Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Zrobię wątek...P.Mario moge prosić dane tych ludzi adoptujących Tomcia?
justyna8585 pisze:Jeszcze coś na dobicie sie przed spaniem...
Szylkretka ma z 8 lat,nie jest do adopcji,ewentualnie do dt.Jutro ma mieć zbadaną krew.Wymiotuje,jest odwodniona.Jest malutka,ktoś albo obciął jej ogon,albo przytrzasnąl.Nie ma ogona i rana jest świeża.
DT potrzebne by było na już...
Została nawodniona,dostała tez jakies leki.Wygląda bardzo źle
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
CatAngel pisze:Dziewczyny może ogłaszajcie też koty przez FB niech któraś założy konto tamtylko po to aby dodawać tam kociaste(czy stworzy grupę śląskich kotów)
ja zrobiłam wydarzenie dwóm kotkom i mają dom dzięki fb, dzisiaj z carmen zrobiłyśmy kolejne wydarzenie dla kota który potrzebował dt- i już ma DT tylko dowieźć trzeba. Wiadomo, że czasami się czeka nawet dwa tyg, żeby się coś ruszyło, ale jak każdy udostępnia czy dodaje do grup to zwiększa szanse na ds i dt.
Dlatego trzeba mieć zawsze nadzieje
CatAngel pisze:CatAngel pisze:Dziewczyny może ogłaszajcie też koty przez FB niech któraś założy konto tamtylko po to aby dodawać tam kociaste(czy stworzy grupę śląskich kotów)
ja zrobiłam wydarzenie dwóm kotkom i mają dom dzięki fb, dzisiaj z carmen zrobiłyśmy kolejne wydarzenie dla kota który potrzebował dt- i już ma DT tylko dowieźć trzeba. Wiadomo, że czasami się czeka nawet dwa tyg, żeby się coś ruszyło, ale jak każdy udostępnia czy dodaje do grup to zwiększa szanse na ds i dt.
justyna8585 pisze:CatAngel pisze:CatAngel pisze:Dziewczyny może ogłaszajcie też koty przez FB niech któraś założy konto tamtylko po to aby dodawać tam kociaste(czy stworzy grupę śląskich kotów)
Ja nie potrafię...
justyna8585 pisze:Przypominam,że rozliczenie jest pare postów wcześniej...zostało 120 zł na moim koncie...Joachimek wymaga następnej wizyty u weta...Co myślicie o tym,żebym przelała 50 zł dokładki na ten cel?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nikolayprofs, puszatek, Silverblue i 78 gości