Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Zdarzy się cud![]()
![]()
trzeba mocno wierzyć do końca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moja 6stka futrzastych![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
także trzyma łapki
Edit: Ja daje codziennie koty na pierwsze strony niedawno poszła Majka i Adaś zaraz idzie druga para. Czyli linki dochodzą
pluskwa6 pisze:zoltan. pisze:Hej pluskwa6, tak się jakoś poskładało, że potrzebujemy dzikuski przywieźć już w tym tygodniu.
I właśnie udało nam się zorganizować urlopy, środek transportu oraz członków wesołej ekspedycji na piątkowe przedpołudnie.
Bardzo dziękuję za oferowaną pomoc, tym razem nie będziemy mieli okazji z niej skorzystać, jednak patrząc jak kolejne kociaki ciągnie do Krakowa, pewnie jeszcze niejeden chętny się pojawi
no nic to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć udanej ekspedycji
no i trzymam wielkie kciuki za Dzikuski
![]()
![]()
zoltan. pisze:pluskwa6 pisze:zoltan. pisze:Hej pluskwa6, tak się jakoś poskładało, że potrzebujemy dzikuski przywieźć już w tym tygodniu.
I właśnie udało nam się zorganizować urlopy, środek transportu oraz członków wesołej ekspedycji na piątkowe przedpołudnie.
Bardzo dziękuję za oferowaną pomoc, tym razem nie będziemy mieli okazji z niej skorzystać, jednak patrząc jak kolejne kociaki ciągnie do Krakowa, pewnie jeszcze niejeden chętny się pojawi
no nic to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć udanej ekspedycji
no i trzymam wielkie kciuki za Dzikuski
![]()
![]()
Ekspedycja po Tolę i Tolka wyruszyła
CatAngel pisze:Zdarzy się cud![]()
![]()
trzeba mocno wierzyć do końca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moja 6stka futrzastych![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
także trzyma łapki
Edit: Ja daje codziennie koty na pierwsze strony niedawno poszła Majka i Adaś zaraz idzie druga para. Czyli linki dochodzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 69 gości