KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 25, 2010 15:50 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

osz ty dzieciaku :P ja mam 30 letni staż :ryk: :ryk: :ryk: wspólnoty majatkowej :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pon sty 25, 2010 16:01 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

Tez bede taki miała ot co :D Z tego co zauważyłam, jak narazie jestem chyba tu najmłodsza hehe ale czy warto sie przejmowac? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Podtrzymajcie mnie na duchu bo wogole do głowy mi nie wchodzi nauka... Zbieram sie na uczelnie moze tam pojdzie lepiej :(

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pon sty 25, 2010 16:27 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

molly88 pisze:Tez bede taki miała ot co :D Z tego co zauważyłam, jak narazie jestem chyba tu najmłodsza hehe ale czy warto sie przejmowac? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Podtrzymajcie mnie na duchu bo wogole do głowy mi nie wchodzi nauka... Zbieram sie na uczelnie moze tam pojdzie lepiej :(

jak chcesz mieć dużo kotów, to musisz się uczyć, żeby dużo zarabiać :mrgreen:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon sty 25, 2010 17:00 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: a mówiłam ze nie myślą :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=h9-LtaWP7XI
krynia08

Post » Pon sty 25, 2010 17:17 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

krynia08 pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: a mówiłam ze nie myślą :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=h9-LtaWP7XI

suuuper :1luvu:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon sty 25, 2010 17:51 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

krynia08 pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: a mówiłam ze nie myślą :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=h9-LtaWP7XI

:smiech3: :smiech3: :smiech3:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pon sty 25, 2010 20:14 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

ale gdzie wszyscy :ryk: :ryk: są......kolacja :?:
krynia08

Post » Pon sty 25, 2010 20:28 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

Witam :) Zjawiam się na Waszym wątku z prośbą o pomoc... :oops:

Zgłosił się do mnie domek chcący zaadoptować kotkę Savanah, którą tymczasuję od czerwca ub. roku (wątek podlinkowany do banerka w moim podpisie). Młode małżeństwo mieszka w Sadkowie, 17 km od Wrocławia w kierunku Kątów Wrocławskich. Bardzo, bardzo proszę o pomoc w wizycie przedadopcyjnej :oops: :oops: :oops: Chętnie pokryję ewentualne koszty dojazdu z Wrocławia do Sadkowa (lub uiszczę stosowną wpłatę na wrocławskie kociaki :ok: )
Czy znajdzie się dobra duszyczka? :oops: :1luvu:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Pon sty 25, 2010 20:57 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

smoczyca3g pisze:Witam :) Zjawiam się na Waszym wątku z prośbą o pomoc... :oops:

Zgłosił się do mnie domek chcący zaadoptować kotkę Savanah, którą tymczasuję od czerwca ub. roku (wątek podlinkowany do banerka w moim podpisie). Młode małżeństwo mieszka w Sadkowie, 17 km od Wrocławia w kierunku Kątów Wrocławskich. Bardzo, bardzo proszę o pomoc w wizycie przedadopcyjnej :oops: :oops: :oops: Chętnie pokryję ewentualne koszty dojazdu z Wrocławia do Sadkowa (lub uiszczę stosowną wpłatę na wrocławskie kociaki :ok: )
Czy znajdzie się dobra duszyczka? :oops: :1luvu:

i tak teraz sobie czekamy i HIT WIECZORU :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: OGLĄDAMY :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=Y4pA3U5k ... PL&index=7
krynia08

Post » Pon sty 25, 2010 21:08 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

i tak teraz sobie czekamy i HIT WIECZORU :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: OGLĄDAMY :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=Y4pA3U5k ... PL&index=7
:ryk: :ryk: :ryk: Ciekawe za którym razem zdała :lol: :?: :lol: :ryk: :ryk: :ryk:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pon sty 25, 2010 21:36 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

Mruczeńka1981 pisze:
molly88 pisze:Tez bede taki miała ot co :D Z tego co zauważyłam, jak narazie jestem chyba tu najmłodsza hehe ale czy warto sie przejmowac? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Podtrzymajcie mnie na duchu bo wogole do głowy mi nie wchodzi nauka... Zbieram sie na uczelnie moze tam pojdzie lepiej :(

jak chcesz mieć dużo kotów, to musisz się uczyć, żeby dużo zarabiać :mrgreen:

Poszło zaliczone uf :D

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pon sty 25, 2010 21:46 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

:twisted: no masz szczescie bo byś lanko dostala :wink: a jak szkoly skończysz to bedziesz kaske miala i do meża tak nie gadała :ryk: :ryk: Mąż pyta żonę: "Co dzisiaj na obiad?"
Zona na to "NIC"
Mąż: "Jak to nic? Wczoraj też było nic!"
Żona: "A, bo ugotowałam na dwa dni"
krynia08

Post » Wto sty 26, 2010 0:48 Re: KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

:ryk: w tygodniu to ja też tak potrafię.
No bo jakby mi miało wyjść niesmaczne albo przypalone....
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

[poprzednia][następna]