Zofia&Sasza pisze:Legnica pisze:Zofia&Sasza pisze:Ogólnie rzecz biorąc wygląda na to że Marzenia11 narobiła po raz kolejny zamieszania. Jak zawsze i wszędzie, gdzie się pojawia. Proszę mnie dobrze zrozumieć - ja nie mam zdania na temat opieki smarti nad kotami w DT. Więcej, z posiadanych przez mnie poza forumowych informacji wynika, że jest ona raczej ok. Nie zmienia to jednak faktu, że Marzenia11 mąci, skłóca ludzi, kłamie, gnoi posługując się insynuacjami. W wielu wątkach. W wielu sprawach. Nie podoba mi się jej postępowanie względem ludzi. Teraz wmanewrowała w bagno DT, któremu rzekomo miała pomagać. I to jej smarti powinna "dziękować" za to jak wygląda w tej chwili wątek.
To nie Marzenia11 mąci,skłóca ludzi,gnoi posługując sie insynuacjami.
Nie Marzenia11 wmanewrowuje jakiegoklwiek DT. w bagno.
Nie,nie.
Ty to robisz i Twój chórek.
O kurka, z chórzystki awansowałam na dyrygentaMoże zapoznaj się głębiej z działalnością Marzeni11? Jak szkalowała CoolCaty? Jak nieomal doprowadziła do załamania kilka osób? Jak oskarżyła o chorobę psychiczną bogu ducha winną karmicielkę, która nawet bronić się nie mogła, bo jej nie ma na forum? To tylko kilka "kwiatków" z jej bogatego portfolio
![]()
Pwpw, zamieściłabyś niezgodny z prawdą post?
Szczerze?
Moja pierwsza myśl-przyganiał kocioł garnkowi
Sprawdzać nie będę,ale wiem jedno-Marzenia11 posiada emocje Ty nie masz żadnych.