Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 18:41 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Obrazek

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt gru 31, 2010 19:25 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 31, 2010 19:44 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Uff, wątek otworzyl mi sie przypadkiem( na pierwszdej stronie :evil: )a potem odkryłam, że nie jest dzisiejszy i że dziś wszystko już jest inaczej :D . Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pt gru 31, 2010 22:31 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

:balony: Dużo szczęścia w Nowym Roku! :flowerkitty: :balony: Samych dobrych dni! :balony: Dalszych kocich (i nie tylko) cudów! :D :1luvu: Jeszcze więcej czarodziejskich uzdrowień! :catmilk: :balony:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Sob sty 01, 2011 12:19 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Obrazek

Szczęśliwego Kociego Roku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob sty 01, 2011 13:31 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob sty 01, 2011 13:57 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Szczęśliwego Nowego Roku!!! Zdrowia i mnóstwa przyjemności dla wszystkich kociastych i ich opiekunów :)

kamari - cudowniaste kociaste :1luvu: i to amelkowe rozmilenie :1luvu:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie sty 02, 2011 9:46 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Nasza Dama Ameliowa ma rujkę :mrgreen:
Nie ma możliwości zajścia, więc ze wzgledu na niedawne w sumie przejścia jeszcze ją przetrzymam. Zewnętrznie jest zagojona i w dobrej kondycji, ale wolę dmuchać na zimne.
Zastanawia mnie to, że Melania nie rośnie, ale to chyba nic złego?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie sty 02, 2011 10:26 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

kamari pisze:Nasza Dama Ameliowa ma rujkę :mrgreen:
Nie ma możliwości zajścia, więc ze wzgledu na niedawne w sumie przejścia jeszcze ją przetrzymam. Zewnętrznie jest zagojona i w dobrej kondycji, ale wolę dmuchać na zimne.
Zastanawia mnie to, że Melania nie rośnie, ale to chyba nic złego?

Malutka dorasta... :love: Ach, jak dobrze, że trafiła do Ciebie, Mario.

Przesyłam Noworoczne Serdeczności :1luvu:

PS
Niestety nie kojarzę Melanii, dlatego przepraszam, ale zapytam: ile Mela ma miesięcy i jaką wagę?
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Nie sty 02, 2011 10:35 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

KasiaF pisze:
Niestety nie kojarzę Melanii, dlatego przepraszam, ale zapytam: ile Mela ma miesięcy i jaką wagę?

:mrgreen: Amelia -> Amela -> Mela -> Melania, znana również jako Melka - duperelka, Małpiatka i Dama Ameliowa. To tak na razie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie sty 02, 2011 11:12 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

:ryk:
Moja Amelka była jeszcze Melunda
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie sty 02, 2011 11:54 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

kamari pisze:
KasiaF pisze:

:mrgreen: Amelia -> Amela -> Mela -> Melania, znana również jako Melka - duperelka, Małpiatka i Dama Ameliowa. To tak na razie :mrgreen:

Ach, rozumiem :lol:

Może taka jej filigranowa uroda...

Ja mam maleńką przyrodnią siostrzyczkę Gufinka, która jest wyjątkowo drobniutka.
Amiko ma 15 miesiecy i jest córeczką Guffiego (norweskiego tatusia) a waży zaledwie 3,5 kg.
Obrazek

KasiaF

Post » Nie sty 02, 2011 12:14 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

hanelka pisze::ryk:
Moja Amelka była jeszcze Melunda

No tak, to bardzo logiczne :mrgreen:

KasiaF pisze: Może taka jej filigranowa uroda...

Ja mam maleńką przyrodnią siostrzyczkę Gufinka, która jest wyjątkowo drobniutka.
Amiko ma 15 miesiecy i jest córeczką Guffiego (norweskiego tatusia) a waży zaledwie 3,5 kg.

Właściwie taka filigranowa kotka jest dosyć wygodna do noszenia na rękach :D Tylko, że Amelka nic nie rośnie, ma ok. 7 miesięcy i dobrze jak waży 1,5 kg. Je normalnie, nie jest chuda, nie zarobaczona, w sumie wszystko dobrze, ale nigdy nie miałam tak małego kota i nie wiem czy się martwić, czy nie :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie sty 02, 2011 12:37 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

kamari pisze:
Właściwie taka filigranowa kotka jest dosyć wygodna do noszenia na rękach :D Tylko, że Amelka nic nie rośnie, ma ok. 7 miesięcy i dobrze jak waży 1,5 kg. Je normalnie, nie jest chuda, nie zarobaczona, w sumie wszystko dobrze, ale nigdy nie miałam tak małego kota i nie wiem czy się martwić, czy nie :D

To faktycznie maleństwo.
1,5 kg to bardzo mało :?:
Zważyłam przed chwileczką mojego półrocznego Maciusia (kotka europejskiego) - waży 3 kg.

Warto to skonsultować z rozsądnym wetem...

Pozdrawiam z całego serca :1luvu:
Obrazek

KasiaF

Post » Sob sty 08, 2011 10:18 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Co u Malutkiej?

Pozdrawiam cieplutko :1luvu:
Obrazek

KasiaF

[poprzednia][następna]