Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-część 14.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 03, 2011 17:03 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

asfodel pisze:Poza tym wystarczy użyć google żeby stwierdzić, że koty mirki_t miewają ogłoszenia.

możesz wrzucić tego linka który dowodzi ze koty Mirki miewają ogłoszenia adopcyjne? bo mi wypadło kupę linków ale żadne z ogłoszeniami
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw lut 03, 2011 17:31 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:
asfodel pisze:Poza tym wystarczy użyć google żeby stwierdzić, że koty mirki_t miewają ogłoszenia.

możesz wrzucić tego linka który dowodzi ze koty Mirki miewają ogłoszenia adopcyjne? bo mi wypadło kupę linków ale żadne z ogłoszeniami

Po wpisaniu w google.pl "adopcja kota Bydgoszcz" wątek mirki_t jest na pierwszej stronie - co prawda jako dziesiąty ale pierwsza strona to już nieźle. Na trzech stronach z trzech pierwszych wyników jest ogłoszenie jednego z kotów mirki_t z linkiem do strony, na której są dalsze koty. Dalej nie sprawdzałam.

asfodel

Od: Śro mar 18, 2009 22:10

Post » Czw lut 03, 2011 17:45 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Zofia&Sasza pisze:
sky_fifi pisze:
joshua_ada pisze:Powyższe tymczasy są do adopcji?
Będą kiedyś wydane?
Są gdzieś ogłaszane?

Są ogłaszane, np. w tym wątku, ale giną w potoku piany, którą tu bijecie.

Dalej chciałabym się wypowiedzieć jako osoba sponsorująca koty mirka_t.
Decyzja o adopcji wirtualnej i pomocy dla kotów mirka_t była moją głęboko przemyślaną decyzją.
Nie czuję się oszukiwana przez mirka_t.
Co więcej, głęboko ją szanuję za to, co robi dla kotów. Mam nadzieję, że osoby rzucające oskarżenia na tym forum robią co najmniej tyle dla kotów, co mirka_t.

Każdej osobie, która wchodzi na to forum w poszukiwaniu DS dla kota natychmiast tłumaczymy, ze na miau wszyscy są zakoceni po kokardkę i to forum nie jest miejscem na szukanie domu. Tobie tez trzeba to tłumaczyć?

Tak, poproszę o wytłumaczenie. Nie rozumiem Twojej powyższej wypowiedzi.

edit - dodałam poniższy tekst:

Nie musisz już tłumaczyć.
Powiedz mi tylko, skoro miau nie jest miejscem na szukanie domów dla kotów, to po co masz podwieszone banerki?
Ostatnio edytowano Czw lut 03, 2011 18:25 przez sky_fifi, łącznie edytowano 1 raz

sky_fifi

Od: Czw gru 09, 2010 10:19

Post » Czw lut 03, 2011 17:57 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
Skoro je "osobiście" :wink: robiłaś, to napiszesz, ile otrzymałaś? I jeszcze mam pytanie: w jakiej sytuacji można takie pieniążki dostać?

Kpisz czy o drogę pytasz? A może dostałaś na ładne oczy?
Zbierałaś środki przez fundację i nie wiesz na jakie cele można zbierać, jakie jakie warunki trzeba spełnić?

I od razu zaznaczam, nie mam nic przeciwko temu, że korzystałaś z takiej formy pomocy, tylko szokuje mnie zadanie tego pytania akurat przez Ciebie, czyli osobę, która niedawno załatwiała takie formalności.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw lut 03, 2011 18:05 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Zobaczcie co znalazłam. http://www.miaukunowo.eu/printview.php?t=5121&start=0&sid=8ca2e69a74617baac92272e238b2bd7b

Wredoty potrafią opluwać. Gdzie informacja o tym, że kotka znalazła dom. W dodatku nowi opiekunowie zaufali mi i przesunęli termin adopcji o tydzień później niż zamierzali. W efekcie wyszło to tylko na dobre, bo nie było powikłań po chorobie.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw lut 03, 2011 18:10 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
Marcelibu pisze:W kwestii pomocy pobieranej przez mirkę_t od Fundacji, z której przecież pieniądze bierze (z tzw. 1% również). Czy jest to jakoś rozliczane, że bierze na tymczasy? Czy tak po prostu?
Pytam nie tylko dlatego, że mnie posądziłaś o nieuczciwość.

Dlaczego pytasz o to pixie65? W tym roku osobiście robiłam rozliczenie wpływów i wydatków dt i karmicielek zrzeszonych w koty.sos.pl dla Fundacji Viva!. W tym było roliczenie z 1%. Pytanie powinnaś skierować więc do Fundacji Viva!.

Dlatego pytam pixie65, bo ciągle za Ciebie odpowiada, chociażby jak tutaj:
pixie65 pisze:
Marcelibu pisze:Skoro je "osobiście" :wink: robiłaś, to napiszesz, ile otrzymałaś? I jeszcze mam pytanie: w jakiej sytuacji można takie pieniążki dostać?

:ryk:
Marcelibu, napisz do fundacyjki, zadaj pytanko i kto wie, kto wie...
Pewnie dostaniesz jakiś responsik :ok:

Wiele jest takich odpowiedzi Pixie65 za Ciebie, więc nie rozumiem dlaczego akurat jest z tego problem? :roll:

Zajrzałam na koty.sos.pl - ta strona jest mało czytelna: Ty masz saldo ujemne, wydatki i przychody są jedne-po drugich, kwoty pomocowe z kosztami przelewów, nie ma zestawień kto-ile konkretnie. Trzeba by poświęcić wiele czasu na zrobienia sobie samemu zestawienia.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lut 03, 2011 18:12 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

asfodel pisze:
dalia pisze:

Po wpisaniu w google.pl "adopcja kota Bydgoszcz" wątek mirki_t jest na pierwszej stronie - co prawda jako dziesiąty ale pierwsza strona to już nieźle. Na trzech stronach z trzech pierwszych wyników jest ogłoszenie jednego z kotów mirki_t z linkiem do strony, na której są dalsze koty. Dalej nie sprawdzałam.

faktycznie wpisałam i wyskoczyły linki
przejrzałam trzy pierwsze wyniki na pierwszej stronie i nie widzę tam kota Mirki
przed linkiem do miau jest parę linków pod tytułem oddam kota - tam tez nie ma kotów Mirki
a szkoda
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw lut 03, 2011 18:13 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

pixie65 pisze:
Marcelibu pisze:Skoro je "osobiście" :wink: robiłaś, to napiszesz, ile otrzymałaś? I jeszcze mam pytanie: w jakiej sytuacji można takie pieniążki dostać?

:ryk:
Marcelibu, napisz do fundacyjki, zadaj pytanko i kto wie, kto wie...
Pewnie dostaniesz jakiś responsik :ok:

Nie rozumiem Twojej szyderczej odpowiedzi. Jest na forum ktoś, kto wg mnie wymaga pomocy równie pilnie jak mirka_t. Stąd moje pytanie, co trzeba zrobić, żeby otrzymywać tak samo jak mirka_t pieniądze z Fundacji.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Czw lut 03, 2011 18:15 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

pixie65 pisze:
Zofia&Sasza pisze:Ponieważ Viva jest OPP, to powinna dostać chyba.

A czy ja napisałam, że nie?
Może nawet sposobik na uzyskanie tych, no...pieniążków dostanie.

Byle kto mnie nie obrazi.

Marcelibu

Post » Czw lut 03, 2011 18:16 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

bo "panny" nie spodziewały sie tak szybkiej adopcji i miny im zrzedły i ot co zapomniały poinformować o tym fakcie (dość istotnym) publikę.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Czw lut 03, 2011 18:18 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Amika6 pisze:
Marcelibu pisze:
Skoro je "osobiście" :wink: robiłaś, to napiszesz, ile otrzymałaś? I jeszcze mam pytanie: w jakiej sytuacji można takie pieniążki dostać?

Kpisz czy o drogę pytasz? A może dostałaś na ładne oczy?
Zbierałaś środki przez fundację i nie wiesz na jakie cele można zbierać, jakie jakie warunki trzeba spełnić?

I od razu zaznaczam, nie mam nic przeciwko temu, że korzystałaś z takiej formy pomocy, tylko szokuje mnie zadanie tego pytania akurat przez Ciebie, czyli osobę, która niedawno załatwiała takie formalności.

Żadnych formalności nie załatwiałam, bo to była aukcja na Allegro.

Marcelibu

Post » Czw lut 03, 2011 18:24 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
pixie65 pisze:
Zofia&Sasza pisze:Ponieważ Viva jest OPP, to powinna dostać chyba.

Marcelibu to teraz w taki desenik bedziemy pisywać?

Sorry,musiałam poprawić post,bo nie nadażam z pisaniem 8)
Legnica

Post » Czw lut 03, 2011 18:26 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Legnica pisze:
Marcelibu pisze:
pixie65 pisze:

Marcelibu to teraz w taki desenik bedziemy pisywać?

Nie wiem, jak Ty, bo ja - nie. A piszesz w liczbie mnogiej. Jak chcesz - zapytaj o to Pixie65.

Marcelibu

Post » Czw lut 03, 2011 18:27 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:Żadnych formalności nie załatwiałam, bo to była aukcja na Allegro.

A faktury wysłałaś do fundacji?
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw lut 03, 2011 18:27 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Albo nie doczytałam,albo pixie65 nigdzie,w żadnym poscie,nie nazwała Cię -byle czym-.
Nazwała?
Legnica

[poprzednia][następna]