K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 14, 2010 20:50 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Akima pisze:
_namida_ pisze:
Akima pisze:a ja mam superofertę Hilltona. Zakupiłam 72 puszki, ale kotom się już znudziło wiec odsprzedam po 1,50 zł za puszkę. Cena rynkowa ok. 2.30 :-( Mam ich jeszcze 48. smaki to wołowina, cielęcina, królik i kurczak

A jakie duże te puszki?
Wzięłabym 20: 10 z wołowiną, 5 z cielęciną i 5 z królikiem i kurczakiem.

normalne duże: 405 gram

Mogę po jednej każdego smaku? Chciałabym spróbować, czy moje będą jadły.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie lis 14, 2010 21:46 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Poszłam łapać kota. Rezerwuje juz 3 wieczór :evil: :evil: :evil:

Pod damochodem pelna miska seruszek a kot ma w d.... jedzenie :evil: :evil: :evil:

Jest to chyba kotka i o ile mne wzrok nie myli a parking jest dobrze podświetlony, to jest to kotka w wysokiej ciąży.

Dzisiaj się nie udało, kociak latał z innym kolegą (domowy) i ani myślała o pieknie pachnącym tuńczyku.

Pani karmicielka poinstruowana. Ech............
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon lis 15, 2010 9:24 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

miszelina pisze:Nadal czekam na zgłoszenia chętnych na dyżury.

Do obsadzenia pozostały tylko poranki we wtorki i środy.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon lis 15, 2010 12:10 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

ja moge przychodzic w czwartki rano, moze by ktos sie wymienil?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon lis 15, 2010 15:17 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

dzisiaj dzień typowo psi.
Na działki wróciła koteczka z Tenczynka ale po drodze Krzeszowicach zauważyli z p. Basią psa, który błąkał się po ulicy. Bardzo "profesjonalnym" sprzętem w postaci damskiej apaszki i liny holowniczej złapali w końcu psicę, śliczną, długowłosą czarno-białą, taką troszkę w typie collie. Ponoć mieszka od pół roku w rowie, miała niedawno maluchy ale nie wiadomo co się z nimi stało. Na szczęście Małgosia z Harbutowic zgodziła się wziąć ją na tymczas.
Teraz interwencja pod Bochnią, pies przywiązany do betoniarki a drugi do szafki na buty... :evil:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lis 15, 2010 16:26 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety

U mnie jest wolny DOG IV - wreszcie się pozbyłam kota siostry. Klatka siedzi w piwnicy.

Również jest klatka królicza 100 - chyba Noemik ? ( tą klatkę wislackikot przywiózł dla Nali W. potem siedziała tam Sabina i Etka Skarpetka).

W najbliższym czasie będzie zamawiany odsmradzacz ? Mam marną resztkę, a moja siostra jest też chętna na 0,5 litra.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon lis 15, 2010 19:25 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

kosma_shiva pisze:ja moge przychodzic w czwartki rano, moze by ktos sie wymienil?

We czwartek rano jest _namida_, skontaktuj się z nią.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon lis 15, 2010 20:49 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Akima pisze:
Miuti pisze:Akimo - a dla mnie jakieś puszki by się znalazły?

U mnie od wczoraj Puzel od Toszy - kot krzywo poskładany z kawałków.
Nieprawdopodobna bida!

Jeśli tylko będziesz mogła je kupić to tak. Ja za pieniądze z tych puszek musze zakupić inne, pewnie droższe :-( bo pannom się odwidziało.

A dlaczego nie miałabym ich kupić?
Za darmo bym ich przecież nie brała, prawda?

Jestem zainteresowana odsmradzaczem.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon lis 15, 2010 22:32 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Miuti pisze:
Akima pisze:
Miuti pisze:Akimo - a dla mnie jakieś puszki by się znalazły?

U mnie od wczoraj Puzel od Toszy - kot krzywo poskładany z kawałków.
Nieprawdopodobna bida!

Jeśli tylko będziesz mogła je kupić to tak. Ja za pieniądze z tych puszek musze zakupić inne, pewnie droższe :-( bo pannom się odwidziało.

A dlaczego nie miałabym ich kupić?Za darmo bym ich przecież nie brała, prawda?

Jestem zainteresowana odsmradzaczem.

już sprzedane ;-(
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon lis 15, 2010 22:34 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Bury kot się nie pojawił na łapankę :-(

Puzon spędza noc u Pirata. Skoro mają do mnie trafić Balbina i Aurora na kilka dni to Puzon musi sie przeprowadzić. Jeszcze nie wiem czy da radę bo strasznie łobuzuje :-(

Ortea się nie sprawdza bo mu się zsuwa. Traca nadzieję, że bedzie chodził normalnie :-(
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon lis 15, 2010 22:36 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Zapraszam na bazarek łączony dla kotów AFN oraz dla mojej Mafii ( czyli Nala Mufasa Tequila ) :

viewtopic.php?f=20&t=120103

viewtopic.php?f=20&t=120089

viewtopic.php?f=20&t=120099

viewtopic.php?f=20&t=120093

Ufffffff

Idę spać
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon lis 15, 2010 22:38 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

kosma_shiva pisze:ja moge przychodzic w czwartki rano, moze by ktos sie wymienil?

Jak chcesz, to Ci odstąpię dyżur w czw. rano (po uregulowaniu odpowiedniej kwoty :twisted: ), ale niestety we wt i śr rano nie dam rady przychodzić.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon lis 15, 2010 22:45 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Akima pisze:Ortea się nie sprawdza bo mu się zsuwa. Traca nadzieję, że bedzie chodził normalnie :-(

W Arce jest fajny fizykoterapeuta. Może warto skonsultować i znajdzie się jakis nowy sposób rehabilitacji

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon lis 15, 2010 23:40 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

to maleńka Tina (znowu ale to nie mój wymysł:)), którą objęliśmy patronatem a niańczy ja bezpośrednio Cammi
1,5 kilo psiego futerka i kości uwiązanych na łańcuchu do budy. W dodatku z dziurą w głowie, nie wiadomo jeszcze czy wrodzoną czy nabytą :evil: Karmiona strzykawką, autystyczna, załatwiająca się pod siebie. Gdyby nie pewien Grzegorz ze schronu to psiczki by już nie było :( .
Cammi odstawiła ja dzisiaj do dr Niedzielskiego, tam się nią zajmą
Obrazek

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lis 15, 2010 23:43 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tinka - nowa maskotka AFN-u - znaczy się worek na pieniądze :-)
Obrazek

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

[poprzednia][następna]