Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 27, 2011 17:56 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Jutro przyjdę na kociarnią z Naszym nowym (aczkolwiek wypróbowanym już) fotografem 8)
oczywiście jeżeli nic Mu nie wyskoczy :?
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto wrz 27, 2011 17:56 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

To teraz tak wyglądają :mrgreen: Alutka od jutra dostaje Zylexis- zamówiłam 4 ampułki- zobaczymy jaki będzie efekt. A Prezes zwany Kić -Kiciem wszystko robi żeby zostać na rezydenta....
Alutka chyba bedzie z gatunku małych koteczek- bo już jest do tyłu o 70 deko od przyrodnich braciszków, ale apetycik ma jak dwóch braciszków.Wystarczy włączyć mikrofalę to natychmiast przybiega i drze japkę o żarełko, śpi tylko na mojej szyi. :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto wrz 27, 2011 18:12 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

majencja pisze:To teraz tak wyglądają :mrgreen: Alutka od jutra dostaje Zylexis- zamówiłam 4 ampułki- zobaczymy jaki będzie efekt. A Prezes zwany Kić -Kiciem wszystko robi żeby zostać na rezydenta....
Alutka chyba bedzie z gatunku małych koteczek- bo już jest do tyłu o 70 deko od przyrodnich braciszków, ale apetycik ma jak dwóch braciszków.Wystarczy włączyć mikrofalę to natychmiast przybiega i drze japkę o żarełko, śpi tylko na mojej szyi. :mrgreen:

Kocha Alutka Mamunie ;) mój Synek do tej pory okupuje moja szyje i chociaz raz dziennie musi sie poprzytulać do szyi :) Tak sobie chodze po domu z kocim boa wokół szyi a na starośc to pewnie bede miała zwyrodnienie kregów szyjnych :evil:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto wrz 27, 2011 18:32 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

majencja pisze:Pamiętacie te trzy małe chorowitki zimprezy???

Ło matko Majencjo, ależ one wyrosły- czym ty je karmisz 8O
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto wrz 27, 2011 18:55 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

hormonki, hormonki :twisted:
One nie jedzą one po prostu ŻRĄ. Suche jest cały czas, rezydentom/ 5/ wystarczy jedna puszka mokrego na dzień. Teraz mi idą... 3- puszki dziennie bo tak te małe japę drą że co mam zrobić.
Obrazek

majencja

Post » Wto wrz 27, 2011 18:58 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

No to faktycznie żarłoki 8O
Ja też mam takiego jednego w domu :roll:
Nawet papier toaletowy zjada (nie wspominając już kukurydzy, fasolki szparagowej i makaronie :smiech3: )

Cookie1706

Post » Wto wrz 27, 2011 18:59 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Moje dokończyły....ogórkową z talerza :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Wto wrz 27, 2011 19:17 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Iweta pisze:
majencja pisze:To teraz tak wyglądają :mrgreen: Alutka od jutra dostaje Zylexis- zamówiłam 4 ampułki- zobaczymy jaki będzie efekt. A Prezes zwany Kić -Kiciem wszystko robi żeby zostać na rezydenta....

Kocha Alutka Mamunie ;) mój Synek do tej pory okupuje moja szyje i chociaz raz dziennie musi sie poprzytulać do szyi :) Tak sobie chodze po domu z kocim boa wokół szyi a na starośc to pewnie bede miała zwyrodnienie kregów szyjnych :evil:

A Pysiaczek , malutka kicia z Kch, 5-6 tygodni ,co ja wziełam na pocztku czerwca do domu ciumkała uszy ludziom, az sie normalnie strupy robily . Teraz jest u mojej Mamy ktora zglupiala na jej punkcie , jest jej " malutkim przyjacielkiem" .Ciumkania oduczamy bo koteczka coraz wieksza, kocica by ja pewnie dawno pogonila od cycka ...

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto wrz 27, 2011 19:25 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

majencja pisze:Moje dokończyły....ogórkową z talerza :mrgreen:

Z kąt ja to znam :smiech3: :wink:

Cookie1706

Post » Wto wrz 27, 2011 19:58 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Mój 8-letni Poldek dalej mnie ciumka z obłędem i orgazmem w oczach , potem sobie puści kilka bąków stawia ogon do góry i idzie w cholerę jakby to nie był on :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Wto wrz 27, 2011 20:19 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

majencja pisze:Mój 8-letni Poldek dalej mnie ciumka z obłędem i orgazmem w oczach , potem sobie puści kilka bąków stawia ogon do góry i idzie w cholerę jakby to nie był on :mrgreen:

I kto by pomyślał, że to o kocie jest mowa :roll: :ryk:
a może Poldek to wcale nie kot 8O :smiech3: :lol:

Cookie1706

Post » Wto wrz 27, 2011 21:03 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

W tym tygodniu pojedzie do domku jeden z pręgusków - raczej chłopczyk, a w pzryszłym tygodniu, albo Helenka, albo Cytryn, alias Lemonek. :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto wrz 27, 2011 21:07 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

terenia1 pisze:W tym tygodniu pojedzie do domku jeden z pręgusków - raczej chłopczyk, a w pzryszłym tygodniu, albo Helenka, albo Cytryn, alias Lemonek. :D

Oooo!
No to super :D 8) :wink:
Wspaniałe wieści Tereniu :love:

Cookie1706

Post » Wto wrz 27, 2011 21:08 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

terenia1 pisze:W tym tygodniu pojedzie do domku jeden z pręgusków - raczej chłopczyk, a w pzryszłym tygodniu, albo Helenka, albo Cytryn, alias Lemonek. :D

Super informacja !!! teraz kotki sa najbardziej kochane , Lemonek , Helenka i Rysio albo Klakierek ?

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto wrz 27, 2011 21:11 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

gosiakot pisze:

Super informacja !!! teraz kotki sa najbardziej kochane , Lemonek , Helenka i Rysio albo Klakierek ?

Niech pani Ania (bo chyba o tej pani mówimy :roll: ) weźmie Cytrynka :mrgreen:
On jest taki kochany... :1luvu:
Albo najlepiej jakieś dwa kociaki, co by im się nie nudziło :wink:

Cookie1706

[poprzednia][następna]