PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2011 22:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Bolkowa pisze:
halinka1403 pisze:Witam Bolkowa :1luvu:
Obyś nie miala tak jak ja :D Kupilam sobie w zimie śliczne letnie klapeczki(wyprzedaz byla) i wlaśnie je przez przypadek znalazlam tydzień temu :D szukając zupelnie innej rzeczy,ktorej nie znalazlam :mrgreen:

Niestety ja też tak mam. Rodzina radośnie rży jak w środku Wigilii zaczynam szafy przekopywać z rozwianym włosem i obłędem w oku :roll:
Pocieszam się jedynie tym, że Nestorka rodu tak kiedyś schowała prezent dla jednej z wnuczek, że dopiero w trakcie generalnego remontu mieszkania rzecz się znalazła (kilka lat po zakupieniu).

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: U nas rekord pobił tż.Podczas opróżniania strychu w starej saszetce męza znalazłam kawę mocca i dwie czekolady,nawiasem mówiąc czekoladopodobne,które dawno temu kupił na kartki.Tak zakamuflował :ryk: Przypomnial sobie, że miały być na Świeta :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto gru 06, 2011 9:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

becia_73 pisze:
becia_73 pisze:
shira3 pisze:Kto zgłaszał do pomocy Szczytno? Bo już chyba czas przyklepać? już 1.12 :piwa:

babajaga, ja tylko dopełniłam formalności zgłoszenia poprzez umotywowanie....

Może nie doczytałam,ale czy ktoś poinformował już Horacy 7 ,że Czarownice w tym mies ją wspierają ?
edit: miało być wsparły w listopadzie :mrgreen: nadal zakręcona jestem ...ehh

wiedziała,że nikt mnie czyta ..idę sobie :cry:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto gru 06, 2011 9:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

halinka1403 pisze:
Bolkowa pisze:
halinka1403 pisze:Witam Bolkowa :1luvu:
Obyś nie miala tak jak ja :D Kupilam sobie w zimie śliczne letnie klapeczki(wyprzedaz byla) i wlaśnie je przez przypadek znalazlam tydzień temu :D szukając zupelnie innej rzeczy,ktorej nie znalazlam :mrgreen:

Niestety ja też tak mam. Rodzina radośnie rży jak w środku Wigilii zaczynam szafy przekopywać z rozwianym włosem i obłędem w oku :roll:
Pocieszam się jedynie tym, że Nestorka rodu tak kiedyś schowała prezent dla jednej z wnuczek, że dopiero w trakcie generalnego remontu mieszkania rzecz się znalazła (kilka lat po zakupieniu).

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: U nas rekord pobił tż.Podczas opróżniania strychu w starej saszetce męza znalazłam kawę mocca i dwie czekolady,nawiasem mówiąc czekoladopodobne,które dawno temu kupił na kartki.Tak zakamuflował :ryk: Przypomnial sobie, że miały być na Świeta :ryk:

Taaa....ja w zeszłym roku omal nie kupowałam po raz drugi GPS-a do auta - kupiłam na Gwiazdkę tacie, ale zakamuflowałam u siostry. Dzień przed wpadłam w popłoch, że nie kupiłam, a miałam to zrobić, więc...sruuu do Media Markt :strach: Na szczęście siostra zadzwoniła czy coś jeszcze ma dopakować do tego pudełka, jakie u niej zostawiłam... :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto gru 06, 2011 9:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

O prezentach sobie rozmawiacie 8O
Nie mam ani jednego :roll: I nie mam pomysłów :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto gru 06, 2011 9:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

kotka doroty pisze:O prezentach sobie rozmawiacie 8O
Nie mam ani jednego :roll: I nie mam pomysłów :roll:

Ja mam jeden pomysł, zawsze działa...pytanie "Co w tym roku chcesz na Gwiazdkę?" :D Nie bawię się w zgadywanie, bo zazwyczaj strzelam przy tym kulą w płot ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto gru 06, 2011 9:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

becia_73 pisze:
becia_73 pisze:
becia_73 pisze:
shira3 pisze:Kto zgłaszał do pomocy Szczytno? Bo już chyba czas przyklepać? już 1.12 :piwa:

babajaga, ja tylko dopełniłam formalności zgłoszenia poprzez umotywowanie....

Może nie doczytałam,ale czy ktoś poinformował już Horacy 7 ,że Czarownice w tym mies ją wspierają ?
edit: miało być wsparły w listopadzie :mrgreen: nadal zakręcona jestem ...ehh

wiedziała,że nikt mnie czyta ..idę sobie :cry:

Jak to nikt nie czyta? 8O
Ja czytałam, ale też nie wiem, czy Horacy7 już powiadomiona.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto gru 06, 2011 11:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Ufff, 5 dni bez netu dzięki czyjejś pomyłce - tepsa miała odłączyć nieużywany przez nas telefon i zostawić internet, oczywiście udało im się zrobić na odwrót i nie potrafili tego odkręcić w przyzwoitym terminie :evil:

Witam nową :piwa: Kociątka przecudne :1luvu: Rudi bardzo podobny do mojego Azora :kotek:

Oj uśmiałam się z tym chowaniem prezentów :ryk: mniej do śmiechu mi będzie za chwilkę, bo ja jeszcze nic nie mam kupionego, nawet pomysłów brak :oops: co gorsza opóźniają się moje przypływy finansowe i nie mam pewności, kiedy do mnie dotrą. Uroki pracy bez stałego etatu :evil:

Mal_

Od: Nie paź 02, 2011 9:43

Post » Wto gru 06, 2011 11:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Popłakałam się ze smiechu rżąc po cichu w pracy nad Waszymi doświadczeniami z ukrywaniem prezentów :ryk:
Ja mam podobnie. Generalnie nie pozwalam nic z zakupów rozkładać TŻtowi, bo potem na mur blank nic nie znajdę :mrgreen: Mikołaj jaki przyszedł do dziecia mego (znaczy paczkę zostawił) jakoś średnio jej chyba wpadł w oko :roll: Oczywiście najwięsze wizęcvie ma pluszowy psiak i ... kolorowy dziecięcy kalkulator, a reszta .... yyyy :roll:

A wiecie jak różne sa tradycje związane z Mikołajem (6.12) i gwiazdką (24.12) ? Głowa boli. Do tego jeszcze u niektórych sa mikołajki, u innych gwiazdor, u jeszcze innych gwiazdka, aniołek ..... 8O
U mnie 6.12 Mikołaj przynosi prezenty pod poduszkę, a 24.12 na gwiazdkę dostaje się prezenty pod choinkę tuż po wigilii
Jak jest u Was ?

Asia, za wyniki małej :ok: Piguły I-sza klasa :ok: Sklonować !
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto gru 06, 2011 11:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

horacy 7 pisze:
becia_73 pisze:Basiu, chciałam poinformować i Pakt Czarownic zdecydował przydzielić Twojemu DT pomoc w listopadzie.
Nie wiem czy już ktoś Cię poinformował,ale jeśli nie to ja to czynię..choć to babajaga zgłosiła i jej się należy ten przywilej ..myślę,że mi wybaczy.
Podaj proszę dane do przelewu na pw

Babajago,Beciu i inne czarownice dziękuję wam bardzo ,bardzo serdecznie.Bardzo cieszy mnie fakt ,ze ktoś dostrzegł w tłumie potrzebujących nasze koty. :1luvu: Numer konta jest w pierwszym poście na kotach.Dziękuję.
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto gru 06, 2011 12:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

:1luvu: :ok:
Obrazek

psiama

Post » Wto gru 06, 2011 12:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

W Holandii coś na wzór Mikołajek było wczoraj. Tyle że tu przychodzi Czarny Piotruś :ryk: i wkłada dzieciom prezenty do butów.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Wto gru 06, 2011 12:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

A tak, gdzieś czytałam, że u Was 5-ty grudnia :wink: Ale że Czarny Piotruś to jest dopiero wiadomość :D
Notatniczki bardzo się sprawdzają, szczególnie teraz w szale zakupowym :ok: :D
Obrazek

psiama

Post » Wto gru 06, 2011 12:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Eeech te prezenty :roll:

Eeech te święta,nawet nie wiem czy choinka będzie :roll: W tamtym roku nie było,bo smutne to świeta były :(
Te zapowiadają się podobnie,no cóż zycie...

Pewnie będę puszczać sobie kolędę "Dla nieobecnych" w wykonaniu córy jednej z forumowiczek...
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto gru 06, 2011 12:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

kotka doroty pisze:Pewnie będę puszczać sobie kolędę "Dla nieobecnych" w wykonaniu córy jednej z forumowiczek...
Gdzie ?
Co ?
Jak ?
8O
Obrazek

psiama

Post » Wto gru 06, 2011 12:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

No jest taka ,jak znajdę i uda mnie się wrzucić linka to...

Jej córa miała wtedy 9 lat,śpiewała ją z myślą o swoim nie żyjącym chrzestnym

Edit :znalazłam tylko czy link uda się wstawić :roll:

Uwaga!
http://mejbimole.wrzuta.pl/audio/9bgFhI ... ecnych.wav

Udaaało się :dance: :dance2: :ryk: :ryk:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

[poprzednia][następna]