lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Chyba wszyscy tak mieliśmy a teraz spodnie ciasnawe
Skąd ja to znam![]()
![]()
A takie marzenia jak schudnięcie raczej nie aktualnea tu idzie ciepełko może sadełko się wytopi
...albo słońce sie schowa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Chyba wszyscy tak mieliśmy a teraz spodnie ciasnawe
Skąd ja to znam![]()
![]()
A takie marzenia jak schudnięcie raczej nie aktualnea tu idzie ciepełko może sadełko się wytopi
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Chyba wszyscy tak mieliśmy a teraz spodnie ciasnawe
Skąd ja to znam![]()
![]()
...albo słońce sie schowa![]()
![]()
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Chyba wszyscy tak mieliśmy a teraz spodnie ciasnawe
Skąd ja to znam![]()
![]()
...albo słońce sie schowa![]()
![]()
Nie kracz niech grzeje bo nie długo znów zima
lidka02 pisze:Tak to dzielny kot , choć myśle że takie koty chore czy po przejsciach inaczej odbierają świat i bardziej się z niego cieszą ..
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Witam i jak po Świętach
Eustaszek biega za gałązką wierzby aby spalić sadełko
Oj każdy tylko patrzy na jego sadełko a po Świętach pewnie większe
Kociara82 pisze:pewnie leniwie, bo dzien taki nieciekawy....
lidka02 pisze:Kociara82 pisze:pewnie leniwie, bo dzien taki nieciekawy....
Oj tak tylko położyć się obok kotów i spać .
Kociara82 pisze:lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Witam i jak po Świętach
Eustaszek biega za gałązką wierzby aby spalić sadełko
Oj każdy tylko patrzy na jego sadełko a po Świętach pewnie większe
patrzy, ale z zachwytemWczoraj jak bylam w odwiedziny u Mrusiow, to Eustaszek nie dostal na dzien dobry buziaka w pyszczek czy lepek, ale wlasnie w ten slodki brzusio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 599 gości