Bezdomniaczki Idzie Zima.Budki robótki :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 14:26 Re: Tusia znów się drapie ma czerwone ranki!Potrzebna pomoc!!!!

Wieczorem napiszę co u Tusi :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto mar 22, 2011 18:30 Re: Tusia znów się drapie ma czerwone ranki!Potrzebna pomoc!!!!

Dzisiaj była ładna pogoda wzięłam Gucia na spacer na szeleczkach 8) czerwonych 8) no i oczywiście poszła z nami myszka :ryk: :ryk: nosił ją sobie w pyszczku :ryk: Jak następnym razem wyjdę z nim znów nagram to, musze to uwiecznić 8) :ryk:

CatAngel

Post » Wto mar 22, 2011 20:37 Re: Tusia znów się drapie ma czerwone ranki!Potrzebna pomoc!!!!

Śliczna ta Lola :)
A co z tą kotką z sercem na boku ?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw mar 24, 2011 0:20 Re: Tusia znów się drapie ma czerwone ranki!Potrzebna pomoc!!!!

CatAngel pisze:Dzisiaj była ładna pogoda wzięłam Gucia na spacer na szeleczkach 8) czerwonych 8) no i oczywiście poszła z nami myszka :ryk: :ryk: nosił ją sobie w pyszczku :ryk: Jak następnym razem wyjdę z nim znów nagram to, musze to uwiecznić 8) :ryk:

no czegoś takiego to ja jeszcze nie widziałam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

fotki :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw mar 24, 2011 0:30 Re: Tusia znów się drapie ma czerwone ranki!Potrzebna pomoc!!!!

zaznaczam bo poszukuję wiecznie :roll: :wink:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw mar 24, 2011 0:37 Re: Tusia znów się drapie ma czerwone ranki!Potrzebna pomoc!!!!

Dzisiaj Gucio był na dworze drugi i ostatni raz :( Tż powiedział, że zburzyłam jego wizje świata, czyli, że tylko nasze koty zna i tylko z nimi na co dzień przebywa. Aż tu nagle wracając ze spaceru, Gucio maszerował jak piesek :mrgreen: spotykamy na naszej drodze Marmurka, Gucio w ryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyk i to jaki 8O 8O nie wiedziałam, że tak potrafi się drzeć :twisted: makabra, Marmurek głowa w dół i zaczajka na Gucia 8O Gucio jeża zrobił na grzbiecie i jeszcze bardziej w rykkkkkkkkkkkkkkkk 8O szybko go na ręce a ten jak zaczął się rzucać 8O puściłam go na schody Marmurka przegoniłam :oops: a Gucio 8O jak to Gucio maszerował po schodach do domu ja piesek :mrgreen: jakby nigdy nic 8O

W domu zły :twisted: leje wszystkie Marmurki(Prążkowane trzy) ogólnie ma traume myszką się nie bawi co jest niepodobne 8O 8O Więc pewnie jutro do siebie dojdzie :)

Mam fotki, ale nie wiem jak wyszły Gucio za bardzo szalał na trawie :D jutro wstawię, ale bez myszki :(

CatAngel

Post » Czw mar 24, 2011 0:49 Re: Tusia znów się drapie ma czerwone ranki!Potrzebna pomoc!!!!

Koteczki z serduszkiem nie widzę, jedzenie znika więc pewnie gdzieś się schowała :? Ale jeszcze ją złapę.

Odnośnie Tusi możliwe, że ma uczulenie na kurczaka(którego już nie dostaje) nie drapie się, ranki sie goją ładnie :) obserwacja nadal jest.

CatAngel

Post » Czw mar 24, 2011 18:00 Re: Tusia znów się drapie ma czerwone ranki!Potrzebna pomoc!!!!

Niedawno spotkałam małego kota burego w prążki (może siedem miesięcy). Już chciałam go kraść :twisted: ale okazało się iż to wychodzący kot miał obróżkę przeciew-pchelną, a ja już czarne wizje, że kota wyrzucili :twisted: no Ale ufff pani wyszła po niego. No i ja gatka szmatka jakie to niebezpieczne i takie tam. Pani mruknęła YHYM przecież on jest blisko domu i poszła :twisted: 8O oj niech uważa bo jak jeszcze raz go zobaczę to się zaczaję i jej podwędze tego kota :mrgreen: 8) i już nie bedzie YHYM :ryk:

A jaki cykor wiał ile sił w nóżkach przede mną :( a ja chciałam go pogłaskać tylko :lol:

CatAngel

Post » Czw mar 24, 2011 18:40 Re: Tusia znów się drapie ma czerwone ranki!Potrzebna pomoc!!!!

Nioooooo. Tylko pogłaskać, ucapić i dać nogę :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw mar 24, 2011 21:42 Re: Tusia znów się drapie ma czerwone ranki!Potrzebna pomoc!!!!

Przed chwilą wróciłam od kociastych. I kogo spotkałam jak przez ulicę przebiegał 8O właśnie jego 8O ale nawiał do domu :? Nosi mnie jak widzę gdy kot przebiega przez ulicę już jednego chowałam :( (tyle chociaż że samochody o tej porze tak nie jeżdżą)

CatAngel

Post » Czw mar 24, 2011 21:48 Re: Tusia znów się drapie ma czerwone ranki!Potrzebna pomoc!!!!

jasna cholera co za nieodpowiedzialna baba :evil:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw mar 24, 2011 21:59 Re: Tusia znów się drapie ma czerwone ranki!Potrzebna pomoc!!!!

Ciepła pisze:jasna cholera co za nieodpowiedzialna baba :evil:

Ja nie na widzę jak zwierze przebiega przez ulicę mam wtedy taki odruch zatrzymania się i słowa jaaaaaaaaaaaaasna cholera :evil: a potem na szczęście ufffffffffffffff :?

Zauważyłam pare takich kotów wychodzących :roll: ostatnio. Dzisiaj tego kota, a wcześniej czarnego z białym dalam mu na imie Zorro tutaj jest na zdjęciu za krzakami Obrazek (kota go zasłania). Wydaje mi się, że dlatego iż jest marzec, i chyba te koty nie są kastrowane może wyją i je wypuszczają :roll: Ale może to tylko moje paranoje :roll:

Edit: A jeszcze jednego widziałam takie też czarno-białego z lekko dłuższą sierścią, ala'rasowiec

CatAngel

Post » Czw mar 24, 2011 22:05 Re: Tusia znów się drapie ma czerwone ranki!Potrzebna pomoc!!!!

tutaj tez kobieta z sasiedniego bloku wypuszcza whiskasa..
oczywiscie kocur nie kastrowany,bo pani mowi,ze smierdzi dlatego go wypuszcza..
powiedzialam jej o kastracji i jak go jeszcze raz spotkam to zabiore a na babe nasle tvn a oni lubia takie akcje :mrgreen:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

[poprzednia][następna]