wiec tak
uuu, musze dojsc do siebie
emocje wykańczają całkowicie
Pani transportowa wyruszyła, zaopatrzona w pieluchy na zmiane, dokumenty i dobre słowo na max szybko, bo kompletnie nie było czasu pogadac dłuzej nawet.
Dajcie znac koniecznie jak beda kociaste juz łazienkowe, nie transportowe
i jeszcze raz naprawde dzięki:king:
Dzis było przetestowanych 8 kotów
niestety
Czarnulek 62/ 10 ... FIV+ FELV-
Piętaszek 68 / 10 ... FIV+ FELV -
stety
Lolusia 69 / 10 ... FIV - FELV -
Karolek 57 / 10 ... FIV - FELV -
Pusiu 75 / 10 ... FIV - FELV -
Misiu 74/10 ... FIV - FELV -
Krówek 70 / 10... FIV - FELV -
Cukierek 71/10 ... FIV - FELV -
nie przetestowane jeszcze 4 koty
Ignacy i Biedronek-tu licze na minusy, ale moge sie mylic
strzałka-tu raczej plus,ale teznie wiem
i Tygrysek-pojecia nie mam
wyglada na to ,ze starsze koty sa raczej minusowe, młode tpwarzystwo, pewnie to urodzone w tym domu jest plusowe
Czyli w schropnisku w tej chwili dodatnie są
Krusia, Maluszek,Franus, Piętaszek, Czarnulek, Kubuś
Maluszek jako jedyny ma zapewniony tymczas -u Agneska
5 nie ma na razie miejsca
chyba ,ze ten Mikołów wypali- Berenika
jesli chodzi o utrzymanie kotów, to cos sie wymysli na bank, ja tylko sie martwie o ta pomoc w opiece.
nie wiem jeszcze co bedzie z Lolusia, bo sa zaintereswoane nia dwa domki, głupia sytuacja, jeden, to mam-dwa, a drugi to babeczka, ktora ja zaadoptowała zanim kartka ,ze jest zaklepana zawisła na drzwiach. Poniewaz ma jeszcze jednego kota, przyniosła ja po moim telefonie o FIV na testy, liczac na minus i na to,ze do niej wróci.
Musze zadzwonic do obu domków i po prostu wybrac lepszy dla niej konkretnie.
Zadzwonie jeszcze dzis, ale wieczorem, teraz nie umiem znów z emocjii sklecic poprawnie zdania
myszka007-nie jestem poracownica etatową schroniska, ale zeby robic to co robie oficjalnie - mam podpisana umowe zlecenie.
dziewczyny i chłopaki-jak komus nie odpowiadam na pytanie jakies, to sory, moga mi umykac, pytajcie znów