cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2011 15:32 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

Nie sądzę, żebym była szczególną ozdobą fotek, ale nie sprzeciwiam się opublikowaniu mojej wdzięcznej postaci.

Kociara, czy czekasz az każdy napisze coś podobnego? To chyba dłuuuugo poczekamy na fotki. Piszę też w imieniu mojego gościa, który już nie ma szans zaprotestować.

Moje maluchy ożyły, Koleś odzyskał dawną iskrę i szaleje jak kiedyś. Choroba ustąpiła , pewnie były to jakieś pasożyty. :ok:

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pon lip 04, 2011 15:48 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

Bardzo cieszę się że z maluchami wszystko oki.Martwiłam się o Kolesia bo on taki maluszek.Niestety zero tel w spr adopcji.Koszmar wakacyjny :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 04, 2011 15:56 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

no w zasadzie powinnam zaczekac az kazda osoba sie wypowie w tej kwestii :oops: tak byloby najuczciwiej. Zeby potem pretensji do mnie nie mieli. :oops:
to moze zrobmy tak: Basiunia, moja droga, do Ciebie mam prosbe. :) Masz kontakt tel z kazda osoba ktora byla na "zlocie" :) Badz tak mila, jesli mozesz, napisz esa do nich, czy moge wstawic fotki, czy sobie swojej twarzy na forum nie zycza widziec. A potem napisz mi co i jak :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lip 04, 2011 17:31 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

Basia przelalam Ci 35 zeta z bazarkow:

5 zl z kolczykowego (inne jeszcze nie doszly) od brazowobiali i 20 ode mnie za reszte kolczykow i 10 od caldien.

na dyzur moge isc w srode i czwartek wieczor

jak sie czuje ta dzika czarna kotka z gory? byla bardzo zestresowana, raczej nie prykala i nie syczala, tylko miauczala, ona bardzo dzika?

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon lip 04, 2011 18:40 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

hidi pisze:Basia przelalam Ci 35 zeta z bazarkow:

5 zl z kolczykowego (inne jeszcze nie doszly) od brazowobiali i 20 ode mnie za reszte kolczykow i 10 od caldien.

na dyzur moge isc w srode i czwartek wieczor

jak sie czuje ta dzika czarna kotka z gory? byla bardzo zestresowana, raczej nie prykala i nie syczala, tylko miauczala, ona bardzo dzika?

Marta chodzi ci o tą kotkę z samej góry?
Koteczka nie jest dzika ale przerażona.Dziś siedziała w kuwecie.P.Ewa wyciągnęła ją z kuwety na posłanie i dała mokre jedzonko.Kinga sprawdź proszę jutro czy kotka zjadła i czy kupa była.Dziś było tylko małe siuu.
Dla jej dobra byłoby najlepiej żeby jak najszybciej wróciła do karmicielki.

Na kociarnię dowiozłam kotkę którą dokarmiałam od 2 tyg.Od razu podjechalam z nia do weta.Kiotka jest młoda ma ok roku choć ukruszony górny kieł(prawdopodobnie z niedożywienia),uszka trochę brudne ale nie ma świerzba,sierść licha.Mleka w listwach nie ma ,a ludzie z bloku mówią że na małe :roll: Kotkę od razu odrobaczyłam i odpchliłam.
Trza jej nadać imię bo na 99% zostanie do adopcji

mar_tika

Post » Pon lip 04, 2011 18:42 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

Cholerka popipcylo mi się jutro dyżur nieobstawiony :roll:
Jutro jadę z Leą na kontrolę więc mogę zrobić kociarnię ,ale napewno nie będę na niej o 9 rano.jak pasuje Baska wpisz mnie na grafik :wink:

mar_tika

Post » Pon lip 04, 2011 18:51 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

Kociara - fanty wystawię może już jutro.
Hidi - dziękuję za przelew.
Elape- pieniążki dotarły.

Dzięki wielkie za wpłaty.
:1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon lip 04, 2011 18:52 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

mar_tika pisze:Cholerka popipcylo mi się jutro dyżur nieobstawiony :roll:
Jutro jadę z Leą na kontrolę więc mogę zrobić kociarnię ,ale napewno nie będę na niej o 9 rano.jak pasuje Baska wpisz mnie na grafik :wink:

Świetnie już Cię wpisuję :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon lip 04, 2011 18:54 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

I mam kiepsko wiadomość :?
Otworzyłam właśnie kopertę od tauron-u :(

Musimy zapłacić do 13 lipca 284, 29 zł za prąd. To jest rozliczenie za okres zimowy.
W sumie nie dużo, a jednak bardzo dużo. :roll:
MIKUŚ

Post » Pon lip 04, 2011 20:02 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

MIKUŚ pisze:I mam kiepsko wiadomość :?
Otworzyłam właśnie kopertę od tauron-u :(

Musimy zapłacić do 13 lipca 284, 29 zł za prąd. To jest rozliczenie za okres zimowy.
W sumie nie dużo, a jednak bardzo dużo. :roll:

Ja za majciochy z KB w tym tyg przeleję :wink:

mar_tika

Post » Pon lip 04, 2011 20:06 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

Mógłby mnie ktoś wpisać na 6,07 na dyżur?:) Na wieczór;p
Obrazek

Martysss

Od: Czw lip 30, 2009 17:04

Post » Pon lip 04, 2011 20:08 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

Martysss pisze:Mógłby mnie ktoś wpisać na 6,07 na dyżur?:) Na wieczór;p

Martyna nie wiem czy P.Ewa nie jest wpisana na grafik.Jutro sprawdzę.Może 07.07?

mar_tika

Post » Pon lip 04, 2011 20:18 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

Hello :)
wstawcie te zdjęcia - no trudno, jakoś przeżyję.... wpłaciłam Basi kasę. Ma rozdysponować wg potrzeb... jaki jest aktualny grafik, dziewczęta? :mrgreen:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Pon lip 04, 2011 20:38 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

mar_tika pisze:
Martysss pisze:Mógłby mnie ktoś wpisać na 6,07 na dyżur?:) Na wieczór;p

Martyna nie wiem czy P.Ewa nie jest wpisana na grafik.Jutro sprawdzę.Może 07.07?

Więc juz wszystko ustalone. Martyna czwartek wieczór - p. Ewa środa wiecór.
MIKUŚ

Post » Pon lip 04, 2011 20:41 Re: Kocia Przystań - szukamy domów dla kociaków i psiaków :)

Ja też nie mam nic przeciwko zdjęciom, Kociara...
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

[poprzednia][następna]