KOTY PANA STANISŁAWA-POMOCY W OGŁOSZENIACH!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 02, 2011 0:21 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Ale kupiła go ile, tydzień temu. On zaczyna działać nawet po dwóch... ale ok.
Ja jej podsyłałam jeszcze obróżkę uspokajającą, link. Ale może już nie pamiętać.

W sobotę Łukasz może pojechać ze mną w razie czego do Kutna. Tak powiedział :>
Co do Łodzi - jedzie tam chyba w piątek, ale nie wie, czy będzie miał jak przekazać transporter, bo jedzie na sam występ w zasadzie. Za to Anawe w poniedziałek wraca do Wrocławia :twisted:

Ciotka, jest dobrze :1luvu:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw cze 02, 2011 0:27 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

To już wiadomo gdzie tak śmigasz po nocy :mrgreen:

Dobra, to jak możecie, to pojedźcie w sobotę ale podłączę się do Was w Warszawie, chciałabym zobaczyć jednak tego Pana od Siostrzyczki, dobrze?

Mi Joanna powiedziała, że jej pani Behawiorystka powiedziała, że feliway w szpraju koniecznie.
Ja rad Behawiorystki kwestionować nie będę bo to już będzie bez sensu.
Oraz dużo zabaw z Manolem.
Dodam, że pojawił się u Joanny jakiś 3 Kocurek, bidny i chudy, podwórkowy, nie wiem, czy nie trzeba go będzie dać choćby na kastrację, że o ogłoszeniach nie wspomnę.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Czw cze 02, 2011 0:34 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Spoko, wiadomo, że jak coś pomogę w ogło.
Behawiorystka ma rację, oczywiście. W sprayu działa z miejsca :)

Pomęczę Łukasza o sobotę, chcemy tylko wrócić na imprezę pod wieczór, on ma bardzo rzadko wolne soboty i to może być jedna z niewielu szans na to, żeby poznał moich znajomych :oops:

Szalony Kot

Post » Czw cze 02, 2011 0:36 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

No i przy okazji adopcji Kotów załatwiło się Szalonemu Kotu Chłopaka :)

Carmen201

Post » Czw cze 02, 2011 0:45 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Jakie forum miau, Ty mnie dziękuj :evil:

Carmen201

Post » Czw cze 02, 2011 0:54 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Ciotka, dzięki, ale już wiem, że go ostrzegałaś smsami, żeby nie wyrywał nieletniej :ryk: :ryk: :ryk:

Szalony Kot pisze:Z mojego fanpage'a transportowego:
Joanna jeździ co poniedziałek Łódź - W-wa, co piątek W-wa - Łódź.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000469466469

Ania czasem jeździ na weekend do Łodzi (studia). A mieszka w Górze Kalwarii, niedaleko Warszawy
http://www.facebook.com/anna.cynthia

Pytać tych osób?
Bo serio, Łukasz to pewnie tylko na koncert jedzie i wraca, zresztą dobrze, co ma się włóczyć 8)

Szalony Kot

Post » Czw cze 02, 2011 9:22 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Pytaj.

Martyna prawdopodobnie będziesz musiała spróbować zrobić zdjęcia Dziewczynom w sobotę, dam Ci swój aparat, spróbujesz?
I znajdziesz chwilę w niedzielę? Chyba czeka mnie wizyta na P.........
Potrzebuję towarzystwa. Koniecznie.

Carmen201

Post » Czw cze 02, 2011 9:37 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Carmen201 pisze:Ewa, zamiast kasy na tego behawiorystę trzeba zorganizować feliwaya w szpraju.

zamówię i podeślę tylko daj adres

Carmen201 pisze:Joanna dziś odrobinę uśmiechnięta, b. się pozytywnie wyraża o behawiorystce.

:D :D :D :D
Carmen201 pisze:No i przy okazji adopcji Kotów załatwiło się Szalonemu Kotu Chłopaka :)

no! gratulacje :mrgreen:

Carmen201 pisze: Martyna prawdopodobnie będziesz musiała spróbować zrobić zdjęcia Dziewczynom w sobotę, dam Ci swój aparat, spróbujesz?
.

rozmawiałam przed chwilą z Panią Anią, może da radę w sobotę wcześniej ten wyjazd zorganizować. Dam znać.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Czw cze 02, 2011 11:47 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Carmen201 pisze:No i przy okazji adopcji Kotów załatwiło się Szalonemu Kotu Chłopaka :)

:smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:
Znaczy, Junior na lodzie? :twisted:
Rany, jak ja lubię ten Wasz wątek - mimo czasowych problemów jest taki optymistyczny.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw cze 02, 2011 12:34 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

No niestety, poli nie jestem :oops:

Jedziemy z Łukaszem w sobotę, tylko po południu, bo na 12 ma wymianę opon.
Weźmiemy p. Basi oddamy jej transportery, zaś ja wezmę dwa od siebie (jeden duży, drugi mały).

Bierzemy tylko Rózinka i Dziewczynkę? Tak pytam, czy ta ekipa sobotnia to pewna, bo w niedzielę Arcana jedzie Wawa-Poznań, moglibyśmy i Księżniczkę wziąć, jakby oni nie jechali :mrgreen:

Szalony Kot

Post » Czw cze 02, 2011 13:40 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

p. Ania jedzie w sobotę po Księżniczkę, w trakcie ustalania jest o której godzinie.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Czw cze 02, 2011 14:30 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SZUKAMY NAMIARÓW NA SZPECA OD SIATEK!

Jeśli idzie tylko o okna to poszukam linku do allegro - tam robią antykotowe moskitiery na zaczepy.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]