EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 05, 2012 22:56 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Dobrej :)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro cze 06, 2012 6:07 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

dorcia44 pisze:jest ,ale czeka na operację nóżki .
koszt około 1000zł. :roll: mamy subkonto w Vivie i tam są zbierane pieniążki na operacje i leczenie .
Niunia jest u mshume z dogo .

a ty wiesz że te panie kiedy już się zdeklarowały że wezmą Muszkę po godzinie wycofały się? :roll: mówiąc że znalazły kociaki i już nie mogą jej wziąć ..a co ma piernik do wiatraka kociaki do adopcji a pies dla nich..ale to już ich sprawa
Znajdę jej domek ,muszę.

czy to chodzi o wypadającą rzepkę?
jesli tak-Fredzia jest po zabiegu alternatywnym do operacji-noga jak nowa!!!!!
(ten mój dr.jest geniuszem-naprawdę. Trzeci raz ratuje moje psy ).
Ferdynanda odzyskała mozliwosci diabła tasmanskiego-lata jak nakręcona,robiąc w trakcie lotu korkociagi i półobroty jak Chuck Norris.
Nic nie kuleje-a chodzic juz nie mogła. :D :D
Serniczek

Post » Śro cze 06, 2012 6:08 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Serniczek pisze:
dorcia44 pisze:jest ,ale czeka na operację nóżki .
koszt około 1000zł. :roll: mamy subkonto w Vivie i tam są zbierane pieniążki na operacje i leczenie .
Niunia jest u mshume z dogo .

a ty wiesz że te panie kiedy już się zdeklarowały że wezmą Muszkę po godzinie wycofały się? :roll: mówiąc że znalazły kociaki i już nie mogą jej wziąć ..a co ma piernik do wiatraka kociaki do adopcji a pies dla nich..ale to już ich sprawa
Znajdę jej domek ,muszę.

czy to chodzi o wypadającą rzepkę?
jesli tak-Fredzia jest po zabiegu alternatywnym do operacji-noga jak nowa!!!!!
(ten mój dr.jest geniuszem-naprawdę. Trzeci raz ratuje moje psy ).
Ferdynanda odzyskała mozliwosci diabła tasmanskiego-lata jak nakręcona,robiąc w trakcie lotu korkociagi i półobroty jak Chuck Norris.
Nic nie kuleje-a chodzic juz nie mogła. :D :D

Serniczku, na czym polegał ten zabieg? Da się go zastosować u kota? W narkozie się to robi?
Pytań 100 :oops:

OKI

Post » Śro cze 06, 2012 7:15 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

OKI zabieg w narkozie ,ustawia się rzepkę ,usztywnia nóżkę ,no chyba że są już inne metody :wink:

Sernik ile słonko płaciłaś za operację ?

nasza sunia będzie miała operację na Białobrzeskiej.
Wsparcie bardzo potrzebne ,mamy za mało pieniążków . :cry:
Ja sami wiecie goła i wesoła :oops:
Moje sunie już zaopiekowane dzięki Jokotowi :1luvu: ,ale Baby nadal czeka ,na jej koncie jest 300zł .za mało żeby móc umawiac sie na operację ,musi być chociaż połowa.
http://zaginaldom.pl/2012/05/24/chichua ... potrzebie/

a poza tym witam was kochani zmęczona jak diabli ,późne macierzyństwo to wielkie wyzwanie ,zwłaszcza jak sie ulęgnie trojaczki , :love: bardzo :oops: ale tylko czekam kiedy w nocy już nie będą chciały jeść :wink:
kuwetkują :1luvu:
ech co ja będę wam pisała ,przyjdźcie do mnie ,zobaczcie ,pokażę wam moje szczęścia 8)

Zaraz lecę na fuchę ,która mi z nieba spadła ,urobię się ale i zarobię i fajne towarzystwo mam .
Idę z przyjemnością.
Brakuje nam na podstawy :oops: ,ten miesiąc będzie łagodniejszy :ok:
Wczoraj w pracy pomagałam( tz. pomagałysmy we dwie ) koleżance która bardzo źle się czuła,popłakała się ..nie wiem czemu :twisted:
brygadzsitka nie dała jej wolnego :evil:

rachunek za gaz niewyjaśniony ,strach we mnie nadal panuję :oops: :oops: :oops:

4 puszka mleka na horyzoncie :kotek:

lecę do pracy pa. :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro cze 06, 2012 9:30 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Dorciu, Serniczek donosi o zabiegu alternatywnym do operacji, dlatego pytam o narkozę :oops: Bo to może znaczyć wszystko, a Foster narkozy nie może :(
Leków przeciwbólowych też nie może, dobrze, że ten szuwaks działa na niego przeciwbólowo :roll:

OKI

Post » Śro cze 06, 2012 14:33 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

jezdem :mrgreen:
i chyba się uwale na chwilę :wink:
Chuchraczek po kuraku ma brzydką kupkę ,ale bawi się ,je mleczko więc dostaną po kropli Lakcidu i mam nadzieję że to załatwi sprawę.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 06, 2012 20:28 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

moje podrzutki ... nie puchate ale szukają domku :) proszę o reklamę :)
viewtopic.php?f=1&t=142795&p=8934628#p8934628
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Śro cze 06, 2012 22:41 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

sawanka śliczności masz :D
wróciłam bardzo późno i myślę że nie jestem wstanie nic więcej z siebie wykrzesać więc pójdę spać. :oops:
dobrej nocki :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 07, 2012 6:16 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Świąteczne dzień dobry Dorciu :D
:ok: :ok: za Twój zwierzyniec i ten ciut większy i ten malusieńki :D
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Czw cze 07, 2012 8:14 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Ja zacząłem uświadamiać moich znajomych, ze kot to najlepszy przyjaciel człowieka obok psa, dlatego też
zapraszam ich do siebie i wtedy oni naprawdę w to wierzą. Moje koty są bardzo gościnne i bez pytania uwalają się gościom na kolanach.

Mam nadzieję, że już wkrótce zaczną adoptować kotki!
adeeniet

Post » Czw cze 07, 2012 9:33 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

adeeniet pisze:Ja zacząłem uświadamiać moich znajomych, ze kot to najlepszy przyjaciel człowieka obok psa, dlatego też
zapraszam ich do siebie i wtedy oni naprawdę w to wierzą. Moje koty są bardzo gościnne i bez pytania uwalają się gościom na kolanach.

Mam nadzieję, że już wkrótce zaczną adoptować kotki!

oby :ok:
moi znajomi mnie porzucili ,jestem zbyt skomplikowana :twisted: lub zbyt prosta :mrgreen:

Kotinka nareszcie jesteś 8)

Poszłam spać jak zwykle po północy ,zmęczona ale szczęśliwa ,dzieci najedzone ,wybawione ,spały już jak aniołki .
Ten widok zawsze mnie rozwala :1luvu:
Malutki brzucholki ,różowe noski ,różowe podusie ...moje cuda maleńki. :catmilk:
Smoczek zdemolowany strasznie ,a bez smoka ani rusz... :roll:
4 opakowanie mleka ,kto wymyslił taką cenę ? 56 zł :evil:
W przyszłym tygodniu kupię im suchą karmę Weaning i jakąś puszkę RC ,Oskarek zdecydowanie mówi NIE ptakom kurakom.Czeka nas też odrobaczanie ,ale polecę z nimi do wetki .Pewnie da Fenbendazol.
kuwetkujemy wzorcowo na 6 :D

BB .vel.Blondi właściwie bez zmian ,oczy nadal się faflunią :roll: oddycha okropnie ,często siedzi z pysiem otwartym :cry:
skrzeczy ,piszczy ,sapie :cry:

Muszka nadal nie ma chętnych :oops: :cry: to na prawdę bardzo nieskomplikowany piesek ,czuły i delikatny .
O ile na kremówke chętnych na tony to na nią nikt .. :?
Odrobaczona ,zaszczepiona ,wysterylizowana ,ząbki wyczyszczone..
Troszkę mi ciężko jest :oops: nie narzekam bo sama z własnej i nie przymuszonej woli w to wdepnęłam i cieszę się że już nigdy nie trafi do żadnego pseuducha,ze zawsze już będzie miała miłość i pełną miseczkę :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 07, 2012 9:38 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Dorciu znasz niedrogiego weta dla psa-wariata nadpobydliwego-pilne
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw cze 07, 2012 9:45 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

nie znam tz. moja wetka jak najbardziej poradzi sobie ,ale w kwestii cen usług niestety tania nie jest :?
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 07, 2012 9:50 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Dorciu jak cudnie cieszysz się z tego jak Twoje Futerka rosną i się uczą wszystkiego co trzeba - wspaniale się to czyta, jesteś Aniołem :1luvu: tyle dobrego robisz :D
Dorciu już sobie wyobrażam co czujesz z tym gazem, ale może lepiej wyjaśnić to wskazuje na jakąś pomyłkę - a wtedy odetchniesz

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw cze 07, 2012 9:53 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Bry :D
TZ "pracuje" nad zdjęciami malców 8)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia][następna]