[Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem s.56

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 13, 2012 10:09 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

jania pisze:http://www.youtube.com/watch?v=faO2CiwLhxo&feature=related

zawsze płaczę... a nigdy jeszcze nie dotrzymałam do końca tego filmu :(
Obrazek Obrazek

agni3szka1

Od: Nie wrz 26, 2010 15:16

Post » Pt lip 13, 2012 19:03 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Hej dziewczyny. Mam pytanie, czy któraś z Was mieszka w okolicy Zachodniej? Ja dopiero co się tu przeprowadziłam, a już za moim oknem siedzi mały, na oko półroczny bury kociak. Zajęłabym się, ale w poniedziałek wyjeżdżam do Oslo na miesiąc i nie mam komu go dać. Jakbyście znały kogoś, kto ma miejsce u siebie dla jednego kociaka, byłabym wdzięczna o kontakt.

Kot wyjątkowo spokojny, nieagresywny, zapoznawał się przez siatkę z moimi 3 kotami i nie był ani zdenerwowany, ani nastawiony na atak.
Nie istnieją koty zwyczajne.

Colette

Chogalinka

Od: Wto paź 05, 2010 12:26

Post » Sob lip 14, 2012 13:47 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

aga&2 pisze:
psi pisze:Witam

PSI SALON PRZENOSI SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ NA "OBCZYZNĘ" Z POWODÓW RODZINNYCH, WYJEŻDŻAMY NA STAŁE WE WRZEŚNIU LUB PAŹDZIERNIKU.WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ZAUFANIE WOBEC MOJEJ OSOBY ORAZ BARDZO SIĘ CIESZĘ,ŻE MOGŁAM DZIĘKI TEJ PRACY POZNAĆ TYLU WSPANIAŁYCH LUDZI.DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM SERDECZNIE.

ooo :cry: :cry: :cry:
Daleko?

Belgia byliśmy tam dobrych parę lat,synek nam się tam urodził więc można by rzec,że wracamy na stare śmiecie tylko,że tym razem na stałe.Zdrowie męża nie pozwala nam już dłużej tu być a dostał bardzo atrakcyjną propozycję pracy więc....pakujemy zwierzyniec i jedziemy.

Jeszcze raz dziękuje WSZYSTKIM :1luvu:
Obrazek

psi

Od: Wto mar 29, 2011 6:31

Post » Sob lip 14, 2012 14:34 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

J.D. pisze:

PSI SALON PRZENOSI SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ NA "OBCZYZNĘ" Z POWODÓW RODZINNYCH, WYJEŻDŻAMY NA STAŁE WE WRZEŚNIU LUB PAŹDZIERNIKU.WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ZAUFANIE WOBEC MOJEJ OSOBY ORAZ BARDZO SIĘ CIESZĘ,ŻE MOGŁAM DZIĘKI TEJ PRACY POZNAĆ TYLU WSPANIAŁYCH LUDZI.DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM SERDECZNIE.

kurde a właśnie planowałam zawieżć moje dziewczyny... :(

Wyjeżdżam wrzesień lub październik więc ZAPRASZAM jeszcze pracuję ;)
Obrazek

psi

Od: Wto mar 29, 2011 6:31

Post » Sob lip 14, 2012 15:01 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Bazarek na Kotkowo:
viewtopic.php?f=20&t=144107

niki_01

Od: Pon sie 21, 2006 18:21

Post » Sob lip 14, 2012 18:19 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

psi pisze:
J.D. pisze:

kurde a właśnie planowałam zawieżć moje dziewczyny... :(

Wyjeżdżam wrzesień lub październik więc ZAPRASZAM jeszcze pracuję ;)

aaaa to kamień z serca :ok: jak ogarnę bieżące sprawy to zadzwonię ..

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob lip 14, 2012 18:38 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Czy miałby ktoś ochotę kupić ode mnie Pro Plan łosoś z ryżem po 9,94zł za kilogram?Mam do odsprzedania 9kg.
viewtopic.php?f=1&t=144111
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Sob lip 14, 2012 20:36 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Czy jest ktoś z osiedla Wysoki Stoczek?
Dzisiaj pod Biedronką na tym osiedlu widziałam bardzo chudego kota,
miauczał głośno napewno był głodny :(
Pobiegłam po Whiskasa do Biedronki , ale jak wruciłam to już go nie było... Wołałam i szukałam i nic...
Kotek śliczny biało-rudo-szary, może ktoś go już tam widział?

arwennna

Od: Pon lip 21, 2008 14:32

Post » Sob lip 14, 2012 21:56 Re: [Białystok12] akcja sterylizacyjna, s.11

Ech, "człowiek" brzmi dumnie :roll: Nawet napisałam o tym na kotkowie...
Malwinka została znaleziona dwa dni temu w rowie melioracyjnym. Obolała, przerażona tuliła się kurczowo do ciałka martwego braciszka. Obrażenia nie wskazywały na wypadek komunikacyjny ani na poturbowanie przez psa.

Wszystko wskazuje na to że jakiś „człowiek” pastwił się nad maleńkimi, bezbronnymi kociętami. Malwinka miała poharataną żuchwę i łapkę wyrwaną ze stawu, porwane mięśnie.Jej braciszek nie przeżył tej "zabawy"

Malwinka przeszła dwie skomplikowane operacje – zdrutowano żuchwę i amputowano łapkę. Nie wiadomo czy przeżyje – dla ma dopiero 5 tygodni, dla maleńkiego organizmu to wielkie wyzwanie. Czepia się jednak życia wszystkimi pozostałymi pazurkami.
Obrazek
Obrazek
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Sob lip 14, 2012 22:21 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

O kurcze:(

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Sob lip 14, 2012 23:31 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

http://podlaskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki ... Z395317497 mogłam pisać... będę wdzięczna za wsparcie :oops:

Mam do oddania 3 2-miesięczne czarno-białe kocurki. Są odrobaczone i korzystają z kuwety. Kotki są zadbane, rozbrykane i śliczne. Dodadkowe zdjęcia przesyłam na maila, udzielam również informacji.
Mój nr tel: 513-211-944.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie lip 15, 2012 10:42 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Żeby nie było, że tylko same biedy mamy, to przedstawiam śliczną szylkretkę, która zamieszkała u Mo-tyl-ka :1luvu:
Kocia panienka ma na imię Niteczka:

Obrazek Obrazek

Obrazek
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Nie lip 15, 2012 10:47 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Czy widzę czujne oko cioci Smusi, która już zaczęła "wychowywać" NIteczkę?
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Nie lip 15, 2012 10:53 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Ale żeby nie było, że tylko same piękne i zdrowe koty mamy, to przedstawiam rodzeństwo, które przygarnęła Boliłapka :1luvu:
2 zasmarkane i zaropiałe kocurki oraz dziewczynka w najlepszym stanie. Trwa walka o uratowanie oczek kociąt:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek

kassja

Post » Nie lip 15, 2012 10:57 Re: [Białystok12]malenstwo bez lapki,czlowiek bywa potworem

Malutka Malwinka i kociaki z Boliłapki będą miały założone wątki na miau.pl
Proszę wchodzić na wątki, interesować się losem kociąt, życzyć zdrówka, czyli starać się, aby wątek był zawsze na górze strony.

:pisanie: :pisanie: :pisanie: :pisanie: :pisanie:

Wkrótce pojawią się linki do wątków.
Obrazek

kassja

[poprzednia][następna]