Pomponowa, a propos telefonu do ZUZY to ja najpierw się spieniłam, potem posikałam ze śmiechu
No ale że kwiaciarnię w Amsterdamie otworzyłaś to mogłas się pochwalić co ?
A co do MiM Byłhakowa to mówi mi jeszcze., Uwielbiam ta pozycję !!!
Beciunia, ja dukac chciałam, ale zaniechałam, bo ... schudłam

. Za to z niedoszłej diety zostały mi fajne przepisy w głowie np. taki dip z tuńczyka i chudego serka. Generalnie dieta ma w internecie i prasie złą medyczną sławę. Powatrzają, że zakwasza organizm. Lekarze biją na alarm, że zagrożona jest wątroba i nerki. Czytałam, że są już podania do sadu za utrate zdrowia ... Ale wiesz do wszystkiego trzeba zdroworozsądkowo

. Jesli jednak się zdecydujesz - bardzo ważne - pij, pij, pij (wodę ofkurs) ! Z tego co ja naczytałam, najlepsza piers kurczacza, bo chuda. Inne części gdakacza pewnie też moga być, ale koniecznie chude, bez skóry. No i nie smazysz na tłuszczu, to wiesz ?

I powodzenia
Asiunia, niewiele pomogę, bo takiej choroby jeszcze ze swoją 6-latka nie zaliczyłam (odpuuuukać). Wygląda powaznie, szczególnie te bąble. Poszłabym do innego dermatologa, najlepiej dziecięcego. Póki co nie myłabym jej żadnymi mydłami pachnącymi ani żelami, tylko np. krochmalem albo płynami dla atopowców (w aptece od groma). Sasiadka miała dziecię z Atopowym Zapaleniem Skóry, objawy dokładnie takie jak u córy Twojej, ale to wcale oczywiście nie musi być to. Dziecię w każdym razie wyrosło z tego. To może tez być jakaś alergia kontaktowa (pomyśl czy czegoś nowego nie kupiłaś, perfumy, krem, żel, może jakieś słodycze, sok, ...) i małą popróbowała. Kciuki !!
Selya, lepiej zaszczepić TŻ i mieć spokojność niż się zastanawiać kiedy zacznie się ślinić ....

Czy bardzo się bronił ?

Co z kotkami Selyo ?

I stałe kciuki za Rogera