Plaskate, Rude - koty generalnie acz nie zawsze normalnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 20:25 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

shira3 pisze:
MariaD pisze:Zapraszam do Warszawy. Była wcześniej dyskusja o groźnym wyrazie "twarzy" MCO. Mam w domu jedną sztukę szczególnie obdarzoną w tym względzie. Bajrę. :D

Ja tylko z onieśmieleniem śledzę wasz wątek :1luvu: Onieśmieleniem pięknem :1luvu: :1luvu: Aleście daleko :wink:

ja mam podobnie i też daleko, ale z drugiego końca

Dalia dzięki za zaproszenie :) przy okazji Kotkins nawiedzę
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Nie sie 28, 2011 20:55 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

dalia pisze:
MariaD pisze:
dalia pisze:
MariaD pisze:Przycupnę cichutko. :)

też na zdjęcia Maksia Kury i na rude milion dolarów czekasz? :mrgreen:

Ja kibicuję Teosiowi od dość dawna, tylko siedziałam cicho.

dalia, wiesz, że na hasło MCO mnie się włącza specjalny tryb. Takie zboczenia jakieś dziwne. :mrgreen:

Zdjecia wszelakie chętnie zobaczę, ale ja z tych cierpliwych. :D

wirusówka jakaś nieuleczalna bo ja tez tak mam 8)

Aaaaa otaczają mnie zboczeńcy Obrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Nie sie 28, 2011 21:06 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

Bo my to sie powinnismy na jakis weekend gdzies w pol drogi umowic:-)

Kiedys z moimi znajomymi z Polski - uznalismy ze Krakow jest w jednakowej odleglosci od wszystkich. Smy sie spotkali i bylo przez bite 3 dni na jedynie sluszny temat:-) Bardzo milo wspinam.

No to moje drogie warto pamietac, ze Teo caly czas do wziecia:). TZ temat papugi i Miaukuna do obfocenia otrzymal:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie sie 28, 2011 21:11 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

Neigh pisze:Bo my to sie powinnismy na jakis weekend gdzies w pol drogi umowic:-)

Kiedys z moimi znajomymi z Polski - uznalismy ze Krakow jest w jednakowej odleglosci od wszystkich. Smy sie spotkali i bylo przez bite 3 dni na jedynie sluszny temat:-) Bardzo milo wspinam.

No to moje drogie warto pamietac, ze Teo caly czas do wziecia:). TZ temat papugi i Miaukuna do obfocenia otrzymal:-)

przyjedźcie do Nysy :D zrobię Wam warsztaty ceramiczne - będziecie lepić kotki :mrgreen:
pozdrowienia dla TŻta:)
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Nie sie 28, 2011 21:42 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

ehhhhhhh ....... ja chyba pokochałam kotkinsa ;)
za ta Amelke :) :1luvu:
tak sobie gdzies w srodku myslalam ze to Amelka bedzie, bo Teo piekny a Amelka - ehhh kurcze ja od pierwszego przytuilenia mieta do Amelki i tego mruczenia i gdyby nie to ze po demonki jechalismy do Neigh to nie wiem czy bym nie nawiala z nią do domu :kotek: :D
a TZ mowilam ze jak Amelka do kotkins nie pojedzie to trudno - alebo rozwod albo Amelka u nas - pozostaloby mi Neigh przekonac ;)

kurcze cieszę się bardzo bardzo ze Amelka mieszka u Ciebie i to ja dziekuje i Neigh i Tobie kotkins :)

glaski dla Amelki :1luvu:
Teo piekny fakt ... też ladniejszego persa nie widzialam, ale Amelka nie wiem po prostu ma to "coś" :1luvu:
7ksiezyc

Post » Nie sie 28, 2011 23:09 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

Amelka?Onaż Amelia jest!
Charakterna ,konsekwentna i miła.
Fajny z niej kot.Miałam farta!
Syczy jak żmija albinoska na Fifi.Persica z wrażenie nic dziś nie jadła,nawet w kuwecie nie była!!Mała zrobiła dwa siki,koopki zero.
Dopiero teraz Fiona zasnęła.Mała? A śpi rozłożona na wznak i nogami majta przez sen!!!Normalnie gremlin!!

7 Księżyców...to źle zrobiłyśmy.Trzeba było cudo brać.Ja bym wzięła Żabę.
A masz Ty persa???
Jakie Ty masz kochana stado?Opowiedz nam tu,prosimy.I jeszcze o tych nowych łysolkach.Co to za adopcja ,żeby nie opowiadać z zachwytem:"O!zrobiła/zrobił kupkę","O! usiadł/wstała!" :ryk: .My tak robimy choć może to zbyt puliczne okazywanie...hm...
Mają tu wątek te Księżycowe koty??

A wiesz Neigh z tym zlotem czarownic pomysł fajny.
Proponuję żeby zrealizować.Wreszcie pogadamy.Jak należy!

Amelia to mikrokosmos.Takiej kotki nie wiedziałam jak żyję!
Ona ma wolę życia.
Dobrego życia.
I wiecie co?Jej się należy!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie sie 28, 2011 23:15 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

Ty się Neigh grzecznie zapytaj pana M.Kurę czy on aby sobie ŻYCZY być na kocim forum.
A zresztą...czy ustaliliście jego płeć?U ptaków poznaje się po jajku.Jak zniesie.Maksio nie zniósł,więc zakładacie,że on facet.
A może on jest feministka i nie znosi np??

Ech,ciągle go wspominamy.O Alhambrze tyle nie rozmawialiśmy co o Maksiu!

kotkins

Post » Nie sie 28, 2011 23:18 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

kotkins pisze:Amelka?Onaż Amelia jest!
Charakterna ,konsekwentna i miła.
Fajny z niej kot.[...]
Amelia to mikrokosmos.Takiej kotki nie wiedziałam jak żyję!
Ona ma wolę życia.
Dobrego życia.
I wiecie co?Jej się należy!!

Amen! :ok:
(a między Bogiem, a prawdą obie miałyście fart :P )
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Nie sie 28, 2011 23:22 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

persa nie mam ale mam egzotyka (ale w zasadzie nie mam bo to kochanka mojego TZ i jego na krok nie odstepuje ;)8) )
stadko liczne bo 7 sztuk :)
wspomniana egzotyczna - Helenka - rudo biala
Lucek - liliowy brytek - gwiazdor
Xenon - zielonooki brytek klasycznie pręgowany czarny (choc po zcasie okazuje sie ze srebrny :ryk: - hodowca dal plame ale nic my nie wystawiamy się tylko kochamy)
Lusia - brytek - szylkretka czarna
Franio - takie dlugowłose biale "niewiadomoco" ale jak tego bialasa zobaczylam na miau to nie bylo opcji moj Ci on - i teraz biale uwielbiam i pewnie ta Amelka tez dlatego, poza tym pierwszym przytuleniem i traktorkiem i caloksztaltem

no i dwa Demonki :)
Rudy czy biszkoptowy Leon - aktualnie wszedl w fazę obrastania sierścią :)
juz nie po takiej silnej tej chemioterapii jak to Neigh mowi :)
no i Dexter - klasycznie pregowany miziak nad miziaki - i aktualnie chory - albo zapalenie gornych drog albo nie wiem co .... kaszle od wczoraj krztusi sie i ciezko idzie z przelykaniem -- jutro na 10 wet ...

ot i moje stado - zbiorowego wątku nie mam zbieram się ale nie mogę sie zebrac do konca - za duzo tu do czytania ;)

a z Amelka dobrze zrobilysmy - widac miala byc Twoja! :)
ja przy demonkach obiecałam TZ ze to juz ostatnie sztuki poki co, ale niezbadane sa wyroki ..... i nigdy nie mow nigdy ale staram sie byc rozsadna choc w moim wykonaniu rozsądek to .... lepiej glosno nie mowie ;)
Amelka, Amelia cudo - taki mikrusek do przytulania - takie cos malenkiego a jednak tak wielkiego - nie ma co zalowac - czekalam cichutko na twoją decyzję - ja tam wierze ze nic się bez przyczyny nie dzieje - ale ogromnie fajnie bylo mi Amelke poznac i odbijac z rak barbarzyńcy ;)
7ksiezyc

Post » Pon sie 29, 2011 7:40 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

Maksio dostal imie meskie no bo z zalozenia mowilismy o nim on. Ale ja zakladam, ze istota o tak pokreconej psychice moze byc wylacznie kobieta.

Tyle ze u niego to by go trzeba rozebrac genetycznie. Pioro gdzies do Niemiec wysylac. Nie chce mi sie. Co za roznica mi?

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon sie 29, 2011 7:43 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

A poza tym to ja mam dzis dola giganata. Mnozy sie wokol mnie liczba kotow, ktorych nikt nie chce. I nie jest mi z tym dobrze. Zdecydowanie nie jest.......

Obrazek

Neigh

Post » Pon sie 29, 2011 7:47 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

shira3 pisze:
MariaD pisze:Zapraszam do Warszawy. Była wcześniej dyskusja o groźnym wyrazie "twarzy" MCO. Mam w domu jedną sztukę szczególnie obdarzoną w tym względzie. Bajrę. :D

Ja tylko z onieśmieleniem śledzę wasz wątek :1luvu: Onieśmieleniem pięknem :1luvu: :1luvu: Aleście daleko :wink:

Ty weź nie grzesz co? Oddalam Ci najpiękniejszego kota jakiego w zyciu widzialam i gdyby Ci chociaz bylo malo.........To bym Ci zalatwila kolejnego. Akurat u CIEBIE to by sie Teos odnalazl.

To widzicie ją - ma 2 ( dwa ) koty i z onieśmieleniem przycupuje

Ja sie tak ostatnio zastanawiam - mowie Wszem i wobec, ze kotow mam 3 - a tak mniej wiecej od 1,5 roku nigdy nie bylo tu mniej niz 5......
Ostatnio edytowano Pon sie 29, 2011 14:18 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

Neigh

Post » Pon sie 29, 2011 8:02 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

Moje najcudniejsze na świecie są! :1luvu: O moich się tu nie wypowiadam bo systematycznie pieję nad nimi :1luvu: :1luvu: :kotek: :kotek: w moim wątku - tu śmiecić więc nie będę.....no....czasami :wink:
Ale u Marii D foty powalają - po prostu - i nie wiem, czy to koty takie piękne czy fotograf zręczny - więc trwam w niemym zachwycie :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon sie 29, 2011 8:28 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

Panny rano się potłukły nieco.
Fiona postanowiła,że skoro to brzydkie białe ma zostać to wyłącznie w jednym pokoju.A Amelia szła zwiedzać.To Fiona postanowila odbić pokoj Amelki.I poleciało pierze!
Teraz na siebie patrzą.Brzydko!
Przy czesaniu złości się.I przy myciu oczu.Ale ja mam akurat doświadczenie z super złośnikiem Felkiem,więc mi to nie robi.
A tak w ogóle to super-miziak.Szkoda,że dwie "myzianki" wielkie się biją:)!
No nic-pobiją się i przestaną.
Jadę popracować na piasek i RC.

A!Neigh ta mała to odkurzacz.Dałam pół saszetki mokrego i zmiotła!Chyba zacznę dawać po 1/3...

Mam nadieję,że nie przyczyniłam się do wczorajszego doła Neigh..?
Ostatnio edytowano Pon sie 29, 2011 20:44 przez kotkins, łącznie edytowano 1 raz

kotkins

Post » Pon sie 29, 2011 14:22 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

Do poprawy humoru potrzebny mi jest dom dla 2 kociakow i ich matki
Oraz jeden dt gotow popracowac z kotem niesmialym. Takim co kiedys mial dom, potem pomieszkal na ulicy.....a teraz sam nie wie czego chce. Jest oblednie rudy ( marchewa ) i cudny. I ma maks 2 lata.

I to mi wystarczy........

Czy ja chce zbyt duzo?

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]