Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:Piwonia pisze:Dzięki za zrozumienie. Widać ONI tak mają (z nielicznymi chlubnymi wyjątkami)
Ja też Warszawa-Białołęka...
tak, te wyjatki sa na wage zlota![]()
no i niby twierdza, ze chodzi o kanape, a jak powiedzialam, ze jakby dziecko zasikalo lozko, to nie robilby problemu - to uslyszalam, zebym nie porownywala kota do dziecka - a przeciez to byla rozmowa o kanapie
![]()
Rakea pisze:tillibulek pisze:Piwonia pisze:Dzięki za zrozumienie. Widać ONI tak mają (z nielicznymi chlubnymi wyjątkami)
Ja też Warszawa-Białołęka...
tak, te wyjatki sa na wage zlota![]()
no i niby twierdza, ze chodzi o kanape, a jak powiedzialam, ze jakby dziecko zasikalo lozko, to nie robilby problemu - to uslyszalam, zebym nie porownywala kota do dziecka - a przeciez to byla rozmowa o kanapie
![]()
![]()
![]()
dobreeee
skąd ja to znam (co prawda nie TZ ale dalsi członkowie rodziny, niemniej)
Piwonia pisze:O ile Twoja kicia by mu oczu nie wydrapała
Piwonia pisze:Idiotyzm i ograniczenie niektórych ludzi nie zna granic
Piwonia pisze:O ile Twoja kicia by mu oczu nie wydrapała
szirra pisze:A ten lenor to nie wiem dokładnie czy jest cytrynowy czy pomarańczowy czy grapefruitowy . Sprawdzę jak będę w domu.
tillibulek pisze:Napisalam, ze u nas pachnie grejfrutem, bo TŻ zakupil takie perfumiki odswiezajace - wlasnie grejfrutowefajnie pachna, choc sa male i juz polowe ich wypsiukal
Rakea pisze:Życzę Ci żeby już reszta buteleczki poszła dla przyjemności![]()
p.s. te teksty z cyklu "po co wam te koty"..mi się zaraz mina typu "Janie, możesz wymienić nocnik." uruchamia..
mam znajomą, która gdy pytana "a kiedy dzieci?" odpowiada "ja już mam, i nic nie poradzę, że obie moje córeczki takie futrzaste"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości