Duża, daj chrupka! Niooo, daj mi, daj, proszę

Spróbuję bezpośrednio do szuflady zagadać... Sezamie, otwórz się, uwolnij chrupka!
No, szybciej, no!

Będzie chrupek, będzie chrupek

Mniam

Zepsuł się

Daj następnego, daaaaj!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:OKI pisze:kociczka39 pisze:Ty chyba jaki kawałek drożdży do żarła jej dajesz![]()
![]()
A żebyś wiedziałaTe konkretnie http://animalia.pl/produkt,12035,,Trixi ... __50g.html
I wcina jak głupia![]()
A to dlatemu,że z browarem jej się kojarzy![]()
![]()
![]()
![]()
Ale jaka Kocia Dama z niej będzie mmmm:)
kocurzyca41 pisze:I tu jest moja faworyta,Taciu nie rumień się.Delicja gotowa do schrupania na deserek.
OKI pisze:Babcia też się jednak załapała na kilka fotek![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Babcia też się jednak załapała na kilka fotek![]()
![]()
I to ma być potfora ha,ha ha....Toż to najlagodniejsze spojrzonko jakiem oglądała
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:I tu jest moja faworyta,Taciu nie rumień się.Delicja gotowa do schrupania na deserek.
Eeee... tego... no... koty spożywcze to u Dzikuski som
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:I tu jest moja faworyta,Taciu nie rumień się.Delicja gotowa do schrupania na deserek.
Jak przemianowałaś Adelkę na Delicję to skojarzenia mam jedzeniowe
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Babcia też się jednak załapała na kilka fotek![]()
![]()
I to ma być potfora ha,ha ha....Toż to najlagodniejsze spojrzonko jakiem oglądała
Bo to wielce łagodna potfora jest... Dziabnie tylko wtedy, jak ją głaszczesz nie tam gdzie lubi
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Bo to wielce łagodna potfora jest... Dziabnie tylko wtedy, jak ją głaszczesz nie tam gdzie lubi
Głaszcz tylko tam gdzie lubi,pamiętaj bo...
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Bo to wielce łagodna potfora jest... Dziabnie tylko wtedy, jak ją głaszczesz nie tam gdzie lubi
Głaszcz tylko tam gdzie lubi,pamiętaj bo...
No, ja tak głaszczę, tylko nie zawsze zdążę gości uprzedzić, a ona się błyskiem pcha na kolana![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Głaszcz tylko tam gdzie lubi,pamiętaj bo...
No, ja tak głaszczę, tylko nie zawsze zdążę gości uprzedzić, a ona się błyskiem pcha na kolana![]()
![]()
O ,Szelma jedna,mówisz że gości.To ma swoje plusy,jak przyjdą Ci co to niekoniecznie...
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Słodycze tuczą
To zrobimy se Delicje w wersji light
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:I tu jest moja faworyta,Taciu nie rumień się.Delicja gotowa do schrupania na deserek.
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:I tu jest moja faworyta,Taciu nie rumień się.Delicja gotowa do schrupania na deserek.
O! Pięknie... OKI, no, no, no...bez takich!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości