LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 24, 2009 1:24 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kochani, przyjmijcie proszę ode mnie najlepsze życzenia świąteczne. Ja też z różnych powodów ostatnio mało mobilny jestem. Ale to wszystko kiedyś minie. Ciepła, zdrowia i choć kilku dni wypoczynku życzę. :D
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

Post » Czw gru 24, 2009 9:07 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Spokojnych, zdrowych, radosnych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w serdecznym gronie rodzinnym oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku.
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Czw gru 24, 2009 10:45 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Obrazek Obrazek

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie gru 27, 2009 9:53 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

poświątecznie witam :)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pon gru 28, 2009 21:27 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

hopsnę watek

żeby ktoś nie pomyślał ze nic się nie dzieje....

agiis-s

Post » Wto gru 29, 2009 10:43 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kacola pisze:Koteczka "ZUZIa" - ta ślicznota za parę dni będzie miała nowy dom!

Czy można zdjąć już ogłoszenia Zuzi?
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Wto gru 29, 2009 15:14 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

może poczekajmy na oficjalne informacje...

agiis-s

Post » Wto gru 29, 2009 18:05 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

SALPS - dziękujemy za MEGA PACZKĘ dla kociaków :1luvu: :1luvu: :1luvu: -
Obrazek

kacola

Od: Wto paź 20, 2009 18:45

Post » Wto gru 29, 2009 18:26 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Mamy kolejne wpłaty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
- 103,00 zł DorotaEm :1luvu:
- 50,00 zł - p. Zosia :1luvu:
Serdecznie dziękujemy za ogromną miłość, którą potraficie obdarzyć potrzebujące kociaczki
RAZEM wpłaty 3.313 - wydatki zostaną wprowadzone na forum

UWAGA! zbiórka na ogrodzenie jest zamknięta.
Nr konta wpłat na adopcje wirtualne zostanie podana na dniach.
Dziękuję wszystkim za taki odzew - udało się osiągnąć coś co bez waszej pomocy i zaangażowania nigdy nie powiodłoby się.

Jeżeli chodzi o adopcje - to jest chętna osoba na adopcję Zuziu i trikolorki z Wielgowa. Jest jeszcze rodzinka, która koniecznie chce koteczka z Wielgowa zaadoptować. Więc same sukcesy. Narazie idzie wszystko zgodnie z planem. O udanych adopcja oczywiście będę informować.

Miło mi było wszystkich was poznać ...... do "usłyszenia" niebawem :kotek:
Obrazek

kacola

Od: Wto paź 20, 2009 18:45

Post » Śro gru 30, 2009 16:53 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Wiola potrzebuje realnej pomocy przy "obsludze" kotow lotniskowych . Chodzi o nakarmienie ich , wyczyszczenie kuwet,pozamiatanie i napalenie w piecyku . Jakie warunki sa wiedza Ci ,ktorzy byli .Wode przynosi sie w baniaczkach z pompy ,jesli wczesniej napali sie w piecyku mozna podgrzac w garnku wode np.do umycia misek .Zwlaszcza zima wykonanie tych prostych czynnosci przysparza duzo problemow . Koty musza byc "obsluzone" 2 x dziennie .Ten problem czesciowo zniknie za jakis tydzien lub dwa gdy bedzie nowy barak i drzwiczki z mozliwoscia wchodzenia i wychodzenia .Na pewno bedzie wtedy mniej brudu w kuwetach i zasikanych kocy .Na razie jakos to trzeba ogarnac . Bardzo prosze aby zglaszaly sie osoby chetne do pomocy . Mamy do obstawienia 7 dni w tygodniu . Na pewno jeden dzien wezmie Leszek ,jeden dzien wezme ja z Gosia .Zostaje 5 dni . Cos w tym wszystkim nie zgralo sie i po prostu nie mozna Wiolki zostawic samej za ogrodzeniem z dodatkowymi kotami bo fizycznie nie da rady sama .
Poza tym nadal potrzebujemy koce,bluzy polarowe ...wszystko co mozna wykorzystac na poslanka dla kotow ,co nie chlodzi przy dotyku.
Ostatnio edytowano Śro gru 30, 2009 19:53 przez kya, łącznie edytowano 1 raz

kya

Post » Śro gru 30, 2009 17:24 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Sprawa wygląda bardzo poważnie - Wiolka potrzebuje naszej i waszej pomocy

agiis-s

Post » Śro gru 30, 2009 18:05 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

W sumie mam trochę czasu, ale problem byłby z dojazdem :(
Ewentualnie mogłabym podjechać z którąś z Was i zobaczyć co i jak... Jeśli dociera tam jakiś autobus, to sobie jakoś poradzę, ale cienko widzę to "2 razy dziennie".

Capriccio

Od: Sob lut 17, 2007 22:29

Post » Śro gru 30, 2009 18:46 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

najważniejsze to dać im jeść i sprzątnąć kuwety - ja też niestety 2 razy dziennie nie mogę - autobus dojeżdża w niedalekie pobliże :lol:

agiis-s

Post » Śro gru 30, 2009 22:14 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Capriccio Tobie byloby chyba najlepiej jechac prosto z pracy wiec moze jak skonczy sie wolne to razem pojedziemy .No chyba ,ze pracke pozno konczysz to ja sie boje po ciemku jechac :lol:
Halo,nie ma wiecej chetnych? :(

kya

Post » Śro gru 30, 2009 22:44 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

POMOC PRZY SPRZATANIU ,KOCE,KOLDRY,WSZYSTKO CO NADA SIE DO POSLANEK KOCICH BARDZO POTRZEBNE ! GDYBY KTOS PLANOWAL WYMIENIC DRAPAK TO TEZ PROSZE NIE WYRZUCAC . POTRZEBNY JEST ZWIREK A RACZEJ DREWNIANY PODKLAD .

kya

[poprzednia][następna]