie była ciężka bo spałam z 6 kotów i psem, :mrgreen: Boli mnie więc szyja bo wygodnie nie było lecz nie miałam sumienia ich ruszać. :wink: Zosia była przytulona jak dziecko,mruczała,lizała mnie po twarzy ,jeSt niezwykłą kotką nigdy nie zrozumiem dlaczego wróciła z adopcji to najczulszy kot jakiego spotkałam.Oczywiście były maluchy ze swoimi białymi tatusiami,każdy maluch ma swojego tatusia i śpią oczywiście w łóżku.Do tego Śnieżynka i Rocki i ciasno lecz wrażenia niesamowite.Sprzątamy,pralka chodzi non stop lecz i tak się cieszę.

horacy 7

Post » Wto cze 26, 2012 19:29 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Jakoś trwamy tylko dzisiaj jednak gorzej się czuję jak troszkę pochodziłam.Znów zrobiłam kilka fotek ,napatrzeć się nie mogę i nacieszyć i dlatego i Wy będziecie towarzystwo oglądać. :P Niestety mamy znów problem,minął już czas odpowiedni po szczepieniu Feliksa który jest na TDT u Darii i kot musi do nas wrócić.Przez ten czas jednak i u nas zmieniła się sytuacja ja dalej niepewna swojego stanu zdrowia a u Asi pojawił się Tofik duży przerażony kot który miał być uśpiony i nie bardzo mamy gdzie go zabrać.Czy jest ktoś kto mógłby pomóc. :cry:

horacy 7

Post » Wto cze 26, 2012 19:59 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

foty :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto cze 26, 2012 20:05 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

towarzystwo mieszane, Lordowsko maleńtasowe

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto cze 26, 2012 20:25 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Kota Zosia

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto cze 26, 2012 20:30 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Maleńtasy

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]