viewtopic.php?f=1&t=105313&start=1245
a to maluchy:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:zaznacze ten watek..
Ciepła pisze:a moze jakos inaczej pomoge..
AgaPap pisze:Jak pomagać?
1. Można płacić comiesięczne składki na Fundusz Ślepaczkowy (od 5 zł do 100000000000000 zł a nawet więcej) - ja jestem skarbnikiem czyli AgaPap i zbieram składki na specjalnym koncie (jeśli chcesz, numer na pw - najszybciej działa w przesyłaniu numeru rachunku Bazyliszkowa).
2. Można wystawiać bazarki przeznaczone na Fundusz Ślepaczkowy.
3. Można śledzić wątki na forum i informować tu o ślepaczkach potrzebujacych wsparcia.
4. Można brać ślepaczki na dom tymczasowy.
5. Można zaadoptowac ślepaczka.
6. Można pomagać w ogłaszaniu ślepaczków i szukaniu im domów.
7. Można... no sama już nie wiem, ale na pewno coś jeszcze można![]()
Zapraszamy
danka05 pisze:Mam do Was pytanie bo nowa jestem w tych tematach. Czy lepiej jest za wszelką cenę walczyć o oczko mimo, że go tak naprawdę już nie ma czy usunąć? Na chwilę obecną dostaje leki i mam obserwować ale problem polega na tym, że mu się powieki podwijają do środka i raczej ciężko będzie. Lekarz napomknął że jest mała nadzieja na pozostawienie gałki aby uzupełniała oczodół ale ja się codziennie za niego modlę, bo nie wyobrażam sobie takiego zabiegu, on ma 5 tygodni. Sorki za to ,że pytam ale wolę wiedzieć wcześniej co mnie czeka. Mile widziane wszelkie rady i nagany, bo im więcej wiem tym lepiej im pomogę.
AgaPap pisze: A czy ty byłaś z nim może u Garncarza czy u normalnego weta?
Aleksandra59 pisze:Byłyśmy z maluchami nie u dr. Garncarza, tylko u dr Buczek - czas gra jednak dużą rolę, a dr Buczek też jest dobrym wetem![]()
Szczegóły na pewno opisze Danka05 - ja tylko powiem, że może dobrze nie jest, ale szanse jakieś są![]()
![]()
![]()
![]()
Karena pisze:Rysiek w niedzielę pojedzie do Koszalina, gdzie będzie przebywał w TDT u mojej mamyMoże tam zostać maksymalnie do końca roku szkolnego, bo potem mama wyjeżdża na ponad miesiąc.
Mama nie ma żadnych zwierząt w domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Meteorolog1 i 128 gości