[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 22, 2012 10:39 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

No wiec tak: Mam tekst o kocie napisany. Można wkleić. Założę mu osobny wątek

Wydarzenie jak najbardziej zrobić można - konto Fundacji podać - wpłaty z dopiskiem "Skunks":-)

A w lecznicy powiedzieli, że śmierdzi niewyobrażalnie. Noo taka ropa rozłożona w kocim futrze to jest mega pikny zapaszek:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt cze 22, 2012 10:40 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

To zakładaj wątek, bo na razie tekst o kocie jest na paru stronach rozwleczony :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt cze 22, 2012 11:44 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

No dobra, założyła... i sami se szukajcie :roll:
viewtopic.php?f=1&t=143287 Skunksi wąt
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... b46d36b39a skunksi album (uwaga, drastyczne!)
http://www.facebook.com/events/386703978045645/ Skunksie wydarzenie (wymaga logowania)

OKI

Post » Pt cze 22, 2012 19:34 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

OKI pisze:Obrazek Obrazek
No cóż... w oryginale nieszczególnie widać różnicę jednak :twisted:

no zdecydowanie futerko sie nie dopina :)
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

Post » Sob cze 23, 2012 8:42 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

A co tu tak nieprzyzwoicie cicho?

AlKaida jest złodziejem.........no co tu kryć. Mając to samo w misce woli ukraść.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Sob cze 23, 2012 9:09 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Bo kradzione nie tuczy a ona chce zachować linię :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob cze 23, 2012 9:21 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

O rany, one cały czas o tej tuszy...
No jak pragnę podskoczyć, aż człowiek głodnieje jak to czyta :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob cze 23, 2012 9:40 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Złodziejem to jest Melon.On potrafi przybrać postać kota byle się załapać na michę...

Co ta Bromba taka mała w ogóle???
Była jakoś większa... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob cze 23, 2012 13:19 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

ODCHUDZIŁAM

Ale ma linię, nie?:-) Naprawdę jestem z nas dumna...

Teraz MELKA - nie daruję małpie, ze tak utyła - wyżera wszystko wszystkim. Szlaban - osobiście jej pilnuje Ma przekichane......

Obrazek

Neigh

Post » Sob cze 23, 2012 13:21 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Jak to? Chcesz odchudzać tego szczuplutkiego buraska z fotek powyżej? 8O
Ojoj, zua z Ciebie kobieta, zua...

OKI

Post » Sob cze 23, 2012 13:52 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

OKI pisze:Jak to? Chcesz odchudzać tego szczuplutkiego buraska z fotek powyżej? 8O
Ojoj, zua z Ciebie kobieta, zua...

Cała ja, cała ja:-). Buraska to Melania - szefowa stada. Ustawia wszystkich. Ta co kiedyś Tolce wlała po ryju. Ostoja spokoju, ale jak trzeba wymierza sprawiedliwosć bez pardonu. Lubi kociaki.........bawi się z Teodorem, straszy Andzie, na Alkaidę patrzy z góry z takim jakby politowaniem.

Psy trzyma w ryzach, ogólnie Melka po prostu JEST i to wystarcza. Nainteligentniejszy kot z jakim miałam w życiu do czynienia. Siła spokoju. Normalnie nasz domowy wymiar sprawiedliwości. Super psychika - sama bym chciała mieć tak poukładane w głowie jak ten kot:-)

Obrazek

Neigh

Post » Sob cze 23, 2012 13:55 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Brak mi takiego kota... U mnie wszystkie z własnym świrem. I nikt nie lubi kociaków, biedne dziecko samo się musi bawić :?
Najspokojniejsza jest Tać, ale u niej to wynika z lenistwa...

OKI

Post » Sob cze 23, 2012 16:30 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Biedna Bromba!
Głodza pieska normalnie...

Moje nie są normalne.Jedynego normalnego oddaję dziś wieczorem w tzw"dobre ręce".
No,ale jak zauważyła kiedyś jedna z forumowiczek (Wielka Czytające Nieobecna)- jestem niezrównoważona i taki zestaw kotów mi pasuje.
U mnie Mel jest ostsją normalności.No, chyba,że się pojawia jakieś jedzenie.Wtedy nie ma zasad.Bo jest JEDZENIE!!!! :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob cze 23, 2012 21:22 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

No dooobra myślę, ze czas i pora rozkręcić akcję ogłoszeniowa - bez niej się dom na pewno nie znajdzie. Oki - weźmiesz na siebie pierwszy ogień pytań?

Dziewczę niebawem będzie ciachnięte - zdrowe, ogarnięte - nic przy niej wiecej do roboty nie mam........także niech sie zacznie powoli zbierać .............

Obrazek

Neigh

Post » Sob cze 23, 2012 21:24 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

A mam inne wyjście? Bo jak mam, to chętnie skorzystam :roll: :wink:
A w ogóle to jest jakiś jeden dobry tekst? Bo chyba mi umkło...

OKI

[poprzednia][następna]