asfodel pisze:Poza tym wystarczy użyć google żeby stwierdzić, że koty mirki_t miewają ogłoszenia.
możesz wrzucić tego linka który dowodzi ze koty Mirki miewają ogłoszenia adopcyjne? bo mi wypadło kupę linków ale żadne z ogłoszeniami
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asfodel pisze:Poza tym wystarczy użyć google żeby stwierdzić, że koty mirki_t miewają ogłoszenia.
dalia pisze:asfodel pisze:Poza tym wystarczy użyć google żeby stwierdzić, że koty mirki_t miewają ogłoszenia.
możesz wrzucić tego linka który dowodzi ze koty Mirki miewają ogłoszenia adopcyjne? bo mi wypadło kupę linków ale żadne z ogłoszeniami
Zofia&Sasza pisze:sky_fifi pisze:joshua_ada pisze:Powyższe tymczasy są do adopcji?
Będą kiedyś wydane?
Są gdzieś ogłaszane?
Są ogłaszane, np. w tym wątku, ale giną w potoku piany, którą tu bijecie.
Dalej chciałabym się wypowiedzieć jako osoba sponsorująca koty mirka_t.
Decyzja o adopcji wirtualnej i pomocy dla kotów mirka_t była moją głęboko przemyślaną decyzją.
Nie czuję się oszukiwana przez mirka_t.
Co więcej, głęboko ją szanuję za to, co robi dla kotów. Mam nadzieję, że osoby rzucające oskarżenia na tym forum robią co najmniej tyle dla kotów, co mirka_t.
Każdej osobie, która wchodzi na to forum w poszukiwaniu DS dla kota natychmiast tłumaczymy, ze na miau wszyscy są zakoceni po kokardkę i to forum nie jest miejscem na szukanie domu. Tobie tez trzeba to tłumaczyć?
Marcelibu pisze:
Skoro je "osobiście"robiłaś, to napiszesz, ile otrzymałaś? I jeszcze mam pytanie: w jakiej sytuacji można takie pieniążki dostać?
mirka_t pisze:Marcelibu pisze:W kwestii pomocy pobieranej przez mirkę_t od Fundacji, z której przecież pieniądze bierze (z tzw. 1% również). Czy jest to jakoś rozliczane, że bierze na tymczasy? Czy tak po prostu?
Pytam nie tylko dlatego, że mnie posądziłaś o nieuczciwość.
Dlaczego pytasz o to pixie65? W tym roku osobiście robiłam rozliczenie wpływów i wydatków dt i karmicielek zrzeszonych w koty.sos.pl dla Fundacji Viva!. W tym było roliczenie z 1%. Pytanie powinnaś skierować więc do Fundacji Viva!.
pixie65 pisze:Marcelibu pisze:Skoro je "osobiście"robiłaś, to napiszesz, ile otrzymałaś? I jeszcze mam pytanie: w jakiej sytuacji można takie pieniążki dostać?
![]()
Marcelibu, napisz do fundacyjki, zadaj pytanko i kto wie, kto wie...
Pewnie dostaniesz jakiś responsik
asfodel pisze:dalia pisze:asfodel pisze:Poza tym wystarczy użyć google żeby stwierdzić, że koty mirki_t miewają ogłoszenia.
Po wpisaniu w google.pl "adopcja kota Bydgoszcz" wątek mirki_t jest na pierwszej stronie - co prawda jako dziesiąty ale pierwsza strona to już nieźle. Na trzech stronach z trzech pierwszych wyników jest ogłoszenie jednego z kotów mirki_t z linkiem do strony, na której są dalsze koty. Dalej nie sprawdzałam.
pixie65 pisze:Marcelibu pisze:Skoro je "osobiście"robiłaś, to napiszesz, ile otrzymałaś? I jeszcze mam pytanie: w jakiej sytuacji można takie pieniążki dostać?
![]()
Marcelibu, napisz do fundacyjki, zadaj pytanko i kto wie, kto wie...
Pewnie dostaniesz jakiś responsik
pixie65 pisze:Zofia&Sasza pisze:Ponieważ Viva jest OPP, to powinna dostać chyba.
A czy ja napisałam, że nie?
Może nawet sposobik na uzyskanie tych, no...pieniążków dostanie.
Amika6 pisze:Marcelibu pisze:
Skoro je "osobiście"robiłaś, to napiszesz, ile otrzymałaś? I jeszcze mam pytanie: w jakiej sytuacji można takie pieniążki dostać?
Kpisz czy o drogę pytasz? A może dostałaś na ładne oczy?
Zbierałaś środki przez fundację i nie wiesz na jakie cele można zbierać, jakie jakie warunki trzeba spełnić?
I od razu zaznaczam, nie mam nic przeciwko temu, że korzystałaś z takiej formy pomocy, tylko szokuje mnie zadanie tego pytania akurat przez Ciebie, czyli osobę, która niedawno załatwiała takie formalności.
Marcelibu pisze:pixie65 pisze:Zofia&Sasza pisze:Ponieważ Viva jest OPP, to powinna dostać chyba.
Byle kto mnie nie obrazi.
Legnica pisze:Marcelibu pisze:pixie65 pisze:
Byle kto mnie nie obrazi.
Marcelibu to teraz w taki desenik bedziemy pisywać?
Marcelibu pisze:Żadnych formalności nie załatwiałam, bo to była aukcja na Allegro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 72 gości