ryśka pisze:A z wiadomości ogólnych:
remontujemy ambulatorium
W planach wykafelkowanie ścian, pomalowanie sufitu, zamówiliśmy lampę do dezynfekcji.
Będzie pięknie

Almacita pisze:też takie chce![]()
zapakowac?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
remontujemy ambulatorium
W planach wykafelkowanie ścian, pomalowanie sufitu, zamówiliśmy lampę do dezynfekcji.
Będzie pięknie
Almacita pisze:też takie chce![]()
remontujemy ambulatorium
Będzie pięknie
ryśka pisze: Almacita bluźnisz![]()
![]()
![]()
Myszka.xww pisze: zapakowac?
weatherwax pisze:
Ryśka, przydzielisz mi jakiegoś wirtualnego kota?
po matkoryśka pisze:Martwi nas bardzo podwyżka cen śmieci...
W związku z dostosowywaniem się do norm UE... Śmieci schroniskowe to nie są "zwykłe" śmieci (są tam kupy psie itd. - czyli nie mogą trafiac normalnie na taśmę w sortowni) Mamy specjalny kontener na śmieci. Zgodnie z jakimś nowym rozporządzeniem dostaliśmy zawiadomienie, że od stycznia "nasze" śmieci podrożeją o..... 470 %już co prawda negocjujemy i mamy wstępną umowę, że dostaniemy zniżkę jako klient, ale i tak poważnej podwyżki musimy sie spodziewać. Jest to o tyle dramatyczna wiadomość, że wielki kontener starcza nam na 3-4 tygodnie, a za jego wywóz, po podwyżce, musielibyśmy płacić ponad dwa tysiące złotych
i nie wiemy ile ostatecznie uda nam się wynegocjować...
ryśka pisze:weatherwax pisze:
Mamy dla Ciebie kotulinkę w zanadrzu - jeszcze siedzi w lecznicy, bo musi dojść do siebie po kastracji, ale będzie "azylowa". Kotka prosto z ulicy...
Może jej wymyślisz imię?![]()
weatherwax pisze:Tak się ciesze, że z Dolinką wszystko dobrze!Przecież jak rozrabia, to znaczy, że to normalny, zdrowy kot, z potrzebami rozrywkowymi.
ryśka pisze:weatherwax pisze:
Mamy dla Ciebie kotulinkę w zanadrzu - jeszcze siedzi w lecznicy, bo musi dojść do siebie po kastracji, ale będzie "azylowa". Kotka prosto z ulicy...
Może jej wymyślisz imię?![]()
A była już Ilza? Wydaje mi się, że to ładne imię dla kociczki. A jak nie to może Pusia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą i 110 gości