TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 13, 2011 15:17 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:mrusie, buziam na miaudobranoc :*:*:*:*:*:*:*:*:* w tym tygodniu mam strasznie duzo latania po ludzkich wetach :roll: ale w przyszlym tygodniu juz wpadne na pewno, chocby na momencik, ale podziele sie z wami oplatkiem :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Olu ,a może wpadniesz w sobotę ? Poznasz królewnę ,która chciała zabawić na dłużej u cioci Justyny :mrgreen:
Anna Kubica

Post » Wto gru 13, 2011 18:07 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

nie wiem.... pomysle... nie obiecuje...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto gru 13, 2011 21:52 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Za chwile ide karmić bezdomniaczki ....
Plamka jutro będzie wypuszczana z klatki , oj dzika dzicz z niej a jej partner nie do złapania agent jeden , teraz będzie karmiony w klace łapce bez zapadni , może jak nabierze zaufania do niej to da sie złapać :roll:

Jedna z koteczek z ul Efów 22 mocno kuleje :cry: a nie jestem w stanie jej pomóc :cry:

Ozzi jutro jedzie na badanie krwi , nadal jest na antybiotyku .

Pochowałam głęboko do szafki ulubione kocyki Emi , nie moge na nie nawet patrzeć , tak bardzo mi jjej brakuje :cry: :cry: :cry: zostały jeszcze pampersy , może ktoś potrzebuje ( mały rozmiar na kocie około 6 - 8 miesięczne .
Teraz Eustaszek sobie siedzi w jej klatce , często do klatki tez wchodzi Karolek ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro gru 14, 2011 12:15 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:piwa: no to za zdrowko kociastych :piwa:

Kociara82

Post » Śro gru 14, 2011 14:20 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Byliśmy dziś u weta :
Ozzi miał pobrana krew aby stwierdzić czy można go znieczulic do zabiegu usunięcia reszty zębów , ( są w bardzo złym stanie :( )
Ozzi dostał tez steryd z powodu chorego oczka , no i nadal jest na antybiotyku .

Mati dostała cotygodniowa dawkę antybiotyku .

Eustachy tez dziś dostał co tygodniowa dawkę Cartrophen .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro gru 14, 2011 16:49 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Za kociaste moc kciuków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro gru 14, 2011 22:22 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 15, 2011 0:17 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

W nocy jak szłam karmić piwniczne koty to spotkałam Plamkę , tak przedemna uciekała że by wnet nogi pogubiła , tak teraz sie boi , no ale nie było wyjścia musiała byc ciachnięta uff dobrze że to juz za nami :roll:

Gdzie te domki , tak bardzo bym chciała aby chociaż Urwis , Maniek i Kika dom znalazły :|
Maniek bardzo tłucze mi koty , Ozzi juz do końca swych dni bedzie miał ślad na tym oczku w które Maniek walnął pazurami , a tez jest ryzyko że mi może zarazić FIV koty podczas ataków a on jest bardzo silny ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 15, 2011 0:34 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

oj Plamka, Plamka.... Przeciez jakby cie nie zlapano to bys szybko znow kotna byla, a moglabys nie przezyc porodu, wiec o co chodzi?!

oferowalam polowe swojej prowizji z zamowienia z oriflame, jesli zamowi ktos z forumowiczow, mialo to byc dla mrusiow, ale widze, ze nikt nawet prawie uwagi na to nie zwrocil.... :roll:

Kociara82

Post » Czw gru 15, 2011 0:45 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Itaka robi moim tymczasom ALLEGRO i dlatego ośmielam sie was prosić :

Mam do Was wielką prośbę czy mogłabyście zagłosować na wolontariuszki z Poznańskiego dworca PKP w ankiecie do Krakvetu ?
Obecnie to już nie tylko karmimą na dworcu. Do wykarmienia mają kilkadziesiąt kotów. Wszystko z własnych funduszy. Niestety już nie mają pieniędzy na karmę, nawet na najtańszą karmę :(
Do tego dochodzi kilkanaście kotów w kociarni i DT. Niektóre chore, wymagają specjalistycznej karmy. Sytuację mamy dramatyczną. Wiem, że każdy potrzebuje pomocy Także proszę, pomóżmy im pomagać Zapraszam na ich wątek, tam możesz poczytać o nich Chcą pomagać, a teraz nawet nie mogą kotów sterylizować bo nie mają dla nich na karmę i żwirek gdy będą u nich na rekonwalescencji po zabiegu viewtopic.php?f=1&t=130188&start=975
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 15, 2011 1:28 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

miłego dnia urodzin,
oby wszystkie Twoje dni były spokojne, dostatnie i zdrowe.
niech to co dobre, będzie jeszcze lepsze, a to co Ci dokucza niech się odmieni

marivel

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Czw gru 15, 2011 8:36 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :balony: :balony: niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie...........itd.Z okazji kolejnych osiemnastych urodzin :wink:zdrowia,szczęścia pomyślności i miłości całego zwierzyńca :torte: :torte:Twoje zdrówko Justyna :piwa: :piwa:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw gru 15, 2011 8:46 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Bukiet najwspanialszych życzeń:
uśmiechu i szczęścia,
radości każdego dnia
oraz wszelkiej pomyślności,
serdecznie życzy - Ania z rodzinką

:torte: :torte: :torte: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony:
Anna Kubica

Post » Czw gru 15, 2011 8:47 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justyś, wszystkiego najlepszego! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zdrowia, bo ono najważniejsze! I siły na ten Twój zwierzyniec ;) I szczęścia, i pomyślności :1luvu: :1luvu: :1luvu: I wszystkiego o czym tylko zamarzysz :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw gru 15, 2011 11:40 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

co do poznanskich kociastych-juz glosowalam kiedys, nie wiem czy mozna tylko raz czy wiecej... rzuccie linkiem do ankiety :)

Kociara82

[poprzednia][następna]