oczywiście jeżeli nic Mu nie wyskoczy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:To teraz tak wyglądająAlutka od jutra dostaje Zylexis- zamówiłam 4 ampułki- zobaczymy jaki będzie efekt. A Prezes zwany Kić -Kiciem wszystko robi żeby zostać na rezydenta....
Alutka chyba bedzie z gatunku małych koteczek- bo już jest do tyłu o 70 deko od przyrodnich braciszków, ale apetycik ma jak dwóch braciszków.Wystarczy włączyć mikrofalę to natychmiast przybiega i drze japkę o żarełko, śpi tylko na mojej szyi.
majencja pisze:Pamiętacie te trzy małe chorowitki zimprezy???
Iweta pisze:majencja pisze:To teraz tak wyglądająAlutka od jutra dostaje Zylexis- zamówiłam 4 ampułki- zobaczymy jaki będzie efekt. A Prezes zwany Kić -Kiciem wszystko robi żeby zostać na rezydenta....
Alutka chyba bedzie z gatunku małych koteczek- bo już jest do tyłu o 70 deko od przyrodnich braciszków, ale apetycik ma jak dwóch braciszków.Wystarczy włączyć mikrofalę to natychmiast przybiega i drze japkę o żarełko, śpi tylko na mojej szyi.
Kocha Alutka Mamuniemój Synek do tej pory okupuje moja szyje i chociaz raz dziennie musi sie poprzytulać do szyi
Tak sobie chodze po domu z kocim boa wokół szyi a na starośc to pewnie bede miała zwyrodnienie kregów szyjnych
majencja pisze:Moje dokończyły....ogórkową z talerza
majencja pisze:Mój 8-letni Poldek dalej mnie ciumka z obłędem i orgazmem w oczach , potem sobie puści kilka bąków stawia ogon do góry i idzie w cholerę jakby to nie był on
terenia1 pisze:W tym tygodniu pojedzie do domku jeden z pręgusków - raczej chłopczyk, a w pzryszłym tygodniu, albo Helenka, albo Cytryn, alias Lemonek.
terenia1 pisze:W tym tygodniu pojedzie do domku jeden z pręgusków - raczej chłopczyk, a w pzryszłym tygodniu, albo Helenka, albo Cytryn, alias Lemonek.
gosiakot pisze:terenia1 pisze:W tym tygodniu pojedzie do domku jeden z pręgusków - raczej chłopczyk, a w pzryszłym tygodniu, albo Helenka, albo Cytryn, alias Lemonek.
Super informacja !!! teraz kotki sa najbardziej kochane , Lemonek , Helenka i Rysio albo Klakierek ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 670 gości