Mrata pisze:Dlaczego JA zostałam skrzyczana przez TŻta za niechlujne obgryzienie ugotowanej kurzej piersi, skoro zrobił to wielki, tłusty RUDY KOT ?
przepraszam ale.....

Moderator: Estraven
Mrata pisze:Dlaczego JA zostałam skrzyczana przez TŻta za niechlujne obgryzienie ugotowanej kurzej piersi, skoro zrobił to wielki, tłusty RUDY KOT ?

felin pisze:Dlaczego korowody do kuwety odbywają się zawsze wtedy, kiedy usiluję zjeść śniadanie albo kolację?
felin pisze:Dlaczego korowody do kuwety odbywają się zawsze wtedy, kiedy usiluję zjeść śniadanie albo kolację?
mziel52 pisze:felin pisze:Dlaczego korowody do kuwety odbywają się zawsze wtedy, kiedy usiluję zjeść śniadanie albo kolację?
Bo koty najlepiej lubią, jak pańcia natychmiast oczyści kuwetę po użyciu.
jozefina1970 pisze:Dlaczego Mru nie chce jeść ugotowanego specjalnie dla niej kurczaka tylko bardzo interesuje ją mój na ostro przyprawiony?
każdy powód jest dobry, aby nie sprzątać
, tym bym się martwiła ...kocurzyca41 pisze:jozefina1970 pisze:Dlaczego Mru nie chce jeść ugotowanego specjalnie dla niej kurczaka tylko bardzo interesuje ją mój na ostro przyprawiony?
A co będzie taką trawę wcinać? Ty sobie przyprawiłaś....trawy nie chcesz,to kot też.![]()
Ale kto mi powie dlaczego moje dwie gadziny tak strasznie przeszkadzają w sprzątaniu.Wszędzie lecą pierwsze,ładują się do szafek,jak tylko wypakuje zawartość...Czekam aż pójdą spać,bo nic nie mogę zrobić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue, Google [Bot], koszka i 52 gości