Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Zgłosiłam sosnowieckie schronisko do wewnętrznej ankiety na miau w konkursie do KrakVetu
viewtopic.php?f=1&t=133887&p=8032812#p8032812
wolontariusz pisze: nie zauważylem, żeby ktokolwiek ze Śląska (włączając Sonowiec i najbliższe miasta) (aż sam się dziwię, że to napisałem) wygrał to głosowanie!!!!
terenia1 pisze:wolontariusz pisze: nie zauważylem, żeby ktokolwiek ze Śląska (włączając Sonowiec i najbliższe miasta) (aż sam się dziwię, że to napisałem) wygrał to głosowanie!!!!
No naprawdę śmieszne![]()
Sosnowiec na Śląsku
![]()
![]()
no to może najwyższy czas żeby śląskie miasto Sosnowiec wygrało
wolontariusz pisze:brrrr....... co się dla psiaków i kociastych nie robi.........
terenia1 pisze:wolontariusz pisze:brrrr....... co się dla psiaków i kociastych nie robi.........
brrrrr.... i wzajemnie......co prawda ja mam staż zamieszkania na Śląsku zaliczony 7 lat w Chorzowie
fajnie było
łoj i to jeszcze w Starym Chorzowie gdzie babki w sklepie szprechały
wolontariusz pisze:terenia1 pisze:wolontariusz pisze:brrrr....... co się dla psiaków i kociastych nie robi.........
brrrrr.... i wzajemnie......co prawda ja mam staż zamieszkania na Śląsku zaliczony 7 lat w Chorzowie
fajnie było
Nie szprechały ino godały...
Super informacjaJaaga pisze:Piotrek, konsultacja okulistyczna kociaków nie jest we Wrocławiu, tylko w Warszawie u dr. Garncarza, więc moim zdaniem maluchom lepiej się trafiło. Szczegóły podałam na PW.
wolontariusz pisze:terenia1 pisze:wolontariusz pisze:brrrr....... co się dla psiaków i kociastych nie robi.........
fajnie było
Nie szprechały ino godały...
ultra75 pisze:Krótkie podsumowanie wczorajszego dyzuru - nie doszedł żaden kociak, ale też nie było adopcji (przynajmniej do 18:20).
Martwi mnie czarna kotka z żółtej klatki na kwarantannie, jest b. osowiała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 788 gości