Co masz na myśli mówiąc domowe?
Podaj tajniki twojej kuchni,
moje domowego nie ruszały
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aGula1810 pisze:Co masz na myśli mówiąc domowe?
Podaj tajniki twojej kuchni,
moje domowego nie ruszały
Wojkor pisze:Tej karmy z bilbordu Profilum, moja kotka nawet nie polizała![]()
ale to wybredne stworzonko trudno jej dogodzic![]()
z firmy Royal Canin pasują jej tylko dwa smaki: Royal Canin Exigent i Royal Canin Sterilisedale w RC jest tylko 30-40% mięska, co prawda lepsze to niż Whiskas ale....... za tą cene moge kupic lepszego Orijena czy Acane w której jest 60-70% mięsa
seer pisze:Wojkor pisze:Tej karmy z bilbordu Profilum, moja kotka nawet nie polizała![]()
z firmy Royal Canin pasują jej tylko dwa smaki: Royal Canin Exigent i Royal Canin Sterilisedale w RC jest tylko 30-40% mięska, co prawda lepsze to niż Whiskas ale....... za tą cene moge kupic lepszego Orijena czy Acane w której jest 60-70% mięsa
Wierz mi ze w Royalu nawet niema 25% mięsa.
![]()
SEER
seer pisze:Wojkor pisze:Tej karmy z bilbordu Profilum, moja kotka nawet nie polizała![]()
Wierz mi ze w Royalu nawet niema 25% mięsa.
![]()
SEER
Wojkor pisze:Acana zrobiła się ostatnio u nas 'niejadalna'![]()
i małe pytanko, podajecie swoim kotom mielone mięso wołowe/indycze?
Kari125 pisze:Moja kotka odkąd do mnie trafiła jest na suchym whiskasie i darlinguOczywiście oprócz tego jak teraz się dowiedziałam świństwa [4% mięsa
] codziennie dostaje świerze mięsko np.filet z kurczaka, indyka, nerki, wątróbkę. Od czasu do czasu dostawałam puszkę z Darlinga
albo Sheby lub Goldrmeta. Ostatnio po przeczytaniu tego forum chciałam zmienić suchą na RC lub Acane. Którą byście bardziej polecali, wiem że w tej drugiej jest dużo więcej mięsa, czy w takim razie jest lepsza?
Kari125 pisze:Wiem, że to dobrze, że jest dużo mięska, ale niektórzy piszą, że ich koty wymiotują po Acanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Blue, Gosiagosia, puszatek, Szprocik i 91 gości