Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cypisek pisze:kurde z tą krwią to niedobrze....
moja kota miała też taką krew.....niestety białczka.
Naprawde kciuki wielkie!!!!!!
CoolCaty pisze:Teraz będzie w sprawie Sisi.
Zdecydowałam, ze Sisi trafi do domku mniej zakoconego, bo uważam, że bedzie tam miała lepsze warunki do bytowania. Bożeno, wiem, że na pewno pokochałabyś koteczkę, ale uważam, że lepiej, żeby była jedynym lub jednym z dwóch kotów,niż kotem piętnastym czy szesnastym. Mam nadzieję, że zrozumiesz moją decyzję. Na początku przyszłego tygodnia koteczka trafi do wspaniałego domu tymczasowego, który będzie jej szukał domu stałego z mniejszą liczbą zwierząt.
Zaznaczam, że sama podjęłam tę decyzję. Koteczka będzie miała wątek na forum, więc będziecie mogli śledzić jej losy na bieżąco.
kasia86 pisze:
Tak bym chciała żeby ją ktoś pokochał na te ostatnie lata jej życia. Przecież ona nigdy nie miała domu, rodziła po trzy razy w roku. Na jej oczach jej dzieci umierały w męczarniach, czego dowód miałyście cioteczki przez ostatnie tygodnie. Myślę, że te wszystkie chore koty to były jej dzieci, łącznie z Bambuskiem. Pisałam że ona rodzi chore dzieci, ale to pewnie z niedożywienia i ze starości.
Bardzo mi jej szkoda, bo to kochana koteczka, tylko troszkę czasu i miałby ktoś jeszcze z niej pociechę, a tak to musi się tułać za kawałkiem przysłowiowego chleba, bo kto zechce 10-15 letniego kota.
BOZENAZWISNIEWA pisze:CoolCaty pisze:Teraz będzie w sprawie Sisi.
Zdecydowałam, ze Sisi trafi do domku mniej zakoconego, bo uważam, że bedzie tam miała lepsze warunki do bytowania. Bożeno, wiem, że na pewno pokochałabyś koteczkę, ale uważam, że lepiej, żeby była jedynym lub jednym z dwóch kotów,niż kotem piętnastym czy szesnastym. Mam nadzieję, że zrozumiesz moją decyzję. Na początku przyszłego tygodnia koteczka trafi do wspaniałego domu tymczasowego, który będzie jej szukał domu stałego z mniejszą liczbą zwierząt.
Zaznaczam, że sama podjęłam tę decyzję. Koteczka będzie miała wątek na forum, więc będziecie mogli śledzić jej losy na bieżąco.
Twoje racje rozumiem, ale nie zgadzamy sie z nia...czekalismy na Sisi i nadal czekamy...jak to teraz wyglada,a co z nami?Wszyscy tu kibicuja, znajomi chca wesprzec leczenie...tyle czau czekaliscie na podjecie tarkiej decyzji?Przemysl to jeszcze, bo ja pokochalismy.
Rozumiem tez,ze Bambo tez pójdzie do wspaniałego domu,bo jest kaleki?
Ewschen pisze:Co za okropna sytuacja!!!![]()
![]()
Wiem ze trudno jest terza dla Kasi 86 jaks decyzje podjac, bo stoi miedzi mlotem a kowadlem, z jednej strony Sisi, Bambo i jeszcze jeden byl Pani
BOZENAZWISNIEWA obiecny ,ona sie na nie cieszyla i pokochala,domek staly dala.A teraz jak sisi moze nie bedzie, to moze sie Ta Pani rozmysli juz Bumbusia nie bedzie chciala. Noi co ze 15 ty wcale nie znaczy ze nie beda kochane.
Z drugiej strony Kasia 86 ,tak jak juz wyzej pisala ,jest coolkaty wdzieczna za kazda pomoc....
Ja nie wiem ,cholera jasna!!!
casica pisze:Ewschen pisze:Co za okropna sytuacja!!!![]()
![]()
Wiem ze trudno jest terza dla Kasi 86 jaks decyzje podjac, bo stoi miedzi mlotem a kowadlem, z jednej strony Sisi, Bambo i jeszcze jeden byl Pani
BOZENAZWISNIEWA obiecny ,ona sie na nie cieszyla i pokochala,domek staly dala.A teraz jak sisi moze nie bedzie, to moze sie Ta Pani rozmysli juz Bumbusia nie bedzie chciala. Noi co ze 15 ty wcale nie znaczy ze nie beda kochane.
Z drugiej strony Kasia 86 ,tak jak juz wyzej pisala ,jest coolkaty wdzieczna za kazda pomoc....
Ja nie wiem ,cholera jasna!!!
Jak to piętnasty?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Normalnie-do moich niewychodzacych kotów "dopiełam'kilka wiejskich bied jakie wyleczyłam, postarylizowałam, którym ksiazeczki i szczepienia zrobiłam i 15 razem z Sisi i Bambo byn było,bo jeden niestety tymczask kilka dni temu umarł.Nie wiem dlaczego tak sie ludzie dziwia,ze mam wiecej kotów uznanych jako moje, skoro mam duzy dom, pracuje w domu,,,Nie mam zamiaru tutaj zadnych 'dymów'robic, jak to siE DZIEJE NA NIEKTÓRYCH WATKACH,ALE DECYZJE PODJELI LUDZIE O ODDANIU NAM W ADOPCJE bAMBO , POTEM sISI WIEDZAC JAKIE MAM WARUNKI...Oczywiscie rozumiem,ze wspaniały nowy domek jest tez domkiem Bambuska,inaczej wogóle wierzyc nie bede w toco czytam...Czekam na Bambus ka i Sisi razem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 796 gości