Cieszymy się ze statystyk

Prosimy pomiziać "udręczonego" i znudzonego leczeniem Pirata.
I przekazać, że jego krakowska siostrzyczka stara się dzielnie łykać prochy 2 razy dziennie.
Rysiu, gorące pozdrowienia, jesteś wspaniała

Moderator: Estraven
ryśka pisze:Kasia&SmokTelesfor przyjechała dziś do Cichego Kąta z całą masą darów dla zwierzaków.Kasiu - dziękuję Ci bardzo za trud i przyjazd.
Wieczorkiem będą zdjęcia nowych kotów zrobione przez sw_jimmiego - pewnie jak zwykle bardzo piękne.
.
ryśka pisze:
Pirat już naprawdę ma powyżej uszu leczenia, ma zrosty na skórze, dodatkowo reaguje alergicznie - robią mu się łyse, swędzące placki w miejscach wkłuć. Bardzo biedny jest, ale jak trzeba to trzeba - kłujemy dalej. Naprawdę już mi go żal.
kasiap&smok_telesfor pisze:A ja bede miaął zdjęcia samego sw_jimmego
Aguteks pisze:Rysiu
wysłałabym jakieś witaminki albo ... właśnie mam straszny problem z tym "albo" stoję pod półkami ico wybrać ? Przyznaję że się nie znam zupełnie a chciałabym koleżankę Ziutę & Company uszczęśliwić sensownie; podpowiedz
![]()
ps.
czy macie jakieś potrzeby inne niż żywieniowo lecznicze ? - pytam bo niedługo będę brać udział w zaprzyjaźnionych przeprowadzkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 213 gości