Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kituni pisze:Ej laski, mam pytanie - czy kocur po kastracji może odczuwać jeszcze popęd płciowy? Gryzio został ciachnięty już ponad miesiąc temu, a dziś próbował "zapylić" swoją własną siostrę Drapcię, która właśnie przechodzi rujkę. Czy to są jeszcze pozostałości instynktu, które z czasem się uspokoją?
Kituni pisze:Ej laski, mam pytanie - czy kocur po kastracji może odczuwać jeszcze popęd płciowy? Gryzio został ciachnięty już ponad miesiąc temu, a dziś próbował "zapylić" swoją własną siostrę Drapcię, która właśnie przechodzi rujkę. Czy to są jeszcze pozostałości instynktu, które z czasem się uspokoją?
adzi pisze:K. - wczoraj sterylizowana była kicia (kiedyś domowa, potem podwórkowa), na 150% miała ruję, okazało się jednak, że nie miała już (połączeń ???macicy) --> nie pamiętam nazwy, ale była wcześniej sterylizowana. Tym samym zachowywała się jak kotka niesteryl, pomimo zabiegu kiedyśAle z kotkami jest chyba inaczej
![]()
adzi pisze:Kituni pisze:Ej laski, mam pytanie - czy kocur po kastracji może odczuwać jeszcze popęd płciowy? Gryzio został ciachnięty już ponad miesiąc temu, a dziś próbował "zapylić" swoją własną siostrę Drapcię, która właśnie przechodzi rujkę. Czy to są jeszcze pozostałości instynktu, które z czasem się uspokoją?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sherab i 180 gości