Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Trzeba znać miarę, nie brać zwierząt bez zastanowienia, borykając się równocześnie z innymi problemami, a później rozglądać się wokół bezradnie za pomocą.
AYO pisze:Była już kandydatką do pomocy i fakt, że nie przeszła w głosowaniu o czyms chyba świadczy naszym zdaniem.
villemo5 pisze:Ale z tego co kojarzę, to chyba pierwszy raz odmówiłyśmy pomocy ze skarpety? Moge sie mylić - moja pamięć bywa dziurawa.
Strażniczki, co Wy na to?
Asia_Siunia pisze:Pakt Czarownic to nieformalne forumowe zrzeszenie, które stara się nieść pomoc kotom w potrzebie.
meg11 pisze:
...nigdy nie będę ani głosować ani zgłaszać nikogo. Nie chcę w ten sposób uczestniczyć w Waszej pomocy.
I to nie jest ani dziecinne zachowanie ani foch.
Po prostu taką podjęłam decyzję.
Nie będę głosować ani zgłaszac kandydatów z dwóch powodów.
AD1- Bo kandydat może okazać się kontrowersyjny a nie że jego zwierzętom potrzebna jest pomoc.
AD2-Bo nie chcę żebym swoim zgłoszeniem zrobiła komuś krzywdę. Ja osobiście poczułabym się nieswojo gdybym przeczytała o sobie że przegrana w głosowaniu też o czymś świadczy.
Waszą decyzję przyjęłam do wiadomości.
EOT.
meg11 pisze:Z mojej strony to ani foch ani dziecinne zachowanie. Bardzo mnie cieszy że jesteście jak zwykle zgodne w swoim zdaniu, pozwolicie że ja zostane przy swoim. Wiem co przeczytałam
Bardzo się cieszę że macie po tym wszystkim bardzo dobre samopoczucia.
AD1- zgodnie z tym co napisala AYO każdy kto bierze bez zastanowienia zwierzęta, musi się liczyć z tym że nie może rozglądać się za pomocą. Powinien zanim weżmie zwierze pomyśleć czy będzie go stać na jego utrzymanie. I nie piszcie mi że ten wpis oznacza coś innego niż jest napisane.
AD2 każdy kto przepadnie w głosowaniu oznacza że coś jest z nim nie tak. Bo chyba to że nie przeszedł o czymś świadczy Waszym zdaniem.
Dla mnie świadczyło tylko tyle że pomoc komuś innemu była ważniejsza. Dla Was niekoniecznie bo dla Was świadczy o CZYMŚ INNYM. I też mi nie piszcie że miałyście coś innego na myśli.
Bardzo się cieszę że macie po tym wszystkim bardzo dobre samopoczucia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości