Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 03, 2011 20:48 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

wieczorny dyżur...
wrócił Piracik do schronu.... konflikt rodzinny nie pozwolił mu zostać... nie będę się rozpisywał, ale może i dobrze, że wrócił i teraz będziemy czekać na Magdę bo jest szansa, że u Niej znajdzie domek na stałe:)

Poza tym Piracik i Ślepaczek w piątek jadą na konsultację do Wrocławia:) - zobaczymy co z ich oczkami da się zrobić! (Jaga bardzo bardzo dziękuję za pomoc)

Na adopcjach Mamuśka ma kaprawe oczko z ropą.... jutro Pani Dr ją zobaczy....

Włączyłem kaloryfer na adopcjach - będzie ciepełko, a któremu kociastemu będzie za ciepło to okno jest uchylone...

Na kwarantannie dużo maluchów, wszystko zapełnione.... najważniejsze, że sraczka odpuszcza:)
Ale zabrakło weaninga dla najmniejszych - nie wiem kiedy będę mógł coś zalatwić - JEŚLI KTOŚ MA ZA DUŻO TO PROSZĘ O WIADOMOŚĆ!!!!!!

W szpitaliku 2 koty - dobrze się trzymają...

I na koniec WIELKIE DZIĘKI dla wszystkich sponsorów - na adopcjach w magazynku dużo jedzenia mokrego dla kociastych, żwirku troszkę jest i suche też zalega w magazynku - oby tak zawsze magazynek byl zapełniony - na kilka dni mamy wszystko:)

Może w końcu adopcje ruszą - jest trochę telefonów i staram się każdego potencjalnego nowego właściciela przekonać, że koteczek ze schronu jest super...

Pamiętajcie o przyszłym tygodniu - ja będę na wyjazdach, a kociaste cały czas potrzebują opieki....
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Pon paź 03, 2011 20:49 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

I proszę o większą aktywność na forum - jeśli ktoś był w schronie u kotów proszę o info co i jak....
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon paź 03, 2011 21:10 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

terenia1 pisze:Zgłosiłam sosnowieckie schronisko do wewnętrznej ankiety na miau w konkursie do KrakVetu
viewtopic.php?f=1&t=133887&p=8032812#p8032812

PAMIĘTAJCIE O TYM GŁOSOWANIU - MOŻE UDA SIĘ WYGRAĆ!!!!!!

PRZEŚLIJCIE LINK DO WSZYSTKICH ZNAJOMYCH - JEŚLI MOGĄ NIECH ZAGŁOSUJĄ - TRZEBA SPEŁNIĆ KILKA WARUNKÓW GŁOSOWANIA, WIĘC POCZYTAJCIE I POSYŁAJCIE GDZIE TYLKO SIĘ DA!!!!!!
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon paź 03, 2011 21:20 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

Czytając wątek tego głosowania nie zauważylem, żeby ktokolwiek ze Śląska (włączając Sonowiec i najbliższe miasta) (aż sam się dziwię, że to napisałem :) ) wygrał to głosowanie!!!!
Proszę o pomoc każdą osobę, której los naszych podopicznych nie jest obojętny!!!
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon paź 03, 2011 21:32 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

wolontariusz pisze: nie zauważylem, żeby ktokolwiek ze Śląska (włączając Sonowiec i najbliższe miasta) (aż sam się dziwię, że to napisałem :) ) wygrał to głosowanie!!!!

No naprawdę śmieszne :mrgreen: :wink: Sosnowiec na Śląsku :ryk: :wink:
no to może najwyższy czas żeby śląskie miasto Sosnowiec wygrało :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon paź 03, 2011 21:37 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

terenia1 pisze:
wolontariusz pisze: nie zauważylem, żeby ktokolwiek ze Śląska (włączając Sonowiec i najbliższe miasta) (aż sam się dziwię, że to napisałem :) ) wygrał to głosowanie!!!!

No naprawdę śmieszne :mrgreen: :wink: Sosnowiec na Śląsku :ryk: :wink:
no to może najwyższy czas żeby śląskie miasto Sosnowiec wygrało :D

brrrr....... co się dla psiaków i kociastych nie robi.........
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon paź 03, 2011 21:57 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

wolontariusz pisze:brrrr....... co się dla psiaków i kociastych nie robi.........

brrrrr.... i wzajemnie...... :mrgreen: co prawda ja mam staż zamieszkania na Śląsku zaliczony 7 lat w Chorzowie :ryk: fajnie było :mrgreen: łoj i to jeszcze w Starym Chorzowie gdzie babki w sklepie szprechały :mrgreen:

terenia1

Post » Pon paź 03, 2011 22:04 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

terenia1 pisze:
wolontariusz pisze:brrrr....... co się dla psiaków i kociastych nie robi.........

brrrrr.... i wzajemnie...... :mrgreen: co prawda ja mam staż zamieszkania na Śląsku zaliczony 7 lat w Chorzowie :ryk: fajnie było :mrgreen: łoj i to jeszcze w Starym Chorzowie gdzie babki w sklepie szprechały :mrgreen:

Nie szprechały ino godały...
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon paź 03, 2011 22:34 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

wolontariusz pisze:
terenia1 pisze:

Ale one "szprechen Dojcz" :mrgreen:

terenia1

Post » Wto paź 04, 2011 7:02 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

Piotrek, konsultacja okulistyczna kociaków nie jest we Wrocławiu, tylko w Warszawie u dr. Garncarza, więc moim zdaniem maluchom lepiej się trafiło. Szczegóły podałam na PW.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Wto paź 04, 2011 18:01 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

Jaaga pisze:Piotrek, konsultacja okulistyczna kociaków nie jest we Wrocławiu, tylko w Warszawie u dr. Garncarza, więc moim zdaniem maluchom lepiej się trafiło. Szczegóły podałam na PW.
Super informacja :ok:
Koteczka z boksu nr 3 poszla do adopcji za to doszło małe kocię z KK :?
Wychodziłam dziś ze schronu o 13:30 na kotach jeszcze była pani która sprząta :D

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto paź 04, 2011 20:54 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

wolontariusz pisze:
terenia1 pisze:

dobrze ze jestem z Krakowa i wychodzę na polę a nie na dwór a w łazience mam flizy na ścianach i podłodze :wink:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro paź 05, 2011 8:03 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

Krótkie podsumowanie wczorajszego dyzuru - nie doszedł żaden kociak, ale też nie było adopcji (przynajmniej do 18:20).
Martwi mnie czarna kotka z żółtej klatki na kwarantannie, jest b. osowiała.

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Śro paź 05, 2011 8:51 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

ultra75 pisze:Krótkie podsumowanie wczorajszego dyzuru - nie doszedł żaden kociak, ale też nie było adopcji (przynajmniej do 18:20).
Martwi mnie czarna kotka z żółtej klatki na kwarantannie, jest b. osowiała.

To dziwne.Ja byłam do południa do godz 13:30.Nie ma burej kotki z boksu nr 3(była tam jeszcze w niedzielę) zniknęła 8O .Ola mówiła ze była adopcja ,choc w zeszycie nie mogłam się tego doszukać.
No i Justyna przyniosła do schronu kotka z KK znalezionego pod schroniskiem.
Sprawdę to jeszcze w czwartek będę dopołudnia,choc powiem szczerze zeszyt przyjęć i adopcji na dzień dzisiejszy dla mnie to czarna magia :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro paź 05, 2011 9:10 Re: Schronisko Sosnowiec - kotów mnóstwo

Opierałam się na informacjach od Rumcajsa, więc może nie były do końca miarodajne :-) (chodzi o popołudnie).

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

[poprzednia][następna]