Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 20, 2011 21:07 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

I niby co kto komu zrobi :?: :mrgreen:
Od początku wspierałam Sabinę, ale przestał mi wątek pasować ze względu na sposób prowadzenia. Tyle, że to o kota chodzi, a nie moje sympatie..
Ale zauważyłyście? Wszyscy sie teraz boją, tłumaczą.. ,że nie chcą sie czepiać itp. W wątku jest b. mało konkretnych informacji pomiędzy ciągłymi pretensjami za dopytywanie. W porównaniu z innymi, gdzie każdy/każda :lol: stara sie wszystko napisać, opisać, sfotografować, podac dane lecznicy...
Na forum jest pełno nauczycielek, które nie ukrywają się totalnie.
Ale to wszystko nie znaczy, że coś jest nie w porządku, po prostu ... jest niemiło :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro lip 20, 2011 21:29 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

morelowa pisze:Straaaasznie tajemniczy wątek... :twisted:

Gosiara, a czy wiesz w jakim szpitalu jest/była Sabina? Może zadzwonic, zapytac o zdrowie...?

Wiem,ale Sabina powiedziała że nie życzy sobie żebym mówiła...
Gosiara

Post » Śro lip 20, 2011 22:10 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Gosiara pisze:
morelowa pisze:Straaaasznie tajemniczy wątek... :twisted:

Gosiara, a czy wiesz w jakim szpitalu jest/była Sabina? Może zadzwonic, zapytac o zdrowie...?

Wiem,ale Sabina powiedziała że nie życzy sobie żebym mówiła...

To nie mówi, napisz... :ryk:
Przepraszam, nie Ciebie się czepiam, po prostu nie mogłam się powstrzymać.
najszczesliwsza

Post » Czw lip 21, 2011 7:32 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Ale co kogo obchodzi w jakim szpitalu jest Sabina :?: 8O
Bardziej interesujące wydaje mi się byłyby informacje na temat samopoczucia kota, dla którego proszono w tym watku o pomoc.
Zwłaszcza, że informacje na jego temat są nieco rozbieżne.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lip 21, 2011 7:38 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Dt podobno forumowy,ale cisza...
Gosiara

Post » Czw lip 21, 2011 7:40 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Ja już obiecałam, że będę grzeczna dla DT jak się nam tu ujawni.
najszczesliwsza

Post » Czw lip 21, 2011 7:56 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

taaa,jakby miał się zjawić to już by to uczynił...
Gosiara

Post » Czw lip 21, 2011 8:29 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Ale co kogo obchodzi w jakim szpitalu jest Sabina

a to, że bez Sabiny nie dowiemy się nic o kotku najwyraźniej...

Gosiara,nie musisz nam mówić/pisać gdzie jest, ani o jej zdrowiu itp. tylko zapytać czy ma kontakt z kotkiem i czy coś wie, i to nam przekazać , please.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw lip 21, 2011 8:36 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Ma kontakt skoro do mnie napisała o wynikach,reszty nie wiem...I żegnam się z Wami..Nie znam Sabiny osobiście tylko z forum,rozmawiałyśmy kilka razy przez telefon...A jestem atakowana na pw...Mam swoje sprawy chore kocie,które znalazłam muszę się skupić na ratowaniu Jej...
Gosiara

Post » Czw lip 21, 2011 9:15 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Nie, nie, nie - Gosiara, no Co Ty :roll: Nikt Cię nie atakuje, nikt. To i tak dużo robiłaś , że byłaś pośrednikiem, choć masz tyle zajęć
.Ale tak bardzo to się nie dziwie,że chcesz opuścić watek...

Obrazek

morelowa

Post » Czw lip 21, 2011 10:35 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Kocię ocalone ledwo zipi,jest leczone nie wiem co będzie teraz byłam u veta z psem,bo miał zapchane gruczoły,ciało obce w uchu jak nie wytrzepie czeka nas zabieg...w gospodarstwie czekają na mnie moi podopieczni...14 psów,7 kóz,koń....
Gosiara

Post » Czw lip 21, 2011 11:10 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Gosiara, nie odchodz kochana, nikt do Ciebie nie ma pretensji....martwimy się wszyscy o tego kotka, stąd te całe ,,nerwy,,..
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw lip 21, 2011 11:13 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Też się martwię i nic zrobić nie mogę...Dla mnie to wszystko jest dziwne...
Gosiara

Post » Czw lip 21, 2011 11:17 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Gosiara, a ty widziałaś Rudka na żywo? Ktokolwiek widział :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw lip 21, 2011 11:18 Re: Są potrzebne pieniędze na dokoń. leczenia kota po wypadku!

Kamari nie, Gosiara pisała, że miała tam w planach podjechać, ale Sabina "wykręciła się sianem"
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]