KRK-Puchatkowo-zostawiony na parkingu cz-b pers szuka domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 08, 2010 9:47 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - rozglądamy się za DS

rajtar pisze:to znowu ja ale muszę coś napisać:KURDE NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ SPOTKANIA Z RUDZIKIEM :cat3:

będziemy kciuki trzymać :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon mar 08, 2010 10:38 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - rozglądamy się za DS

nie dziękuję, od tel.markopolo siedzę przed komputerem i wgapiam się w zdjęcia pięknego 8O

rajtar

Od: Pt mar 05, 2010 12:54

Post » Wto mar 09, 2010 18:55 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - rozglądamy się za DS

Rudzik już u mnie, jest po prostu miodzio :aniolek: , Markopolo wielki szacunek dla Ciebie i Twoich najbliższych.

rajtar

Post » Wto mar 09, 2010 18:57 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - rozglądamy się za DS

Gratuluję rajtar :ok: :ok: :ok: dbaj o niego i kochaj przez całe życie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 10, 2010 7:58 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - rozglądamy się za DS

Rudzik od wczoraj ma nowy domek
a mi pozostał pusty fotel
Obrazek
ostatnie chwili z mojego domku

Obrazek
Obrazek
Rudzikowi miednica się zrosła z delikatnym przesunięciem
chodzić i biegać będzie z delikatnym utykaniem
wszystkie rany zagojone siniaki zeszły
Rudzik to kot typowy kanapowiec pospolity leniwiec
moja połowa twierdzi że to kocia odmiana męża
Niestety trzeba go zmuszać do chodzenia i pozostała tylko rehabilitacja .
Duża podpisała umowę adopcyjną oraz oświadczenie że przejmuje
dalsze leczenie Rudzika
Rudzik nie uciekał od nowego opiekuna dał się pogłaskać
wziąć na ręce tak wiec będzie mu dobrze
prosimy o zdjęcia chciałyśmy go zobaczyć jak mu futerko wyrośnie
no i jakieś informacje o jego postępach
no i kciuki trzymamy za zdrowie Rudzika i zadowolenie dużej
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Śro mar 10, 2010 8:15 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - rozglądamy się za DS

Rajtar - szczęściaro :wink: :1luvu: kochaj ten koci cud, chuchaj na niego i bądźcie razem szczęśliwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marcopolo, jeszcze raz wyrazy podziwu i podziękowania za wszystko co zrobiłeś i robisz :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro mar 10, 2010 8:55 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - rozglądamy się za DS

Rajtar gratuluję :wink:
załuż proszę wątek Rudzikowi - chętnie poczytamy co u niego i poogladamy zdjęcia :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro mar 10, 2010 9:14 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - rozglądamy się za DS

Bardzo się cieszę , że tak się to wszystko skończyło :1luvu:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Śro mar 10, 2010 17:08 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - rozglądamy się za DS

Nie zaglądałam do wątku a tu takie rewelacje. Rudzik już w domku. Czekamy na kolejne fotorelacje.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Pt mar 12, 2010 12:32 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - pojechał do DS

gratuluję Rajtar nowego domownika :piwa:
czy zaadaptował się już całkowicie?? czekamy na niiuussyy........... :wink: może jakieś zdjęcia??

szacun dla markopolo00 :ok:

kikkera

Od: Sob kwi 18, 2009 10:33

Post » Pt mar 12, 2010 15:33 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - pojechał do DS

Rudzik bardzo dobrze zniósł podróż, wciągnął sobie do transportera kawałek mojej kurtki, podeptał,podeptał, przytulił się i spał aż do Zgierza.Chodzi coraz sprawniej, parę razy udało mu się wskoczyć na kanapę( do tej pory wciągał się na przednich łapkach), myślę, że zaczyna wierzyć we własne siły. Jest bardzo porządnym chłopcem , pięknie myje futerko i korzysta z kuwety.Najciekawsze zajęcie to śledzenie pozostałych kotów. Zainteresował go drapak, zaczyna bawić się zabawkami. Uwielbia być noszony na rękach a jak ma dosyć towarzystwa wchodzi po schodach na górę do swojego pokoiku(oczywiście pod ścisłym nadzorem) a tam na hop na fotelik :cat3: Pozdrawiam wszystkich, którzy trzymali za mnie :ok: ,a szczególne całusy :1luvu: :1luvu: dla markopolo i jego Rodzinki: Rudzik z nową rodziną.

rajtar

Post » Pt mar 12, 2010 17:20 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - pojechał do DS

Nie zaglądałam troszkę, a tu takie Super wieści !! Rudzik w nowym domku jest, super !!

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Sob mar 13, 2010 19:45 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - rozglądamy się za DS

markopolo00 pisze:Rudzik od wczoraj ma nowy domek
a mi pozostał pusty fotel

Rudzikowi miednica się zrosła z delikatnym przesunięciem
chodzić i biegać będzie z delikatnym utykaniem
wszystkie rany zagojone siniaki zeszły
Rudzik to kot typowy kanapowiec pospolity leniwiec
moja połowa twierdzi że to kocia odmiana męża
Niestety trzeba go zmuszać do chodzenia i pozostała tylko rehabilitacja .
Duża podpisała umowę adopcyjną oraz oświadczenie że przejmuje
dalsze leczenie Rudzika
Rudzik nie uciekał od nowego opiekuna dał się pogłaskać
wziąć na ręce tak wiec będzie mu dobrze
prosimy o zdjęcia chciałyśmy go zobaczyć jak mu futerko wyrośnie
no i jakieś informacje o jego postępach
no i kciuki trzymamy za zdrowie Rudzika i zadowolenie dużej
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

nie było mnie chwilę a tu takie wiadomości :1luvu:
:D
pragnę gorąco podziękować marcopolo za to że nie zawahał się ani chwili w kwestii zabrania małego ze schroniska i dzięki niemu Rudzik nie tylko że ma się znakomicie ale ma też wspaniały dom
Dziękuję p. Marku :1luvu:

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Sob mar 20, 2010 12:23 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - pojechał do DS

Rudzik ( Rudolf) jest wspaniałym koteczkiem, biega za nami jak piesek przy nodze.Powoli zaprzyjaźnia się z całym zwierzyńcem a jest tego towarzystwa sporo: trzy psy,trzy koty i dwa żółwie stepowe. Na wygolonych miejscach zaczyna pojawiać się puszek, apetyt dopisuje. polubił czesanie i głaskanie po brzuszku :kotek:

rajtar

Post » Sob mar 20, 2010 13:02 Re: KRK-Puchatkowo-Rudzik w typie MCO - pojechał do DS

a zdjecia bedą?
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

[poprzednia][następna]